הפורום מת!

MispIaced

New member
הפורום מת!

(אז שמים שאלון וקישור לאתר מגניב עם ארנב בקבוצת סיכון ומקווים שאנשים יגיבו.) http://www.retrocomputing.net/racconti/umor/coniglio/pandora.beptuui.html שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש / אין - פירסינג: קעקועים: אובססיות: התמכרויות: איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

MispIaced

New member
False news travels fast

שם: נעים האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: יבנה, איכס. האם תקראי לבת שלך על שמך? מה, לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודע אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אין חברים, לא יודע האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן, מאוד. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא. מין: בן סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? מן הסתם אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 8.8.92 (השנה יהיה תאריך מגניב ^_^) גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: 0 כיתה: י' מצבך החברתי: XD, גרוע, מאוד. גובה: לא יודע צבע עיניים: ירוק-חום אוהב אותו? לא צבע אהוב: סגול כהה ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? כלב ודג X: מה העבודה שלך? תלמיד Oם יש / אין - פירסינג: יש. קעקועים: כרגע אין. אובססיות: יש התמכרויות: אין איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? כן אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא מקבל מחמאות מרוב האנשים. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא יודע. אבל אף אחד לא היה צופה בו. מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות משותק. אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? רק כי אין לי ברירה. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא יודע אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כנראה שלא האם אתה פועל בפזיזות? לא ממש האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? אה? יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הרבה. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלום ומה הכי פחות אוהב? הכל אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? יודה. האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא, סתם בזבוז זמן. הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כשצריך אז כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? גז צחוק נחשב? P: שחית בעירום? כשהייתי קטן היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן.. נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? ךא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? כן, אבל לא בתור כוח עליון, אלא בתור יישות עליונה. בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא כמו שמראים אותן בסרטים. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מקום יותר טוב. מי החבר הכי טוב שלך? אין מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לא יודע מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? לא זוכר האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא יודע, היו כמה מה אתה לובש כרגע? בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? זה לא נשמע פדופילי -בכלל- |: איזה ספר אתה קורא? לא קורא כרגע שום ספר. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד לעכבר. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיאי שאלון!D:

אני אפצל את זה לשני חלקים
שם: ענת *שם חסוי* האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אלה שהזכירו בתנ"ך פעם אחת ומישהו שהוא בן שלה, נחשב? מיקום: מושב קטן שבטח לא שמעתם עליו האם תקראי לבת שלך על שמך? או זה, או שאני לא אתעלל בה אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? הממ.. הייתי רוצה יהב אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? שרון האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מה אני מדונה?
רווק? אהא וזה נושא כאוב אם לא, רוצה להיות?
תאריך לידה: 10.8.94 גיל: נו תעשו מתמטיקה
13 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 16 כיתה: ח' מצבך החברתי: דווקא בסדר.. חוץ מהווירדוז שנדבקים אלי גובה: בערך מטר 68
צבע עיניים: חום אוהב אותו? ממש לא צבע שער: חום אוהב אותו? גאד זה משעמם צבע אהוב: כחולD: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): למדתי מילה חדשה
וימנית חיות מחמד? 11 חתולים (פחות או יותר, תלוי ביום) וכלב מה העבודה שלך? אה.. אסור להעסיק אותי >< יש / אין - פירסינג: לא קעקועים: לא אובססיות: אהא אהא איי לייק איט אהא אהא) התמכרויות: אוראו נחשב?
איזה שפות אתה דובר? הממ.. עברית, אנגלית, טיפה ערבית, קצת פחות יפנית וקצת יותר ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: אין לי
האם... אתה חי את הרגע? אה.. לא יש לך סודות? ברור אתה שונא את עצמך? מדי פעם אתה אוהב את הכתב יד שלך? ממש לא יש לך הרגלים רעים? הרבה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? זה שאני מוזרה בצורה טובה נחשב? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אה.. לא יודעת
מה הפחד הגדול ביותר שלך? ציפורים אתה יודע לשיר? אולי.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא ממש.. האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא להיות רעבה. סתםXD אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כנראה שלא האם אתה פועל בפזיזות? לא ממש האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? את ההרגלים הרעים מלמעלה האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי עם מי אני.. אם אני עם חברים אז פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? הממ.. לא. היה לי מה החולשה הכי גדולה שלך? קשה לדעת.. מה החוזק הכי גדול שלך? שיחות פסיכולוגיה? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מה שאני שונאת בעצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא ממש יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? הממ.. כן. בשנה שעברה כשילדים חדשים רצו להיות חברים שלי ואני התביישתי
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא ממש מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? עוד יש לי זמן מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אולי.. שאני רזה יחסית? ומה הכי פחות אוהב? הממ.. בואו לא נדבר על זה אתה חושב שאתה נראה טוב? לא ממש יש לך ביטחון עצמי? לפעמים לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? זאת מליגת הצדק עם המסיכה של הנשר (הלכתי על כיוון של קומיקס, זה לא אומר שאני לא מרושעת
) **המשך יבוא עוד מלא זמן**

