הפורום לא פעיל

הפורום לא פעיל

יש פה הודעות מלפני כמעט חודש. אני מכריז בזאת על שירשור גזר גמדי מוטנטי תלת ראשי מהופך! והפעם השירשור שלנו יכלול: פסיכוזות, נוירוזות, גלוקוזות, פארנויה, סכיזופרניה, סכיזופרניה פארנואידית, פרות, פרוות, פירות, פרים, פרברים, ברברים, בירבורים, פירפורים, גסיסה, מוות, שעוני חול, שעוני פרחים, פרחות, פקאצות, שורש פ.ק.צ בבניינים שונים (פקץ, נפקץ, התפקץ, הפקיץ, הופקץ וכו'), תצורת השם במשקלים (פיקוץ, פקיצות וכו'), פיצוץ, פצצות, גבות, שיניים, אפים, עפים, אווירונים, אוויר, זיהום אוויר, פחמן דו חמצני, חמצן, האטמוספרה במאדים, כבשה, כבשן, תנור, אפייה, בישול, פסטה, פסט, pest, פסטרמה, גופות. המטרה: להגיע ל-116 הודעות, לפרוש בשיא, ובשום פנים ואופן לא לחשוב על דובי קוטב כחולים. דגים, כובעים, וכדורי פרווה צהובים כאלה שממלאים בגרגרים קטנים של קלקר והם כאלה סקווישי סקווישי. בהצלחה!

לקח לי סמסטר וחצי של פסיכולוגיה כדי להבין

שהפרעה דו קוטבית נקראת כך משום שהאדם הלוקה בה מתנהג בשתי התנהגויות קוטביות בניגוד להפרעה חד קוטבית (דיכאון)

ויימס

New member
שביתת פורום../images/Emo70.gif

הפורום מקנא במחצית המדינה ויצא לשביתה. עד שלא יענו לדרישותנו לא נחזיר את הפורום לפעילות. ואלו הן הדרישות: 1. יובא טרי פראצ'ט לארץ לאלתר. 2. די לסדרת טיפאני! 3. תוקרן הסדרה Hogfather באייקון הבא. 4. פורום טרי פראצ'ט יופיע במומלצים של תפוז- לנצח! 5. פורום טרי פראצ'ט יקבל את פרס תפוח הזהב. 6. וגם את פרס חביב הקהל. 7. וגם 2,000 שקל בשטרות לא מסומנים. 8. (של מונופול, כי זה הכי שווה.) 9. יושווה שער הדולר היציג עם שער הדולר של אנק מורפורק. 10. ויוה לה רבולושן! ובנימה יותר רצינית- שרשור מתהפך בקברו זה דבר נחמד ויפה, אבל לא עדיף להחיות את הפורום בדברים שקשורים לפראצ'ט? כי זה גרוע מספיק שאין פעילות בפורום, אבל שזה יהיה פורום אוף-י יהיה אפילו יותר גרוע. אז אני אומרת- בואו נגיע ל-116 הודעות שקשורות לטרי פראצ'ט. הן לא חייבות להיות קשורות אחת לשניה. זה יהיה כיף. (הן באמת לא צריכות להיות קשורות אחת לשניה
)

Fingertip

New member
אני גם אוהב את סדרת טיפאני...

זה נחמד לראות את המכשפות מהזוית הזו. אהד.

wild sands

New member
גם אני נהנה מטיפאני

זו דמות מעניינת ונחמד לראות מישהי שמסתכלת לגראני בעניים בלי למצמץ.

:-O?

וואו, זה ממש גורם לי לרצות לקרוא את הסדרה... מישהי שמסוגלת להתסכל לגראני בעיניים בלי למצמץ?!

ויימס

New member
אוקיי, נתגלעה מחלוקת בקרב החברים!

האם, בדומה ליו"ר ההתאחדות אני אשנה את שיטת הספירה כך שלמרות שכולם אוהבים טיפאני, הקול שלי יהווה 99.9 אחוז מהקולות וכך זה ייצא כאילו הרוב לא אוהב? נההה... אף פעם לא קראתי טיפאני, אבל אני לא אוהבת שפראצ'ט טוחן תת סדרה מסוימת. הוא צריך לקחת את זה לאט ובטוח. הו, אני עוד רחוקה מטיפאני.

morashty

New member
בקשר לאייקון

בערך בתקופה הזו הם דנים בנושא התכנים אז אולי באמת כדאי להציע להם להקרין את הוגפאת'ר. אין לי מושג בדיוק מי אחראי ולמי אמורים לפנות אבל בטח יש פה כאלה (אהמ...אהמ) שהתנדבו בכנס כזה או אחר ו/ או ניגנו באורגן ומכירים מישהו שמכיר מישהו וכיו"ב. אני חושב שעד אז אפילו יהיו כתוביות.

ויימס

New member
שאלה טובה באמת, תמיד תהיתי את מי צריך לשחד.

מישהו יודע? כי אני יודעת שמי שרוצה להרצות ממלא טופס כלשהו, אבל אין לי מושג איך מארגנים הקרנות.

מ א ג ר ט

New member
האפשרות שהוכיחה את עצמה

עד כה, האפשרות שהוכיחה את עצמה האי שליחת מייל לליאת שחר, מנהלת הכנס מטעם האגודה. היא כבר תשלח לכם טופס/או אי מייל של האדם אליו צריך לפנות. [email protected]

אנשים...

עשו טובה, אני אתקשר מחר לאורי אביב ואציע לו את זה. (טכנית, לא מחר, היום עוד כמה שעות... אבל זה סתם קטנוניות)

ויימס

New member
הו, אני כה מקומבן, יש לי קשרים עם השטן ../images/Emo13.gif

אז תציע!!! (מי זה אורי אביב בשם נעלי העקב החומות של דודה אירמה..? לא מישהו מסטארבייס?) בשרשור שלמעלה מפורטות ההעדפות שלנו, ואם בזכות עסקיך המפוקפקים חלומותינו יתגשמו, תזכה לתהילת עולם.

למעלה