הפורום יבש אז....

skaatushonet

New member
הפורום יבש אז....

סקר!!!! לקוח מפורום סקרים ושאלונים.... מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? כמה אצבעות יש לך? כמה היית רוצה שיהיו לך? יש לך אח תאום? למה? כמה חורים יש לך בגוף? מה דעתך על אוטובוסים? כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? האם אתה מכור לפורומים? אילו? האם אתה משועמם? האם אתה מבלה שעות מול המחשב? מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? לאן הלכת? מי האדם האחרון שאמר לך שלום? מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? מי האדם האחרון שנישק אותך? מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? האם פגשת את שלמה ארצי? היית רוצה לפגוש? את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? ישנת על יד מישהו? נסעת על אופניים? ראית מופע? ענית על שאלון? קראת ספר לימוד להנאתך? שמעת את ההצבעה באו"ם? התגייסת למלחמה בעד עיקרון? ניגנת בפסנתר? שברת כד? פיהקת? נפל לך משהו על הראש? הלכת לבית הספר? הכנסת את ראשך לאקווריום? רכבת על סוס? רכבת על בן-אדם? ליטפת חתול? דיברת עם תוכי? נשכו אותך? הסתפרת? כתבת מכתב? דיברת עם מישהו מחו"ל? ראית גמל? ראית פרת משה רבינו? ראית צבי הנינג'ה? חבשת כובע? דרכת על נמלה? האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע? האם אתה רוצה להיות? האם אתה משתתף בתנועת נוער? האם היא תנועה פוליטית? ימין, שמאל או מרכז? מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? האם אתה אוהב את החברים שלך? האם אתה יודע מי הם? האם אתה מכיר את עצמך? האם אתה יודע הכל? אתה חושב שאתה חכם? איפה אתה חי? מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? מי הbest friend שלך? האם הוא באמת מכיר אותך? הוא הוא יודע עליך הכל? מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? האם אתה שקרן? האם שיקרת לחבר טוב? אתה משוגע? האם חבריך חושבים שאתה משוגע? האם אתה מדמיין אנשים סגולים? האם יש להם קרניים? האם היית רוצה זנב? כנפיים? קרניים? צוואר ארוך? האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? האם אתה אדם של מגע? אתה אוהב לטייל ברגל? לה לה לה לה לה לה לה לה לה? השלם: עדיף ציפור אחת ביד..... מה הפתגם האהוב עליך? האם אתה אוהב חריקות? האם כפות רגליים עושות לך את זה? מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? לא מאמין לך... האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? האם אתה אוהב רופאים? האם אתה אוהב מחטים? האם אתה סטרילי? האם אתה אוהב ניקיון? מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? בזלזול? ביראת כבוד? בפחד? האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? אתה עייף? לך לישון!