MissKite

New member
אני.

שם: ג'קי בשבילכם האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? השם האמיתי לא :) מיקום: חיפה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא, זה סתם דפוק
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? כפיר אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אף אחד האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אפשר להגיד, קוראים לי בשם משפחה שלי אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: בעיקרון סטרייטית, אבל אני באמת חושבת שאצל כל אחד זה יכול להשתנות רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 11 לדצמבר גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: 21 כיתה: ט מצבך החברתי: אני מהחנונים המגניבים גובה: לא יודעת O.O צבע עיניים: חום בהיר אוהב אותו? כן...? :S צבע שער: טבעי- חום. נוכחי- שחור. אוהב אותו? חום- לא. שחור- כן :) צבע אהוב: בעיקרון כולם רק לא חום ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית לצערי חיות מחמד? כלבה מה העבודה שלך? תלמידה יש / אין - פירסינג: חח לא, רק שלושה לובים קעקועים: לא אובססיות: לכולם יש התמכרויות: ^ איזה שפות אתה דובר? אנגלית עברית וטיפונת צרפתית ציטוט מועדף/ מוטו: בעולם שלי האם... אתה חי את הרגע? לא לגמרי יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? חצי מהזמן אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? ידיים, אצבעות וכו' LOL אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? משעמם מדי מה הפחד הגדול ביותר שלך? הלא נודע אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי איפה ומתי יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? עקשנות מה החוזק הכי גדול שלך? עקשנות :) אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כלום אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? תלוי בהשוואה למה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ריסים O.O ומה הכי פחות אוהב? הרבה אתה חושב שאתה נראה טוב? שוב, תלוי בהשוואה למי. יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לפעמים XD יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? Oם האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא יודעת היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? אולי, לא זוכרת דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? כולנו חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? יכול להיות היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כולנו הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן, בחזרה היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת מי החבר הכי טוב שלך? מה יעזור לכם? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לא יודעת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? Oם עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? שם יעזור לכם? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ^ על מי אתה סומך הכי הרבה? ^ מי מקשיב לבעיות שלך? ^ עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? אררג האם החברים שלך מכירים אותך? חלק כן חלק לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? הייתי רוצה שיהיה אותו דבר אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אחותי שצחקת עליו? לא יודעת שהלכת איתו לקניות? אמא ואחיות ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? אחותי שגרם לך לבכות? אחותי ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? חולצה ענקית ובוקסר. אני חולה, סתמו באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? Oם WTF איזה ספר אתה קורא? בדיוק סיימתי את 'כמו גחליליות' מה יש על הפד לעכבר שלך? אין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: הגרון שלי כואב כמו הגיהנום האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מהחדר של אחותי

../images/Emo20.gif כבר תהיתי מה קורה עם הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

