הפורום מתתת

../images/Emo176.gif נצל"ש הודעה פרישה...

חשבתי על זה הרבה...ובאמת הגיע הזמן..והחלטתי לפרוש... מכמה סיבות: 1. אני בקושי מכירה פה וזה קשה להתרגל אחרי שנה שלא היית פה. 2. ואני לא אוהבת ממש את דיימנדז כמו פעם...לא יודעת יירדה לי כל ההתלהבות אבל הם אחלה להקה! והן מדהימותת!! 3. אני כבר בקושי נכנסת לפורומים לא כמו פעם...ואם אני נכנסת אין לי כוח לרשום...אני מתעצלת לא מתלהבת ממש... אז החלטתי שאולי הגיע הזמן לפרוש מהפורום... אבל לפעמים בהזדמנויות אני ייכנס לפה ויגיב לדברים שרושמים פה... וגם אפשר לשמור על קשר...באייסקיו למי שיש אותי... אז נדבר...

אויש באמת

זה לא שהפורום מוצף וצריך לענות פה על הרבה דברים זה פעם ב... וגם ככה אנחנו לא מי יודע מה הרבה אנשים בפורום אז למה לפרוש?!? להכיר אנשים זה באמת לא בעיה כל האנשים בפורום מדהימים ותוסיפי את כולם למסנ/אייסי ותדעי את זה!! חוצמזה גם חבל שירדה לך ההתלהבות דווקא עכשיו. אבל...טוב אבל עם זה מה שהחלטת שיהיה לך בכייףף

../images/Emo175.gifפורשת...

ת'אמת,אני חושבת שדיימנדז להקה מדהימה באמת!!! והן פשוט מוכשרות והכל... אבל זהו.. נראה לי שמיציתי את כל העניין עם הפורומים.. גם לפורומים אחרים אני בקושי נכנסת, זה לא שההערצה שלי אליהן ירדה.. זה פשוט כבר אין לי כוח לרשום.. בהתחלה התלהבתי מכל העניין של הפורומים ועכשיו אני רק קוראת ומתעדכנת...אני יודעת שחלקכם לא ציפיתם לזה ממני, אבל זה מה שאני חושבת..!!! דיימנדז תמיד תהיה ה-להקה הכי מהימה בעולם
אני אכנס פה ושם לראות מה העניינים פה.. בינתיים ... להתראות... אוהבת מלאאאאאאא נאוו'ש

עכשיו גם את?!

יאללה חאלס כברר נמאסתן עליי באמתת!! דווקא בתקופה שהבנות כ"כ צריכות אותנו וכמו שאמרתי לשירן כבר זה לא שהפורום מוצף או משהו..זה לענות פעם ב ובסדר אתן יכולות לכתוב אם כל ה"עניין" הזה שירד לכן מהפורומים רק בפורום הזה! באמת די כבר!! שיהיה לכן בכייףף חבל שככה! אבל אני לא אכריח אותכן.. אם זה מה שהחלטתן תהנו.

למעלה