skaatushonet

New member
עונה לעצמיייי

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים?לאיודעת כמה אצבעות יש לך?20 כמה היית רוצה שיהיו לך?35 יש לך אח תאום?לא למה?כובע כמה חורים יש לך בגוף?לא ספרתי מה דעתך על אוטובוסים?פעמיים ביום כל יום... כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך?7 חודשים האם אתה מכור לפורומים?כה אילו?הראל סקעתתתתתתת האם אתה משועמם?כה האם אתה מבלה שעות מול המחשב?כה מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית?ביום רביעי נבענו לחופשה.... לאן הלכת?בית שאן.... מי האדם האחרון שאמר לך שלום?אמא מי האדם האחרון שטפח לך על השכם?אפחד מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה?אחותי... מי האדם האחרון שנישק אותך?אמא חחחח מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו?אממממ מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט?וואי זה היה מזמן... מי האדם האחרון שהתארחת בביתו?דודה חחחח האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו?לא האם פגשת את שלמה ארצי?לא היית רוצה לפגוש?לא את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם)הראלי קוצ'יייי איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע?בני דודים שלייייייי מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת?לא אוהבת דלעתתתת ישנת על יד מישהו?שלשום נסעת על אופניים?לפני שנתיים ראית מופע?לפני כמה חודשים ענית על שאלון?אמממממ קראת ספר לימוד להנאתך?לא עושה את זה! שמעת את ההצבעה באו"ם?אפעם התגייסת למלחמה בעד עיקרון?אממממ ניגנת בפסנתר?לפני חודש בערךךך שברת כד?אפעם פיהקת?אתמול נפל לך משהו על הראש?חרא של ציפור נחשב? הלכת לבית הספר?לפני שבוע הכנסת את ראשך לאקווריום?אפעםםםםם רכבת על סוס?חצי שנה-שנה רכבת על בן-אדם?איכסס חחחחחחחחח ליטפת חתול?לפני חודש אולי דיברת עם תוכי?כמה שנים טובות נשכו אותך?לפני כמה ימים הסתפרת?לפני חודש וחצי אולי כתבת מכתב?אמממממממ דיברת עם מישהו מחו"ל?היוםםםםם ראית גמל?אמממממממ ראית פרת משה רבינו?אתמוללללל ראית צבי הנינג'ה?וואי שניםםםםםםםםםםם חבשת כובע?אממממממ דרכת על נמלה?לא זוכרת האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע?לא האם אתה רוצה להיות?לא האם אתה משתתף בתנועת נוער?לא האם היא תנועה פוליטית?לא ימין, שמאל או מרכז?ימיןןןןןןןןןןןןן מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך?אני מתווכחת האם אתה אוהב את החברים שלך?מן הסתם... האם אתה יודע מי הם?נראה לי האם אתה מכיר את עצמך?כה האם אתה יודע הכל?כה אתה חושב שאתה חכם?לא ממש איפה אתה חי?פה מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"?אממ לא עושה דברים הזויים מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף?מהבית עד לבית חולים משו כמו שלוש שעות ברגל מי הbest friend שלך?גם ככה אתם לא מכירים....אה ותמי אור ואורטלי האם הוא באמת מכיר אותך?אמממ הוא הוא יודע עליך הכל?אמממממ מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב?מה איכפת לכם? האם אתה שקרן?תלוי האם שיקרת לחבר טוב?כה אבל לטובתו אתה משוגע?לפעמים האם חבריך חושבים שאתה משוגע?לפעמים האם אתה מדמיין אנשים סגולים?לאאאאאאאא האם יש להם קרניים?לאאאא האם היית רוצה זנב?לא כנפיים?כה קרניים?לא צוואר ארוך?לא האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר?שימושי...במיוחד לחברה שלי שמריחה הכל...חחחח האם אתה אדם של מגע?כןןןןןן אתה אוהב לטייל ברגל?תלוי מתי לה לה לה לה לה לה לה לה לה?לולולולולו השלם: עדיף ציפור אחת ביד.....מאשר 2 בזבל?!?! מה הפתגם האהוב עליך?בחתימה שלי... האם אתה אוהב חריקות?לא האם כפות רגליים עושות לך את זה?לאאאאאאאא מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים?עייניםםםםםםםםם לא מאמין לך...יופי האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו?לא האם אתה אוהב רופאים?מממממש לאאאאאאאאאאאא האם אתה אוהב מחטים?לאאאאאאאא האם אתה סטרילי?אממממממ האם אתה אוהב ניקיון?לא מתה על זה אבל חייבים מה המקום המוזר ביותר שישנת בו?לא ישנה במקומות מוזרים מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו?כנ"ל מה אתה רואה כשאה פותח את התריס?אין לי תריס חחחחח האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות?לא בזלזול?לא ביראת כבוד?לא בפחד?לפעמים האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים?אם אני מכירה אתה עייף?לא לך לישון!אבל אני לא עייפהההה

