הפורום מת רשמית.....!!!!!

הפורום מת רשמית.....!!!!!

לכבוד: חברי הפורום אנשים, אפ´חד יותר לא כותב בפורום, מה קרה לכם?! הפורום ניהיה יבש לאללה, אני לא הייתי פה איזה שבוע ולא ראיתי הודעה 1 חדשה, וואי זה מזה מבאס אותי, אז אנשים תתעוררו!!! (בטח גם לא תגיבו להודעה הזאת) כותב מודאג...

כמה שאתה צודק../images/Emo70.gif

אבל חבל שאתה לא עושה עם זה משהו
כולם יודעים לדבר אבל לפחות תפתח שאלה ולא הערה כזאת לבד

אני חושב שאם נכתוב ב...

בפורום "מד"ב ופנטזיה" מודעה כמו: "הודעה חשובה
שלום רציתי לדבר על פורום משחקי תפקידים! דיי מרגיז אותי שהציעו לפתוח פורום כזה פה ועכשיו אין בו אף אחד! אני מבקש ממי שאוהב את הנושא שיכנס לפורום ומי שזה לא מעניין אותו שבכל מקרה יכנס כי זה יכול להפוך מאפילו שינא לאהבה של הנושא! מי שלא יודע מזה בכלל ורוצה לדעת שיקפוץ בבקשה! תודה מראש השה"ם האפל
" --------------------------------------------------------------------- אבל אני לא ישלח הודעה כזאת בלי אישור של דרגורן או סניפט

הייזל

New member
מה בדיוק חשבת שיקרה

כששמת את ההודעה הזו במד"ב? נהירה פתאומית של אנשים לפורום הזה? זאת תקופת יבשה קצת מה לעשות, קורה. גם בפורום מד"ב זה קורה נפתחים דיונים חדשים אבל אין תנועה ערה בפורום. בסה"כ יש מונדיאל, יש בגרויות, יש מבחני סמסטר, יש שבוע הספר. לא הכל מתחיל ונגמר באינטרנט ואם אתה שואל אותי טוב שכך.

Sabre Runner

New member
אם לא שמת לב.

יש בזמן האחרון וירוס כזה שמסתובב. קוראים לו ´הבגרויות´. אם זה לא מסביר כמה העלמויות אז זה לפחות מסביר את שלי. נתראה מחר בפיזיקה.

La Gamba

New member
בקולאבל אני מודיע שלפני

יומיים ניתקתי את מכשיר ההנשמה מפורום שניסיתי להחיות.... יהיה זכרונו של הפורום של רומח הדרקון הישראלי ברוך באופן וירטואלי.

snift

New member
אני לא חושב שהודעות כאלו

תורמות למישהו. להרבה אנשים זו תקופה לחוצה (בגרויות, סיום סימסטר וכו..) ולכן יש פחות הודעות, זה הכל. אני בטוח שהמצב יחזור לקדמותו בקרוב.

אני עדיין חושב שההודעה בפורום

מדע בידיוני ופנטזיה תמשוך אנשים לפה וגם פורום שר הטבעות ורומח הדרקון (למרות שהוא חדש ודיי ריק!) אני לא יעשה דבר כזה בלי אישור שלך או של דרגורן אז אני מחכה לאחד כזה. מקווה שהפורום שלנו יתחיל לשגשג להגביר מהירות. מחכה, השה"ם האפל

hsotrt

New member
לכל פורום יש את התקופות שלו...

לנו יהיה כמה ימי יובש ואז יבוא מישהו ויפתח דיון חדש... ככה זה עובד...אין דבר כזה "פורום מת"! לפי מס הפורומים שאני משתתף בהם אני יודע מה קורה יש לי את הניסיון הטכני שלי...

הפורום הזה אף פעם לא היה מהיר בכלל.

לדעתי, בכל מקרה לא משנה מה המהירות של הפורום, כדאי לשלוח את ההודעה הזאת בפורומים. ואם אף אחד לא מתנגד.(עם מישהו כן אז שיגיד!) אני ישלח את ההודעה הזאת היום ב8:15!

Jelly Beans

New member
אמ.... ../images/Emo60.gif

מה זה בדיוק הפורום הזה???? נפש חיה חדשה! תענו לי... יום טוב שיר

BluePrint

New member
טם, טה דה דה, טם טם!!!

