הפורום יבש!

FriendlyFriend

New member
הפורום יבש!

מה קורה פה??? תתחילו לפתוח דיונים, תגובות- ולכל אלה שרק קוראים את ההודעות ולא משתתפים- אז תצטרפו לדיונים שלנו! יהיה פה המון כיף אם יהיו המון אנשים, אבל הבעיה היא שיש אנשים- אבל הם לא רושמים הודעות! סיון היא האחת מהיחידים שכותבים הודעות.......אז הנה אני יפתח דיון חדש- אם הייתם עוברים לארץ שאתם עכשיו- והייתם יכולים לקחת רק חפץ אחד, מה הייתם לוקחים? (לא כולל בני אדם וכלבים
)

sivani

New member
המ....יופי, אני לא יכולה להגיד את

החברה הכי טובה שלי ליאור
אמ...הייתי לוקחת מילקי אספקה לשנה

BoR|S

New member
מה הייתי לוקח?

כנראה שום דבר, אין לי שום דבר שהוא חשוב ביותר ואינו ניתן לתחלופה.

sivani

New member
לא לקחת איתך את הכלבה?

לקחתי גם את הכלבה שלי וגם את החתולה

BoR|S

New member
וכמובן את העכבר...

הזה שהרבצתי לחתולה שלך איתו...

gaily

New member
hi i´m gaily../images/Emo6.gif

גלידה קרמבו כמובן או אם רק היה לי קרמבו עכשיו החיים בלוס אנג´לס היו ללא ספק מתוקים יותר אה כן וגם סופגניה כי דונאטס זה פיכס ביכסה.

FriendlyFriend

New member
אני גם ירשום........

אני הייתי לוקחת........דיסק של תמונות מישראל
(שאני בהם כמובן, ושל המשפחה והחברים) ואני באמת לקחתי אותם- אז החיים מושלמים
(סתםםם
) ודרך אגב- את יכולה להיתקשר לאיזה חנות ישראלית באיזור ולישאול אם יש להם מעדני חלב מישראל. אני בטוחה שיש לפחות קונויניאנס סטור באיזור שמוכרת דברים מישראל. יש לכם איפה שהוא שם איזור יהודי? אז אם כן(והוא די גדול) אד לכי לחפש שם

FriendlyFriend

New member
סליחה על הטעויות ../images/Emo9.gif

לפעמים זה ככה........................ אהההההה..........!!! סיון, דברי איתי במסנג´ר

sivani

New member
יש לנו פה את אומניצקי

וסברה שני חנויות של יהודים, והם מביאים רק ביסלי\במבה\אבקות מרק וכו´. טורונטאית מזליסטית, וונקובר ריקה
וסורי בובה, פרידיי נייט,אני יוצאת עם חברה

FriendlyFriend

New member
טובבב...........

ואני לא בובה
ואין בחנויות פה הרבה דברים......באיזור שלי אין כמעט בכלל ישראלים(תתפלאי שיש בודדים) אבל יש המוןןןןןןןןןןן יהודים(לא מישראל, ולא דתיים) ואיזה כיף לך.......את יוצאת לפחות החוצה והכל- אני תקועה פה בבית
לונלי.......איי אמ סו לונלי.......איי הב נובודי..........

וואי...

גבינה לבנה ונטורל פורמולה
ואז מה אם אסור אנשים, הייתי לוקחת איתי כמה אנשים שאני ממש ממש אוהבת

למעלה