TalTal1492

New member
עונהה

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? - מי זה טיק טוק??? =] כמה אצבעות יש לך? 5 ... (בכל יד ורגל ) כמה היית רוצה שיהיו לך? 5 יש לך אח תאום? לא , אבל יש לי אח ... =] למה? כמה חורים יש לך בגוף? - 3 באוזניים , והייתי רוצה עוד ... חח מה דעתך על אוטובוסים? - צפוףף כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? - 6 חודשים (חצי שנה)--> 1.4
האם אתה מכור לפורומים? כןן אילו? הפורום הזה של הראלוש , ושל או.סי ... האם אתה משועמם? כןןןן האם אתה מבלה שעות מול המחשב? כןן מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? בצהריים לאן הלכת? למכולת , ולהוריד את הכלב ... מי האדם האחרון שאמר לך שלום? - אמא שלי מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? אף אחד
מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? אף אחד - וטוב שככה .... מי האדם האחרון שנישק אותך? - אח שלי ... מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? - לא זוכרת ...
מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? חברה שלי מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? - בני דודים שלי האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? לא ... מי זה??? האם פגשת את שלמה ארצי? לא היית רוצה לפגוש? לאאא את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) הראל סקעתת
או ג'סי מקרטני ויש עוד הרבה ... איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? לא יודעת
מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? לא זוכרת ... מממזממןן ... ישנת על יד מישהו? אתמול חח נסעת על אופניים? ביום כיפור - ומזה כאב לי התחת אחרי זה ... ראית מופע? לא זוכרת ... אבל אני הולכת למי שחלם !
ענית על שאלון? עכשיוו קראת ספר לימוד להנאתך? בחיים לא קראתי ספר לימוד סתם ... ועוד בטח שלא להנאתי ...
שמעת את ההצבעה באו"ם? ??? התגייסת למלחמה בעד עיקרון? אה ???
ניגנת בפסנתר? לפני סוכות , אצל חברה שלי שברת כד? לא נראה לי ששברתי פעם כד ... פיהקת? - עכשיו נפל לך משהו על הראש? מממ... לא זוכרת הלכת לבית הספר? - לפני סוכות ... ועוד מעט חוזרים כולם ... באסהה
הכנסת את ראשך לאקווריום? אפעם לא הכנסתי ... חחח רכבת על סוס? - לפני שנתיים , שלוש ככה ... רכבת על בן-אדם? - שהייתי ילדה קטנה ... ליטפת חתול? - אתמול , החתול ליד הבית שלנו דיברת עם תוכי? - מי מדבר עם תוכי ??? חחחח נשכו אותך? - ממזמן היה לנו כלב והוא נשך אותי בתחת ... חחח הסתפרת? פסים נחשב ? ... אז לפני חודש , חודשיים כתבת מכתב? לא כתבתי מכתב הרבה זמן ... דיברת עם מישהו מחו"ל? - לפני שבוע , שבועיים - חברה שלי נסעה ראית גמל? ממזממןןן ראית פרת משה רבינו-? לא זוכרת , אבל אהבתי אותן ... ראית צבי הנינג'ה? - לפני שנים ... חבשת כובע?- בקיץץ דרכת על נמלה?- כמעט כל יום האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע? - לאא האם אתה רוצה להיות? - לאא האם אתה משתתף בתנועת נוער? - כן , בנוער העובד והלומד ... האם היא תנועה פוליטית? -חח לא ימין, שמאל או מרכז? - ???? מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? אין לי מושג ... תלוי האם אתה אוהב את החברים שלך? - כןן האם אתה יודע מי הם? כן ... האם אתה מכיר את עצמך? כןן האם אתה יודע הכל? לא אתה חושב שאתה חכם? לא ... חחח לפעמים איפה אתה חי? ברמת גן ??? מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? לא זוכרת מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? לא יודעת ...
מי הbest friend שלך? שם ? - שרון האם הוא באמת מכיר אותך? כןן הוא הוא יודע עליך הכל? כמעט הכול ... מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? אה ??
האם אתה שקרן? לא ... האם שיקרת לחבר טוב? פעםם חחח , מי לא ? אתה משוגע? כןן , רב הזמן האם חבריך חושבים שאתה משוגע? - נראה לי האם אתה מדמיין אנשים סגולים? לאא האם יש להם קרניים? - לאא האם היית רוצה זנב? - לאא כנפיים? כןןן קרניים? לאא צוואר ארוך? ללאאא האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? שימושיי האם אתה אדם של מגע? לא כל כך ... אתה אוהב לטייל ברגל? כןן , אבל תלוי לאן , ובמזג האוויר ... לה לה לה לה לה לה לה לה לה? להלהללהלה השלם: עדיף ציפור אחת ביד..... מאשר שתיים ???? חחחחח אין לי מושג מה הפתגם האהוב עליך? אין דובים ואין יער ... האם אתה אוהב חריקות? ללאא האם כפות רגליים עושות לך את זה? חחח לא מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? לא מאמין לך... האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? לאא מי זאת ?? האם אתה אוהב רופאים? - אבא שלי רופא האם אתה אוהב מחטים? - לא האם אתה סטרילי? - לא כל כךך האם אתה אוהב ניקיון? - רק בחדר מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? - ברצפה , בחול עם ג'וקים בעע מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? - אותו מקום ממקודם מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? - מלא בניינים ... האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? לא נראה לי בזלזול? ללא ביראת כבוד? לא בפחד? ללא האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? -סתם ברחוב ? חחח תלוי מי אתה עייף? עכשיו לא , אבל בדר"כ כן ... לך לישון! זה היה ארוךךך אבל נחמדד =]]]