שם: פנינית האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן, אחותי של סבתא שלי שמתה בשואה קראו לה פרלה מיקום: בעבודה... האם תקראי לבת שלך על שמך? לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? מרדכי (וטוב שנולדתי בת) אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אף אחד!!! אני מתה על השם שלי
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? חחח כן... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? המממ... לא יודעת, אבל לא ניראה לי... מין: יש, תודה רבה... סטרייט/גיי/ביי: סטרייט עם נטיות רווק? רווקה אבל תפוסה אם לא, רוצה להיות? מה? רווקה? לא, טוב לי... תאריך לידה: 30/01 גיל: 25 גיל שהיית רוצה להיות: 22 כיתה: לומדת בבית הספר של החיים - כיתה ל"ו מצבך החברתי: יש חברים בלי עין הרע... גובה: נמוך צבע עיניים: כחול/ירוק אוהב אותו? מאוד צבע שער: שטני (חום בהיר) אוהב אותו? יכול להיות יותר טוב... צבע אהוב: אדום/שחור ימני/ שמאלי///בידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? הלוואי - עוד מעט... בקרווובב מה העבודה שלך? מנהלת משרד עורכי דין יש / אין - פירסינג:
קעקועים:
אובססיות:
התמכרויות:
איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית ציטוט מועדף/ מוטו: אין משהו מיוחד... האם... אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? - תמידדדד חיחיחי אתה שונא את עצמך? לפעמים (רוב הזמן) אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא, הוא ניראה כמו של ילד שלומד לכתוב... יש לך הרגלים רעים? חחח ברור. למי אין? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי שם יפה... אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? משעמם פהההה מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? בערך - אני נהנת להיות לבד לא תמיד להיות בקבוצה - אבל גם ההפך... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אין משהו מיוחד, לחיות, להנות, לא לפספס אף רגע אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? - לא יודעת... האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הגוף שלי. שונאת אותו... האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי יש לך יומן/ ג'ורנל? לא - אבל יש לי בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? ביישנית מה החוזק הכי גדול שלך? אין לי מושג אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ביטחון עצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? בטח
המון דברים היתי מוחקת מעברי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בסה"כ היתי נותנת להם 7 מתוך 10 מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להסיק מסכנות אף פעם. תמיד יש עוד מה ללמוד ולחדש מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הפנים שלי ומה הכי פחות אוהב? כל שאר החלקים אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין לי מושג... האם אתה: מעשן? לפעמים סמים? לפעמים קורא עיתון? לפעמים מתפלל?
הולך לבית כנסת?
מדבר עם זרים?
ישן עם בובות פרווה? כבר לא... יוצא לטיול בגשם?
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
נוהג?
אוהב לנסוע מהר?
אוהב את הקול שלך?
האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
התחילו איתך?
היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? ככה ככה בקסם? שונאת קסמים - כי אני אף פעם לא מבינה איך זה עובד... בשטן? לא יודעת... - עוד לא החלטתי... בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל? - יותר בהסתברות באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? - אין לי מושגגגג מי החבר הכי טוב שלך? אילה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אחותי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת עכשיו... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין משהו כזה עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כולם... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אילה על מי אתה סומך הכי הרבה? אחותי מי מקשיב לבעיות שלך? אילה עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא ניראה לי האם אתה סומך על אחרים בקלות? יותר מידי בקלות בבית של מי היית אחרון? אחותי האם החברים שלך מכירים אותך? בערך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא בדיוק האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת- חלק כן חלק לא - ברוב - לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמא שלי שצחקת עליו? אמא שלי שהלכת איתו לקניות? חברה ששבר את הלב שלך? יובל שאיכזב אותך? יובל שגרם לך לבכות? יובל ששימח אותך? ליאור שראית איתו סרט? ליאור שדיברת איתו בטלפון? ליאור שראית? ליאור מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אצבעות איזה ספר אתה קורא? "המשחקים של ג'רלד" מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שמחה-מובכת-עייפה-מפחדת-חולמנית האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא יו זה היה ארוך!!!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif**המשך**

