הפורום מת?

../images/Emo126.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo33.gif

רקדנית בטן מקצועית ממולדת הסמבה, ברזיל, תתארח היום בשעה 15:30 בפורום ריקודי עם וכולם מוזמנים! אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=786&msgid=85111686
Flix לסיום: פלינסטונס – הגרסא הידנית http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=973971

mahapach2

New member
לערוץ 2 דרושים !

התוכנית מהפך עם אורנה דץ חוזרת לערוץ 2 ! בעונה זו אנו שמים דגש על הסיפור האישי של האורחים שעוברים את המהפך. אם עברתם חוויה מיוחדת, פתחתם פרק חדש בחיים, אם שיניתם את אורח חייכם אך חסר הטאצ' הסופי להרגשה הסופית הכללית, אם בא לכם מהפך שכולל: הלבשה, קוסמטיקה , שיער ואיפור ממיטב אנשי המקצוע, נשמח לשמוע פרטים ! פרטים יש לשלוח למייל :[email protected] או לטלפון : 03-7661162

Aviyush

New member
הפורום מת?../images/Emo12.gif

יאללה אנשים אומנם התחילה השנה אבל תשקיעו תכנסו לפה=] באמת שווה! יש מנהלת ממש מותק
אגב איך היה בבי"ס? ואיזה כיתה התחלתם?
אביה

יסמין122

New member
../images/Emo24.gif

שלא נכנסתי בימים האחרונים פשוט ממש לא היה לי זמן אפילו לא להיכנס ולהציץ... עכשיו גם התחילה שנת הלימודים ואני יכנס פחות, אז אני רוצה לבקש סליחה מראש. איך היה בביצפר
סבבה
היה כייף לפגוש חברים
אבל מעצבן לפגוש את המורות
לא הכי כייף להתחיל את הביצפר.. במיוחד כשכולם אומרים לך שזה כיתה שנורא קשה בה ושצריך להשקיע הרבה... איזה כיתה התחלתם
כיתה ח' יום נעים

Aviyush

New member
../images/Emo24.gifמאמי כנסי

אני רוצה להרגיע אותך, כיתה ח' הייתה באמת כיתה קלה
את לא צריכה להלחץ יהיה לך ים בזמן=) וגם כן כיתה ט'... הכיתה הכי טובה שהייתה לי באמת אל תלחצי
את תעברי את זה בקלות

יסמין122

New member
תודה מאמי../images/Emo24.gif

ומקווה שככה זה באמת יהיה
כי כולם ממש הלחיצו אותי

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifכיתה ט'../images/Emo99.gif

הכיתה שהכי נהניתי בה אברררר
זה היה לפני הפיצול
עם כל הבנות החמודות והמצחיקות שהיו איתנו
ועם כמה שעזבו
קיקי וסנשיין
ובנות שבכיתה השנייה.. היה כיף
וגם אחלה מורה ואחלה לימודים.. לא קשה ולא קל

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאויי../images/Emo7.gif

אתמול לא היה לי זמן להיכנס בכלל.. סיימתי ב-5 והייתי כל כך עייפה שלא יכולתי לעשות משהו בכלל.. והיום יש לי שיעורים.. אני מתחילה אותם ואני אסיים מהר ואכנס לפורום קדימה חבר'ה תתחילו לשים פאפרצי, ידיעות, תמונות וכ'ו.. באמת מת

יסמין122

New member
../images/Emo45.gif

גם אני צריכה לסיים לעשות שיעורים ומבטיחה להיכנס לפורום

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifהגלריות נפתחו../images/Emo88.gif

באיחור רב.. מצטערת
לא היה לי זמן.. פתחתי את כל הגלריות שביקשתם
קדימההההההההה להוסיף תמונות
וניתן כמובן ת-מ-י-ד לבקש ממני לפתוח גלריות
אפשר על גבי הפורום ואפשר במסרים
ואביה הפכתי אותך לאוף , בסדר
חחח

oshriti123

New member
הו מגניב, אני אעלה מחר../images/Emo9.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

ואת יכולה לפתוח בבקשה גם גלריה לדרייק בל [מדרייק&ג'וש]?

oshriti123

New member
אהה ולמרי קייט ואשלי!:]../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

יש לי בסביבות 400 תמונות שלהן...

Aviyush

New member
אהה וכנסי שנייה

בטעות העלתי 4 תמונות לקבצים אז תמחקי בבקשה אם את יכולה=) תודה

oshriti123

New member
באמת לא יצא לי להיכנס...../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

לא כי יש לי עומס, בנתיים אין לי... אבל השעות שינה שלי ממש נדפקו... התרגלתי להירדם בשלוש בבוקר אז עכשיו אני לא מצליחה להירדם לפני ויוצא שאני יושנת רק 4 שעות בערך... אז בצהריים כבר יומיים ברצף נרדמתי ל4-5 שעות
עליתי לכיתה ט'P: אני מקווה שבאמת יהיה נחמד כמו שאתן אומרות... אני בכיתת מב"ר [מפגרים בעלי רצוןXD], כיתה לילדים עם התנהגות טובה אבל עם לפחות שלושה נכשלים... בנתיים בסדר שם:]

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאושריתייי../images/Emo140.gif

בהצלחההה בכיתה ט'
ואני אגיד לך משהו
אני בטוחההההה שאת מתאימה ליותר מכיתת מב"ר.. אפילו הבנות המפגרות מהשכבה שלי מתאימות ליותר חחח אין אצלנו כיתת מב"ר בשכבה..חחח איתנו עשו ניסיון ראשון.. אומרים שאנחנו דור ממש חכם
חחחחחחחח את רק כיתה ט'..יש לך זמן עד הבגרויות.. אז אני מאוד ממליצה לך להשקיע המון כדי להיות בכיתה של בגרות מלאה
תאמיני לי
למה להשקיע 12 שנה כדי לצאת עם חצי בגרות
אחרי זה השלמות ובלאגנים.. תשקיעי עכשיו ותחסכי לעצמך המון בלאגנים וזמן בעתיד
בהצלחה

oshriti123

New member
חח לדעתי אני מתאימה../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

בדיוק לכיתה הזאת... בכיתה רגילה הסיכויים שלי להישאר בבית ספר שנה הבאה ממש נמוכים... וזאת לא כיתה למפגרים! חח זה סתם משהו שהמצאנו על הראשי תיבותXD מי ששם עושה בגרות מלאה בדיוק כמו בכיתות רגילות... ויש תיגבורים ועוזרים הרבה:] ותודה

למעלה