ReuT C

New member
עונה עונה עונה עונה

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? אם הייתי יודעת מי זה טיק טוק הייתי עונה. כמה אצבעות יש לך? 20 כמה היית רוצה שיהיו לך? מסתפקת במה שיש לי. יש לך אח תאום? לא למה? ככה כמה חורים יש לך בגוף? לא יודעת מה דעתך על אוטובוסים? נחוצים כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? הוא היה לפני פחות משבוע אז עוד המון זמן האם אתה מכור לפורומים? כן אילו? אינלי כח לפרט. האם אתה משועמם? כן האם אתה מבלה שעות מול המחשב? כן מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? אתמול לאן הלכת?לחברה מי האדם האחרון שאמר לך שלום? בתדודה שלי מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? לא זוכרת מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? הרב זמן לא החטיפו לי סטירה מי האדם האחרון שנישק אותך? בת דודה שלי מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? לא זוכרת מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? לא זוכרת מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? חברה האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? לא האם פגשת את שלמה ארצי? לא היית רוצה לפגוש? למה לא? את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) ה' איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? סבתא מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? לא אוכלץ -יאק ישנת על יד מישהו? הרבה זמן נסעת על אופניים? כמה שנים טובות ראית מופע? לא זוכרת ענית על שאלון? לפני שבוע קראת ספר לימוד להנאתך? אפעם שמעת את ההצבעה באו"ם? שנה בערך התגייסת למלחמה בעד עיקרון? אף פעם- אלא אם כן מרד במורים נחשב ניגנת בפסנתר? אתמול אצל החברה :) שברת כד? לא זכור לי פיהקת? לפני שניה נפל לך משהו על הראש? לפני הרבה זמן הלכת לבית הספר? ממ.. לפני החופש ! הכנסת את ראשך לאקווריום? אפעם רכבת על סוס? הרבה זמן רכבת על בן-אדם? אף פעם ליטפת חתול? איכס דיברת עם תוכי? עם שרגא שלי ז"ל נשכו אותך? מזוכיזם נחשב? הסתפרת? ב16 ביוני כתבת מכתב? היום דיברת עם מישהו מחו"ל? לפני שבוע ראית גמל? הרבה זמן ראית פרת משה רבינו? הרבה זמן ראית צבי הנינג'ה? הרבה זמן חבשת כובע? לפני שבוע דרכת על נמלה? היום! האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע? לא האם אתה רוצה להיות? לא האם אתה משתתף בתנועת נוער? לא האם היא תנועה פוליטית? כן ימין, שמאל או מרכז? ימין מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? לא משהו רציני האם אתה אוהב את החברים שלך? בערך האם אתה יודע מי הם? לא האם אתה מכיר את עצמך? לא האם אתה יודע הכל? לא אתה חושב שאתה חכם? כן איפה אתה חי? בכדו"א שבדקתי לאחרונה מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? אממ גיליתי את מי אני אוהבת בפניו. מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? 15 ק"מ מי הbest friend שלך? אין האם הוא באמת מכיר אותך? ... הוא הוא יודע עליך הכל? ... מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? המןו דברים האם אתה שקרן? כן האם שיקרת לחבר טוב? כן אתה משוגע? מאוד האם חבריך חושבים שאתה משוגע? כן בל שמה ז** האם אתה מדמיין אנשים סגולים? לא האם יש להם קרניים? ... האם היית רוצה זנב? לא כנפיים? כן קרניים? לא צוואר ארוך? כן האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? שימושי האם אתה אדם של מגע? לפעמים אתה אוהב לטייל ברגל? לאאא לה לה לה לה לה לה לה לה לה? נה נה נה נה נה נה נה נה השלם: עדיף ציפור אחת ביד..... מאשר שתיים על העץ מה הפתגם האהוב עליך? חיה ותן לחיות האם אתה אוהב חריקות? לא האם כפות רגליים עושות לך את זה? ממש ממש לא מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? הכל! לא מאמין לך... ז** האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? כן את חברה שלי האם אתה אוהב רופאים? תלוי איזה האם אתה אוהב מחטים? לא האם אתה סטרילי? לא האם אתה אוהב ניקיון? לא מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? אכסנייה בטיול השנתי מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? ראה סעיף קודם מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? בית קברות האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? לא בזלזול? לא ביראת כבוד? לפעמים בפחד? לא האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? רק שאני מחורפנת אתה עייף? מאוד לך לישון! לא רוצה!