האם אתה: האמת שכן
סתם
מעשן? לא סמים? בתיאוריה, אבל לא קורא עיתון? הממ.. רק מעריב לנוער ואת הספורט מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? בזמני החופשי ישן עם בובות פרווה? אה זה.. סוד אפל.. נראלי פעם ראשונה שאני חושפת את זה בתפוז, אבל כן
יוצא לטיול בגשם? לפעמים.. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אחותי נחשבת? חוץ מזה לא ממש נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? בהתחשב בזה שאני לא נוהגת? אוהב את הקול שלך? כמו שאני שומעת אותו כן, אבל יש לי הרגשה שהוא בעצם גרוע האם אי פעם: פגעת בעצמך? פיזית? לא ממש. יצאת מהמדינה? לא
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא נראלי היית מאוהב? אני חושבת שכן
היית על סמים? לא שחית בעירום? לא
היה לך מקרה חירום רפואי? הממ.. פעם התייבשתי והביאו אותי לבית חולים ופעם פתחתי את השפה
עברת ניתוח? לא
ברחת מהבית? לא.. חטפת מכות? רק מאחותי. וזה היה הדדי
אה, ובקראטה החטפת מכות למישהו? שוב, קראטה ואחותי. או כשממש מעצבנים אותי, אבל זה חלש יחסית התחילו איתך? נראלי שלא היית על במה? אהא ישנת מחוץ לבית? ברור חשבת על התאבדות? אה.. סתם בקטע של "מה היה קורה אם" נשארת ער כל הלילה? נראלי שלא לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא, אבל שעתיים ישנת כל היום? אני לא מסוגלת הרגת מישהו? פינטזתי קצת |שורקת| חשבת שאתה משתגע? קצת בגדו בך? כאילו חבר שלי? לא נראלי.. היה לך חלום שהתגשם? לא שזכור לי עברת על החוק? רק גנבתי מאחותי קצת
פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? נראלי שלא הרגת חיה בכוונה? לא
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אה.. נו
רק לא מזיקים גנבת משהו? מאחותי
היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא ממש קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יכול להיות.. אבל בטוח היו לי חלומות בהמשכים
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? אהא בקסם? אפשר לדלג על זה-כן
בשטן? אכן בסנטה קלאוס? אה טוב.. לפעמים
ברוחות? מסתבר בפיות? מדי פעם. או שפיה אחת תאבד כנפיים
במזל? מאוד באהבה ממבט ראשון? הממ.. כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? קצת במכשפות? כן
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא יצא לי לראות אחד
אבל כשאני אראה, כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לכמה שנים בגן-עדן/גיהינום (ככה כותבים) ואז חוזרים בגלגול אחר מי החבר הכי טוב שלך? אין לי וגיליתי שעדיף ככה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? או אחותי או נעה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה זה אומר?
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כנראה דרור (
) עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נעה על מי אתה סומך הכי הרבה? נעה מי מקשיב לבעיות שלך? נו נעה
וגם דרור עם מי אתה רב הכי הרבה? בטח אחותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אממ.. סבתא שלי האם החברים שלך מכירים אותך? רובם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אולי לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אחותי שצחקת עליו? קרן שהלכת איתו לקניות? לבד
אבל אמא שלי הייתה לידי. ולא השפיעה בכלל
ששבר את הלב שלך? אין ממש שאיכזב אותך? לא יודעת שגרם לך לבכות? נרי ששימח אותך? מתן שראית איתו סרט? המשפחה שלי. הארי פוטר
שדיברת איתו בטלפון? אחותי התקשרה וביקשה את אחותי האחרת
שראית? אחותי העוד יותר אחרת. יש 3 מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצת בצפר שלא נפרט את הצבע שלה. זה מביך. התחתונים שלי בצבע כחול, אגב באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שאלה מינית?
בכל מקרה, המרפק בירך איזה ספר אתה קורא? אני לא מה יש על הפד לעכבר שלך? אין כזה
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: די בסדר אבל קצת עצבנית האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? הממ.. לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?גם לא P: הודגש באמצעות מדגישומטיק
אכןD:

Red Ninja

New member
עונה עונה (מישהו באמת קורא?../images/Emo3.gif)

שם: שמליק האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? סבא מיקום: יהוד האם תקראי לבת שלך על שמך? לא
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודע
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? טוב לי ככה, תודה. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא. מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט =) רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 16.01.90 גיל: 18 גיל שהיית רוצה להיות: 18 כיתה: י'ב מצבך החברתי: Never better גובה: 1.91 ככה צבע עיניים: כחול אוהב אותו? כפרעליו
צבע שער: בלונדיני, סוגשל אוהב אותו? כן. צבע אהוב: כחול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? לא תודה מה העבודה שלך? מתכנת יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: אין התמכרויות:אין איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: I have nothing aginst God, it's his fanclub I cannot stand האם... אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? תלוי מתי יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? נשמור את זה לעצמי אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? Black Comedy מה הפחד הגדול ביותר שלך? דבורים!
אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברים ומשפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? בטח XD האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אממ, לא יודע מה החוזק הכי גדול שלך? כנ'ל אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?לא משנה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? פנים ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? FRY מפיוצ'רמה האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון?כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? עדיין לא חשבת שאתה משתגע? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?מדי פעם גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אממ, לקבר? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? החברה האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן פיו