ברוכה הבאה לפורום משחקי תפקידים. אם צרופי האותיות AD&D, MERP, GURPS. או שמות כמו Shadowrun, Earth Dawn, Mechwarrior אומרים לך משהוא, את במקום הנכון. אם לא: משחק תפקידים הוא משחק חברתי שבו השחקנים מגלמים דמויות כמו בהצגה. אבל לא כמו בהצגה, אין תסריט והדמויות חופשיות לעשות ככל העולה על רוחם במסגרת העולם שאותו מדמיינים השחקנים. משחק תפקידים קלאסי מתרחש בעולם מקביל לימי הביניים עם מספר שינויים קטנים כגון קסמים אמיתיים (בדמיון אלא איפה?), יצורים מיתולוגיים: דרקונים, מינוטאורים, קיקלופים. וכל דבר אחר שרוצים להוסיף. משחק תפקידים "לא קלאסי" יכול להיות כל דבר בכל מקום אחר: נהגי רובוטים ענקיים במלחמת שבטים בין כוכבית במאה השלושים ואחת, שכירי חרב בעולם טכנולוגי עם קסם, לוחמי צללים כנגד מפלצות שאול הפולשות לכדור הארץ המוכר שלנו.... וכדאי שאני אעצור כאן. להסבר מפורט יותר נא לשאול שאלה ממוקדת יותר.

לא נראה לי.

משחק תפקידים הוא: (ידעתי ששליחת הודעות בפורומים אחרים תעזור!) משחק שבוא משחקים עם הדימיון. בהודעה זאת אני יסביר אל המשחק המכורי והראשון מכולם(D&D או בהרחבה DANGON´S AND DRAGONS). במשחק זה יש שחקן שנקראה מנחה, שליט מבוך, DM או בקיצור שה"ם. אל השה"ם לומר לשחקנים מה יש סביבם ומה קורה והם צריכים לומר לו אך-ורק מה הדמות שלהם עושה לדוגמה: שה"ם:אתם יושבים כולכם סביב השולחן הגדול שעשוי מעץ מלא ומדברים עוברים כמה דקות ומנהל הפונדק (פונדקאי) מגיע אליכם ושואל "תזמינו משהו? ארוחה, לינה לליה או.." קריצה קטנה "שעשוע לערב?) עכשיו זה תור השחקן לומר מה הוא עושה למשל: גלורטיס הלוחם שהיה מנהיג החבורה (לוחם בדרגה 3 עם מיומנות גבוהה בחרב ובקשת):"ניקח רק ארוחה בנתיים ונדבר על החדרים מאוחר יותר." כך המשחק ממשיך כשכל פעם שהקבוצה נכנסים לחדר (בדימיון כמובן!) אז השה"ם אומר להם איך החדר נראה ואיזה אנשים וחפצים יש בוא הם (השחקנים) אומרים למי הם פונים, מה הם לוכחים ואיך הם עושים זאת. כשהם נלחמים במישהו אז הם צריכים לזרוק שתי קוביות לסיבוב קרב. (משתמשים בקוביות מיוחדות עם לא רק שש צדדים אלא גם של 4,8,10,12,20) קוביה ראשונה לבדוק עם הם פגעו (קוביה של 20 או בקיצור ק20) עם הם עוקפים את דירוג השיריון של האויב (דר"גש) אז הם פוגעים בו (אם הם לא עוקפים אז הסיבוב נגמר. כששחקן תוקף ופוגע הוא צריך לזרוק קוביה שונה כדי לבדוק כמה חיים הוריד. כמות החיים של יצור נקרא נקודות פגיעה (נק"פ). לכל יצור יש נזק שמסומן בסוג ומספר קוביה. למשל: עם הנזק שלי הוא 1+1ק6 אז אני זורק קוביה אחת של שש ומוסיף אחד לתוצאה. עם הנזק הוא 3ק8 אז אני זורק שלוש קוביות של שמונה (אין פלוס). מקווה שהסברתי מספיק. השה"ם האפל. שאלות

BluePrint

New member
דווקא לי כן.

ובמיוחד אחרי ההסבר שלך על D&D. נכון חשוב להסביר על משחקי תפקידים לאנשים שלא יודעים מה זה, אבל לרדת לרמה של חוקי משחק (אפילו אם בכלליות) זה באמת מיותר. תסביר לאנשים כשהם ישבו מולך ויהיו מוכנים לשחק.

למעלה