עונההה ../images/Emo41.gif

סקר!!!! לקוח מפורום סקרים ושאלונים.... מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים?מי זה טיק טוק?
כמה אצבעות יש לך?10 כמה היית רוצה שיהיו לך?אמ..לא יודעת..חחח.. יש לך אח תאום?לא למה?ככה כמה חורים יש לך בגוף?אין לי מה דעתך על אוטובוסים?צפוף אבל נחוץ..(יצא חרוז חח) כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך?אמ..יומיים ו ו9 חודשים ככה..חח.. האם אתה מכור לפורומים?כן אילו?לפורום הזה האם אתה משועמם?כןן האם אתה מבלה שעות מול המחשב?כןן מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית?היום לאן הלכת?לקניון מי האדם האחרון שאמר לך שלום?אח שלי מי האדם האחרון שטפח לך על השכם?אף אחד מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה?אפחד מי האדם האחרון שנישק אותך?אח שלי מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו?חברה שלי מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט?אמ..חברות שלי מי האדם האחרון שהתארחת בביתו?חברה שלי האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו?לא ..מי זה? האם פגשת את שלמה ארצי?לא היית רוצה לפגוש?בכיף.. את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) הראל
איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע?לא יודעת.. מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת?אף פעם לא אכלתי.. ישנת על יד מישהו?לא זוכרת.. נסעת על אופניים?לפני הרבהההה זמן ראית מופע?לפני שבוע ככה ענית על שאלון?עכשיו אני עונה! קראת ספר לימוד להנאתך?אף פעםםםם
שמעת את ההצבעה באו"ם?אה? התגייסת למלחמה בעד עיקרון?אה? ניגנת בפסנתר?לא יודעת לנגן על פסנתר חח שברת כד?לא זוכרת פיהקת?לפני כשקמתי.. נפל לך משהו על הראש?אתמול..חח הלכת לבית הספר?לפני סוכות הכנסת את ראשך לאקווריום?אה?! רכבת על סוס?לפני שלוש שנים ככה.. רכבת על בן-אדם?אה?! ליטפת חתול?לא זוכרת.. דיברת עם תוכי?אף פעם לא דיברתי עם תוכי
נשכו אותך?לא זוכרת.. הסתפרת?לפני 3 חודשים בערך כתבת מכתב?לא זוכרת..לא נראה לי שכתבתי דיברת עם מישהו מחו"ל?לא דיברתי ראית גמל?לפני שנה.. ראית פרת משה רבינו?אמ..לא זוכרת.. ראית צבי הנינג'ה?שהייתי בת 5?
חבשת כובע?לפני שבוע.. דרכת על נמלה?היום האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע?לא האם אתה רוצה להיות?לא האם אתה משתתף בתנועת נוער?לא האם היא תנועה פוליטית?לא ימין, שמאל או מרכז??! מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך?לא יודעת.. האם אתה אוהב את החברים שלך?כן האם אתה יודע מי הם?כן האם אתה מכיר את עצמך?אמ..כן האם אתה יודע הכל?לא אתה חושב שאתה חכם?לא איפה אתה חי?בכדה"א מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"?לא זוכרת.. מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף?לא יודעת.. מי הbest friend שלך?הרבה האם הוא באמת מכיר אותך?לא הוא הוא יודע עליך הכל?לא מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב?כלום
האם אתה שקרן?לא האם שיקרת לחבר טוב?כן.. אתה משוגע?חחח טיפה.. האם חבריך חושבים שאתה משוגע?כן..
כי גם הם כאלה.. האם אתה מדמיין אנשים סגולים?אה? האם יש להם קרניים?לא האם היית רוצה זנב?לא כנפיים?אולי קרניים?לא צוואר ארוך? האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר?שימושי האם אתה אדם של מגע?אה? אתה אוהב לטייל ברגל?כן לה לה לה לה לה לה לה לה לה?לה לה לה לה לה.. השלם: עדיף ציפור אחת ביד.....מאשר שתיים? מה הפתגם האהוב עליך?"אל תעשה לחבריך מה שעשו עלייך" האם אתה אוהב חריקות?לא האם כפות רגליים עושות לך את זה?אה!?!?!?!!? מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים?אה?! לא מאמין לך...על תאמין.. האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו?לא האם אתה אוהב רופאים?לא האם אתה אוהב מחטים?לא האם אתה סטרילי?אה? האם אתה אוהב ניקיון?אמ..כן.. מה המקום המוזר ביותר שישנת בו?לא ישנתי מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו?לא יודעת.. מה אתה רואה כשאה פותח את התריס?רחוב.. האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות?לא בזלזול?לא ביראת כבוד?לא בפחד?לא האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים?את מי שאני מכירה כן.. אתה עייף?לא לך לישון!אבל אני לא עייפה..חחח...

m2m2

New member
גמני עונה..

