הפורום מת

• פותח הנושא adi u
  • פורסם בתאריך

adi u

New member
אנחנו 4 אנשים פה...

כל פעם שאני נכנסת לפה המצב בדיוק אותו דבר כמו שהוא היה קודם... דרור... תפסיק להתכחש לאמת
הפורום גוסס לאיטו

crazy4tc

New member
../images/Emo6.gif

תראו מה מצאתי:דרוריזם דרור-אלוהים דרור ג'וניור- "ישו" לאה- מריה הקדושה\בתולה\האם הגדולה (של דרור ג'וניור כמובן) צליל- צביה מוצצת (על משקל כוהנת) יולי-הרבנית קוקויולי (מנדה) איתמר-איתמשה אלכס- עורך המיסות (קורא תפילות ביום השמינית וגם מבצע בריתות) טל-המסיונלית (מקרבת אנשים לדת) אהרון- אח של איתמשה (הם הוציאו את בני הדרוריים מעזה) איילת- דוברת (מקשרת בין דרוריזם לדתות אחרות) אורי- מוצץ (כהן) חוקים: חוק ראשון: יש להתפלל יום יום, פעם ביום, בשעה הנבחרת מספר הפליקט (הספר הקדוש לדרוריזם) חוק שני: יש לכבד את דת הדרוריזם ואת המכובדים לה חוק שלישי: אין לסגוד למורדים, ליורדים ולשאר הטרנדים הארגנטינאיים חוק רביעי: אסור לאכול בשר וחלב ביחד חוק חמישי: יש לתלות דרורוזה על משקוף דלתכם בתוך הדרורוזה יהיה קלף עם מילות ההמנון כל מי שיעבור על החוק הדרורקוויזיציה תעלים אותו… תפילה: קריאת שני שירים מהלהקה הנסגדת דה קולינג כל יום שירים חדשים ולא לשכוח להביא את הפליקט וכל יום את unstoppable ההמנון יום א: נוט'ינג ציינג'ד יום ב: וואראבר יום ג: קוד איט בי יום ד:פיינל אנסוור יום ה: אדריאן+וויר פורגיבן יום ו: ת'ינגס… +ג'אסט דאת' גאד שבת: אנסטפבול שמינית: תנק יו + סטיגמאטייזד התפילה נערכת בבית הדרורזת שזה בספריה הקרובה אליכם ארץ: דרוזיה חגים: חג החגגת- חג שחוגגים את צאת השמינית (יולי המנדה עושה) 21.9- יום הולדת לאלוהים…. 27.7 לאולדת צפח-אוכלים אצות ושרידי גבינות 1.8 צום שנקרא יום פיכור בגלל שאיתמר לא היה בפורום הרבה אז אנחנו צריכים לזכור ולא לשכוח דת הדרוריזם האירה את עיננו

bLlOaVcEk

New member
אני מכירה את ההרגשה

יש גם תקופות כאלה! אני זוכרת שהייתה תקופה בפורום שלי שבמשך שבוע שלם לא הייתה אפילו הודעה אחת! זה היה כל כך מתסכל
! (למרות שזאת הייתה פגרה, אז לא היו דברים חדשים, אבל בכל זאת...) חחח... אם כבר מדברים על פורומים. אתמול הייתה פגישה גדולה של כל הפורומים (הפורום שלנו נמצא עם עוד שבעה פורומים באתר מסויים). אני לא הלכתי (תירוצים: כאבי צוואר, חוסר במלווים, רק שניים מהפורום שלי הלכו- אז לא שווה ועצלנות), והיום ראיתי את התמונות וזה כל כך מוזר! תמיד אני יוצרת לעצמי בראש תמונה של כל האנשים שאני מתכתבת איתם ופתאום לראות איך הם באמת נראים... זה מוזר! פתאום הבנתי שאני בכלל לא מכירה אותם!

TCgirl

New member
הפורום לא מת... |פטריה|../images/Emo19.gif

פשוט אין מספיק אנשים כדי למלא אותו ככה שהוא יחיה. הוא תלוי בין החיים למוות. אין יותר מדי משתתפים קבועים פה. יש רשימה ממש קצרה: את דרור לאה יולי טל איגור [?] איילת זואי בר [?] אורלי אוראל צליל טל [?] ואני. זהו. גם אין יותר מדי טופיקים. אם כל אחד היה פותח טופיק ביומיים שלושה, זה היה טוב. אפילו אם היינו חורשים כל נושא מכל כיוון. אבל הקטע הוא שאף אחד לא לוקח את היוזמה הזו.
.

adi u

New member
נכון אירנה...ואיפה כולם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הם נכנסים לפה, או לפחות כותבים פה...פעם ב....שלושה ימים במקרה הטוב... נעשה ניסוי, שיוכיח את טענתי.

TCgirl

New member
איזה ניסוי? ../images/Emo12.gif |פטריה|../images/Emo19.gif

ןכדי להקפיץ אני כותבת את המובן מאליו: TC RULZ!!!!

למעלה