mafakit

New member
גאד השיעמום ><' |אלפקה|../images/Emo218.gif

שם: דרור האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: חדרי הקט האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? דרור XD אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? ממ..מאיה
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן תמיד חושבים שזה דור ><' אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?גם אם אני לא אהיה מפורסמת אני אשמח לנטוש אותו XDD מין:
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? אכן אם לא, רוצה להיות? -- תאריך לידה:17.01.93 גיל: 15 וחודשיים
גיל שהיית רוצה להיות: 16+ כיתה: ט מצבך החברתי: רגיל..? ><' גובה: 1.65 נראה לי צבע עיניים: חום אוהב אותו? הוא בסדר צבע שער: חום אוהב אותו? לא תמיד ><' צבע אהוב: כחול נראה לי ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימניה D: חיות מחמד? כלבה מהממת
מה העבודה שלך? אין X: יש / אין - פירסינג: אין
קעקועים: כנ"ל אובססיות: יש התמכרויות:יש *אהמבמבהאהמ* איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית אני טובה D: ציטוט מועדף/ מוטו: שתוקה
האם... אתה חי את הרגע? לא יודעת ><' יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא כל כך XD יש לך הרגלים רעים? כן ><' איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מאז שהסתפרתי אז הרבה מחמאות על התספורת <: אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים של דרור? מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאדעת אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא Oם זתומרת העמדתי פנים שאני מישהי אחרת אבל זה היה כי שיעמם לי ורציתי לעבוד על אנשים XD האם אתה מתבודד? זה מה שאומרים.. חחחח אה.. לא יודעת אולי לפעמים ><' מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? יש לי דבר כזה?
נו לאדעת ><' אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן D: האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? גם וגם רק תלוי באיזו סיטואציה ><' יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לאדעת מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?נו שונאת תשאלות האלה >>" אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לאדעת יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? היו רגילים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? |סדגשמה זה השאלות המתפלספות האלה?! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודעת נו למה אין שאלות קלות?? ;; ומה הכי פחות אוהב? כנ"ל אתה חושב שאתה נראה טוב? T______________T יש לך ביטחון עצמי? בע לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לאדעת האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון?לא מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כןכן D: מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? עדיין לא אוהב לנסוע מהר? לפעמים <: אוהב את הקול שלך? לא כל כך הודגש באמצעות מדגישומטיק

mafakit

New member
המשך|אלפקה|../images/Emo218.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא נראה לי היית מאוהב? אולי? ><' היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? נראה לי שכן XD עברת ניתוח? לא נראה לי ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? ברור |חותך| XD נשארת ער כל הלילה?כן D: לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? בערך ><' ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לפעמים בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן!!@$% הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו? כן XD היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא נראה לי קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל?לא ממש באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא שראיתי הרבה כוכבים נופלים בחיים שלי ><' לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת
בואו ננסה D: מי החבר הכי טוב שלך? יש כזה? ><' מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? חברה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה!!@ D: עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כל מיני <: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נגה ויסמין ^^ על מי אתה סומך הכי הרבה? נראה לי יסמין <: מי מקשיב לבעיות שלך? לא יודעת עם מי אתה רב הכי הרבה? כנ"ל האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לאא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון? חברה שלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן נראה לי ><' אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת ><' מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חברה שלי><' שצחקת עליו? מישו בכיתה שלי שהלכת איתו לקניות? אחותי ששבר את הלב שלך? לאדעת שאיכזב אותך?כל מיני שגרם לך לבכות? מאיפה אני זוכרת ><' ששימח אותך? חברים שלי שראית איתו סרט? ווייי כמה זמן לא הלכתי לסרט
שדיברת איתו בטלפון?חברה שלי שראית? אחותי נראה לי מה אתה לובש כרגע? ג'ינס חולצה.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? כלום מה יש על הפד לעכבר שלך? אטלס XDD תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: לא יודעת חה חה חה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