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? מי זה טיק טוק...... כמה אצבעות יש לך? 20 כמה היית רוצה שיהיו לך? 20... יש לך אח תאום? לא למה? עמה כמה חורים יש לך בגוף? מאיפה לי.. מה דעתך על אוטובוסים? צריכה להיות לי דעה עליהם?..
כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? היה ב-28.9 אז יש זמן האם אתה מכור לפורומים? יאפ אילו? זה ועוד.. האם אתה משועמם? לפעמים, לרוב האם אתה מבלה שעות מול המחשב? כבר רוצים להעיף אותו מהחלון מרוב שאני לא נותנת לו "לנוח"... מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? יום חמישי עד היוםם לאן הלכת? =] הייתי בהפלגהה חח כבר אמרתי לכםם מי האדם האחרון שאמר לך שלום? חברה של אח שלי מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? לא זוכרת.. מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? וואי וואי לא כדאי לו..ואף אחד דרך אגב מי האדם האחרון שנישק אותך? אמא מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? איש שנתקלתי בוא עם המזוודה בתחנת רכבת
מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? פוי..לא זוכרת.. מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? אממממ אין לי מושג..אין לי כזה זיכרוןן האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? לא האם פגשת את שלמה ארצי? לא היית רוצה לפגוש? לא את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) הראלווששש שלייי
ועודד איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? חברה שליי רחוקהה מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? לא אוהבתתת ישנת על יד מישהו? אתמול =] נסעת על אופניים? לפני שבועיים ראית מופע? אתמול חיחיחי ענית על שאלון? עכשיו מן הסתם... קראת ספר לימוד להנאתך? בעעעעעעעעעע מה זה השאלות האלהה?!? שמעת את ההצבעה באו"ם? מה נסגר.... התגייסת למלחמה בעד עיקרון?---> ?! ניגנת בפסנתר? אף פעם שברת כד? לא נראה לי פיהקת? לא יודעת נפל לך משהו על הראש? ברוך השם טפו טפו כלום
הלכת לבית הספר? איכס נו באמת... הכנסת את ראשך לאקווריום? לא שפוי מי שעושה את זה ואני נראה לי שפויה.. רכבת על סוס? אף פעםם אבל אני רוצהה רכבת על בן-אדם? כשהייתי קטנה ליטפת חתול? לפני חודש דיברת עם תוכי? מזמן לפני כמה שנים..חח.. נשכו אותך? אף פעםםם- מקווה גם שלא יקרהה חסס וחלילהה הסתפרת? לפני איזה שלושה חודשים כתבת מכתב? לפני כמה חודשים דיברת עם מישהו מחו"ל?
לפני שבוע בערך ראית גמל? ראיתי מזמן לא זוכרת ראית פרת משה רבינו? יאקק גם מזמן.. ראית צבי הנינג'ה? "לפני שנים רבות"... חבשת כובע? שבועיים ומשו.. דרכת על נמלה? אויש מסכנות אני כל פעם שהולכת נראה לי דורכת נו מה לעשות בכל מקום ברצפה הן נמצאות....! האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע? הא? האם אתה רוצה להיות? הא?! האם אתה משתתף בתנועת נוער? לא האם היא תנועה פוליטית? ....?! ימין, שמאל או מרכז? מרכז מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? וויכוחים, התעקשות האם אתה אוהב את החברים שלך? בטח האם אתה יודע מי הם? כה האם אתה מכיר את עצמך? נדמה לי אם אין כפילה שלי... האם אתה יודע הכל? כמה זה 1+1 ?
אתה חושב שאתה חכם? לא סגורה על זה איפה אתה חי? בארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? לא יודעת מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? המון פעם בטיול בצפון מי הbest friend שלך? יש כמה... האם הוא באמת מכיר אותך? הם מכירים,כה.. הוא הוא יודע עליך הכל? בערך מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? סודות האם אתה שקרן? לא מדויק אבל לפעמים האם שיקרת לחבר טוב? כן אתה משוגע? גם לא מדויק אבל יש בי קצת מזה האם חבריך חושבים שאתה משוגע? זה סבבה אצלנו האם אתה מדמיין אנשים סגולים? לא האם יש להם קרניים? לא האם היית רוצה זנב? לא כנפיים? כן קרניים? לאא צוואר ארוך? לאאא האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? שימושי! איך בלי להריח את הדלק והעוגת שוקולד של אמא?!? האם אתה אדם של מגע? מה זה מגע במה מגע.. אתה אוהב לטייל ברגל? יש בי חלק כזה לה לה לה לה לה לה לה לה לה? לא, לי לה לו לה לי לו לע השלם: עדיף ציפור אחת ביד.....מאשר שתיים שחירבנו על ראשך מה הפתגם האהוב עליך? "טיפשות זה דבר נורא" חחח לא סתם אממ "אם תרצו-אין זו אגדה" האם אתה אוהב חריקות? לא האם כפות רגליים עושות לך את זה? לא, איףף מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? לא יודעת לא מאמין לך... - תתפוצץ... האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? לאאא מה זה השמות האלה?!?! האם אתה אוהב רופאים? מה יש לאהוב בהם??? האם אתה אוהב מחטים? פספסתי משו?! האם אתה סטרילי? לא יודעת האם אתה אוהב ניקיון? לא פיקס אבל גם לא תוהו ובוהו מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? לא זוכרת מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? בחלום מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? בתים...... האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? לא בזלזול? חסר להם אבל לא ביראת כבוד? אולי בפחד? לא ממש.. האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? אם זה מישהו שאני מכירה ובא לי למה לא אתה עייף? לא לך לישון! - לך לישון אתה!!

skaatit 1

New member
עונה......../images/Emo24.gif

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? מי זה טיק טוק...???
כמה אצבעות יש לך? 20 כמה היית רוצה שיהיו לך?זה מספיק לי...
יש לך אח תאום? לא.... למה? ככה!!!
כמה חורים יש לך בגוף? 2...באוזניים...חחח
מה דעתך על אוטובוסים? פסדר...נוסעת בהם מדי פעם ...וכל יום לבית ספר...
כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? אממ...4 חודשים בערך... האם אתה מכור לפורומים? כן...
אילו? הראל סקעת!!!
שירי מימון!!!
האם אתה משועמם?כמעט תמיד...חחחח
האם אתה מבלה שעות מול המחשב?כן...רוב היום מול המחשב...
מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית?היום... לאן הלכת? למכולת...חחחח
מי האדם האחרון שאמר לך שלום? אמא שלי כשחזרה מהעבודה... מי האדם האחרון שטפח לך על השכם? אולי זה קרה בגלגול הקודם...חחח
מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? אממ...זה מזכיר לי משהו... פירוט בהמשך...
מי האדם האחרון שנישק אותך? וואו...קשה...הראל...בחלום!!!
מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? אודליה...נדמה לי...
מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? חברה טובה שלי.. מי האדם האחרון שהתארחת בביתו?דודה שלי...ביום שישי... האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? ממש לא...מי זה בכלל????
האם פגשת את שלמה ארצי? לא....
היית רוצה לפגוש? למה לא?
את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) הראל...
אודליה...
תמו'ש...
איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? בנות דודה שלי... שהן גרות בדימונההההההההה
מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? בחיים שלי לא אכלתי דלעת...חחחחחח
ישנת על יד מישהו? כל יום...ליד אחותי...
נסעת על אופניים?בגיל 11???!!!!
ראית מופע? לא זוכרת...
ענית על שאלון?עכשיו....
קראת ספר לימוד להנאתך? ספר לימוד??? זה נקרא להנאתי??? שמעת את ההצבעה באו"ם? בחיים לא קרה לי...חחחח
התגייסת למלחמה בעד עיקרון? גם זה לא קרה...
ניגנת בפסנתר? גם זה לא קרה...
שברת כד? בחיים שלי לא שברתי כד...חחח
פיהקת? אממ...אתמול בלילה שלא הצלחתי להרדם... נפל לך משהו על הראש? לא זוכרת... הלכת לבית הספר? לפני החופש...
הכנסת את ראשך לאקווריום? מי עושה את זה בכלל??? אני בכל מקרה ממש לא...חחחחחחחח
רכבת על סוס? לא קרה...
רכבת על בן-אדם? אולי כשהייתי בת 4 על אבא שלי...חחח
ליטפת חתול? איכסה...אני לא אוהבת חתולים...
דיברת עם תוכי? גם זה לא קרה...
נשכו אותך? שלא יקרה לעולם...חחחח הסתפרת?לפני שנה וחצי בערך...או שנתיים.. כתבת מכתב? לפני שהיה לי מחשב...משהו כמו 6 או 7 חודשים... דיברת עם מישהו מחו"ל? בראש השנה...עם דוד שלי.. ראית גמל? אממ...לא זוכרת... ראית פרת משה רבינו? לא יודעת..איזה שאלות...חחח
ראית צבי הנינג'ה? אני לא זוכרת את עצמי רואה את התכנית הזאת...חעחעחע חבשת כובע? בטיול לירושלים לפני יום כיפור... בעצם חבשתי אותו ל-2 דקות...חחחח דרכת על נמלה? לא יודעת...זה קורה המון פעמיםם...
האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע? לא... האם אתה רוצה להיות? לא חשבתי על זה... האם אתה משתתף בתנועת נוער? לא האם היא תנועה פוליטית? ---- ימין, שמאל או מרכז? ---- מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? לא יודעת...
האם אתה אוהב את החברים שלך? מאוד....
האם אתה יודע מי הם? מה זאת אומרת...???
האם אתה מכיר את עצמך? בערך...בעצם כן!!!
האם אתה יודע הכל? לא ממש... אתה חושב שאתה חכם? ברוך ה' זה לא ממש חסר לי... למרות שהשנה הזאת ממש קשההההההההההההההה איפה אתה חי? בארץ הפנטזיות..חחחח מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? שרתי את כל "אמצע הלילה בכפר"!!!
מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? לא יודעת... מי הbest friend שלך? אמממ...יש את אודליה ותמי...אבל הן חברות טובות בצורה וירטואלית...ויש לי חברה טובה בשם מורג...מכיתה ו'.. האם הוא באמת מכיר אותך? כן...אולי אפילו יותר טוב ממני... הוא הוא יודע עליך הכל? נראה לי שכן.. מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? כלום האם אתה שקרן? לא נראה לי... האם שיקרת לחבר טוב? לללללאאאאאא אתה משוגע? אני לפעמים משתגעת אבל לכמה דקות...חחחחח האם חבריך חושבים שאתה משוגע? לא יודעת.. האם אתה מדמיין אנשים סגולים? לא האם יש להם קרניים? ---- האם היית רוצה זנב? לא תודה.... כנפיים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
קרניים? לא ולא צוואר ארוך?גם לא... האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? שימושי... האם אתה אדם של מגע? כן?! אתה אוהב לטייל ברגל? לא ממש... לה לה לה לה לה לה לה לה לה? אין לי אהבה קטנה...חחחח סתם...לא קשוררררר השלם: עדיף ציפור אחת ביד..... ????????????????????? מה הפתגם האהוב עליך? אני יחשוב על זה... האם אתה אוהב חריקות? לא ממש... האם כפות רגליים עושות לך את זה? --------------??? מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים?---------??? לא מאמין לך... האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? לא ולא האם אתה אוהב רופאים?ללאאאאאאאאאא האם אתה אוהב מחטים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ממש לאאאאאאאאאאא האם אתה סטרילי? כן?! האם אתה אוהב ניקיון? כן מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? לא יודעת מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? לא יודעת מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? בינינים אחרים...
האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? לא נראה לי... בזלזול? אולי ביראת כבוד? לא יודעת בפחד? אף אחד לא מפחד ממני...חחחח האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? בדרך כלל כן... אתה עייף? לא... לך לישון! לא רוצה ולא רוצה!!!

skaatushonet

New member
חחחחח קרעת אותי

שרתי אמצע הלילה בכפר.... זה היה מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

skaatit 1

New member
התעצבנתי עליכן...חחחחחח../images/Emo8.gif

היה קורעעעעעעעעעע
וגם את דיי סבלת...