tal iero

New member
אני ../images/Emo152.gif../images/Emo66.gif

שם: טל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: חור בצפון -_- האם תקראי לבת שלך על שמך? לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא יודעת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אני לא אהיה מפורסמת
מין: בת סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? יאפ אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 12/6/94 גיל: 13+ גיל שהיית רוצה להיות: 17 כיתה: ח' מצבך החברתי: סבבה גובה: 1.55
צבע עיניים: חום-ירוק אוהב אותו? לא ממש.. צבע שער: חום אוהב אותו? אממ.. הוא סבבה=] צבע אהוב: כחול/אדום ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס: ימנית חיות מחמד? כלבה דגים וסוסה מה העבודה שלך? ???
יש / אין - פירסינג: אממ... לפעמים אני מחוררת את עצמי כשמשעמם בשיעורים אבל זה לא קבוע.. קעקועים: עוד לא
אובססיות: לא ממש התמכרויות: לעדשי שוקולד איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, צרפתית וכמה מילים בגרמנית/אידיש ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? מנסה יש לך סודות? לא נראה לי... אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? הוא בסדר.. יש לך הרגלים רעים?
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? תלוי מאיזה...ותלוי אם מזוכיסטית/חולת נפש זה מחמאה. אפילו שאני לא מזוכיסטית הם קוראים לי ככה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? 'שיעמום'-סרט עפ"י חייה המשעממים והנורמליים מדי של טל. מה הפחד הגדול ביותר שלך? אין לי ככ פחדים.. אני לא מאלה שמפחדים מעכבישים או חרקים, אין לי ככ פחד גבהים.. אז אין לי פחד גדול ביותר
אתה יודע לשיר? לא!! ממש לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לרצוח את המורה שלי לספרות
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? ניראלי שכן
האם אתה פועל בפזיזות? יאפ. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? את שתי השאלות שאלתם כבר -_- לא. האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא מתחרטת על שום דבר.. ומה שלא עשיתי-- יש לי עוד חיים שלמים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שונאת שיעורים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלום ומה הכי פחות אוהב? הכל =] אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? סטואי מ'פמילי גאי' האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? אממ.. כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לפעמים
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לעיתים רחוקות נוהג? עוד לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? הוא בסדר.. האם אי פעם: פגעת בעצמך? אם זה לא כאב לי זה גם נקרא? =] יצאת מהמדינה? יאפפ אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אהה.. נראה לי שכן היית מאוהב? לא בדיוק=/ היית על סמים? לא שחית בעירום? אולי כשהייתי קטנה.. היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? עד העץ הקרוב זה נחשב? חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן=] התחילו איתך? כן היית על במה? לצערי- כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? חצי לילה ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? עוד לא חשבת שאתה משתגע? לא בגדו בך? לא.. היה לך חלום שהתגשם? אולי.. עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? כן.. גם לא בטעות הרגת חיה בכוונה? כן... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אולי... גנבת משהו? כן.. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? יאפ
הו הו הו לכם! ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא יודעת ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? זה אף פעם לא מתגשם לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מתפוררים באדמה מי החבר הכי טוב שלך? נטע מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לא יודעת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חח הניתוח עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא יודעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נטע על מי אתה סומך הכי הרבה? לא יודעת מי מקשיב לבעיות שלך? אנשים עם מי אתה רב הכי הרבה? אני לא רבה הרבה... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים בבית של מי היית אחרון? חברים.. האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא יודעת אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מורים... שצחקת עליו? אממ.. ילד קוקסינל מהבצפר שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אף אחד שאיכזב אותך? אין לי מושג... שגרם לך לבכות? לא יודעת ששימח אותך? אסף=] שראית איתו סרט? מלא זמן לא ראיתי סרט=O שדיברת איתו בטלפון? נטע שראית? אסף, יונתן, ראם, ערן, יאיר מה אתה לובש כרגע? מכנסיים קצרים וחולצה ^^ באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת
איזה ספר אתה קורא? notes from a liar and her dog מה יש על הפד לעכבר שלך? עיגולים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגישה טוב מאוד מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifבגלל זה אני אוהבת אותך../images/Emo99.gif

והממ.. יחסית לילדה בכיתה ח', אני כן ><

בו../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

שם: שי <: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: אשדוד האם תקראי לבת שלך על שמך? לא >< אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת :0 אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? כפרה על השם שלי. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? נמ לא.. מידיי פעם. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא. מין: נקבה מאגניבה. סטרייט/גיי/ביי: סטיירטית. רווק? כן. אם לא, רוצה להיות?- תאריך לידה: 9.12.91 גיל: 16 גיל שהיית רוצה להיות: 16 כיתה: י' מצבך החברתי: חברתי כזה. גובה: לא זוכרת, לא יודעת
צבע עיניים: חומהמם. אוהב אותו? כן. צבע שער: חומהמם. אוהב אותו? כן. צבע אהוב: סגול. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? בופי
מה העבודה שלך? תלמידה וזה :0 יש / אין - פירסינג: יש קעקועים: אין אובססיות: יש התמכרויות: יש איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית צולעת וספרדית צולעת עוד יותר :0 ציטוט מועדף/ מוטו: נמ, יש מלא. האם... אתה חי את הרגע? כן <: יש לך סודות? אני מניחה אתה שונא את עצמך? לא :0 אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? נמ כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודעת >> אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? הומ.. מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא יודעת. אתה יודע לשיר? בערךXD האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. האם אתה מתבודד? רוב הזמן. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני, אנשים שאני אוהבת ומוסיקה D: אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אני מניחה :0 האם אתה פועל בפזיזות? מידיי פעם, כן. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי עם מה ומתי. יש לך יומן/ ג'ורנל? כן. מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת :0 מה החוזק הכי גדול שלך? גם לא יודעת. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כלום
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? מאוד <: יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? נמ כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? >< מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? נמ הוא סבבה כזה :0 ומה הכי פחות אוהב? יש לי ציצים קטנים! אתה חושב שאתה נראה טוב? אני אוהבת את מי שאני. יש לך ביטחון עצמי? נמ תלוי. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? >< האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? הורוסקופ?
מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? כן יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? הוא ציפציף כזה, אבל סבבה >> האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא. בעצם יצאתי מהגבול פעם לטאבה D: אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא, אולי כשהייתי קטנה או משהו. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? כן. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? נמ אני קוראת את זה בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא XD ברוחות? לא בפיות? לא במזל? נמ יש מזל בחיים בטח אולי, לא יודעת. באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? יש מצב במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? תולעים הולכים את הגופה שלנו כזה >< מי החבר הכי טוב שלך? הומ שירן. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אבא שלי בטח. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? זה מן סיפור כזה, אין לי כח לכתוב. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? כל מה שאני מוציאה מהפה שלי בערך >> עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כל מיני חברים. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נמ לא יודעת :0 אני לא אוהבת לדבר בטלפון. על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי. מי מקשיב לבעיות שלך? נמ לא יודעת, חברים אמא אבא וכאלה אני מניחה >< עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רבה. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? נופר נראה לי או ריקה רוז. האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפת לי כל כך >< אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שירה עיצבנה. שצחקת עליו? שירהXD אה לא, ריקה רוז
שהלכת איתו לקניות? אבא שלי :0 ששבר את הלב שלך? אף אחד. שאיכזב אותך? אף אחד. שגרם לך לבכות? אף אחד ששימח אותך? המורה לספרות שלא הגיעה <: שראית איתו סרט? אבא שלי שדיברת איתו בטלפון? ריקה רוז שראית? אבא שלי מה אתה לובש כרגע? מכנסיים לבנים, חולצת בצפר שחורה, חולצה שחורה ארוכה מעליה וסווצ'רט שחור. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק. איזה ספר אתה קורא? נמ שכחתי איך קוראים לו פשוט מלא זמן לא נגעתי בו >> מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אין לי כח להתכונן להיסטוריה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

mafakit

New member
שי XDD |אלפקה|../images/Emo218.gif

לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? תולעים הולכים את הגופה שלנו כזה >< אכן תולעים הולכות את גופנו XDD

למעלה