LiaTooosH

New member
עונה../images/Emo3.gif

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים? תשאלי אותו
כמה אצבעות יש לך?
כמה היית רוצה שיהיו לך? לא יודעת
יש לך אח תאום? לא למה? ככה
כמה חורים יש לך בגוף? אף פעם לא ספרתי
מה דעתך על אוטובוסים? אחלה בחלה של דבר
כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך? חודשיים בערך
האם אתה מכור לפורומים? כן
אילו? הרבה
האם אתה משועמם? לפעמים :) האם אתה מבלה שעות מול המחשב? כנ"ל
מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית? לפני חצי שעה חזרתי
לאן הלכת? מה אכפת לך?!$!#@%#!%
סתם, הייתי בעזריאלי
מי האדם האחרון שאמר לך שלום? ליאור :) מי האדם האחרון שטפח לך על השכם?
מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה? לא זוכרת
מי האדם האחרון שנישק אותך? אממ..דנדן [נראה לי]
מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו? אביטל
מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט? אח שלי וחברה שלו מי האדם האחרון שהתארחת בביתו? לא זוכרת
האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו? לא ממש האם פגשת את שלמה ארצי? לא
אבל את אורי כן! זה הרבה יותר מאאאאגניב
היית רוצה לפגוש? אממ.. את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם) צריכה לחשוב על זה.. איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע? שומרת לעצמי
מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת? לא זוכרת
ישנת על יד מישהו? אממ.. נסעת על אופניים? כנ"ל
ראית מופע? לא זוכרת
ענית על שאלון? אתמול
קראת ספר לימוד להנאתך? אף פעם
שמעת את ההצבעה באו"ם? כנ"ל התגייסת למלחמה בעד עיקרון?
ניגנת בפסנתר? שלשום [אבל סתם. אני לא יודעת לנגן ממש]. שברת כד? לא זכור לי שקרה דבר כזה
פיהקת? בבוקר נפל לך משהו על הראש?
הלכת לבית הספר? לפני יום כיפור. הכנסת את ראשך לאקווריום?
רכבת על סוס? בכיתה ג' אולי
רכבת על בן-אדם?
ליטפת חתול? לא זוכרת. לא מתה על חתולים. דיברת עם תוכי?
נשכו אותך? חחחח
הסתפרת? ביום השני ללימודים
כתבת מכתב? שלשום נראה לי דיברת עם מישהו מחו"ל? לא זוכרת ראית גמל?
ראית פרת משה רבינו?
ראית צבי הנינג'ה?
חבשת כובע? שלשום דרכת על נמלה? נראה לי שהיום
האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע?
האם אתה רוצה להיות? נחשוב על זה
האם אתה משתתף בתנועת נוער? יאפ
האם היא תנועה פוליטית? לא יודעת =/ ימין, שמאל או מרכז? כנ"ל
מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך? הכל
האם אתה אוהב את החברים שלך? מאוד
האם אתה יודע מי הם? את רובם
האם אתה מכיר את עצמך? נראה לי שכן :) האם אתה יודע הכל? לא
אתה חושב שאתה חכם? חחחחח תלוי מתי ובאיזו סיטואציה
איפה אתה חי? ישראל
מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"? האמת כבר הרבה זמן לא שיחקתי " אמת או חובה"..
מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף? אוווו..הרבה
מי הbest friend שלך? יש כמה
האם הוא באמת מכיר אותך? כן! הוא הוא יודע עליך הכל? כנ"ל מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב? כלום
האם אתה שקרן? כל אחד הוא קצת שקרן, לא? חח סתם
האם שיקרת לחבר טוב? לא אתה משוגע? כן! ואני גאה בזה
חחחח
האם חבריך חושבים שאתה משוגע? שאל אותם
האם אתה מדמיין אנשים סגולים? לא
האם יש להם קרניים? ^^ האם היית רוצה זנב? לא
כנפיים? כןןןןןןןן :) קרניים? לא
צוואר ארוך?
האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר? שימושי
האם אתה אדם של מגע? גם
אתה אוהב לטייל ברגל? תלוי מתי
לה לה לה לה לה לה לה לה לה? בטח
השלם: עדיף ציפור אחת ביד..... מאשר 84908490 בקן[?]
מה הפתגם האהוב עליך? "תנו חיוך- הכל לטובה
" האם אתה אוהב חריקות? לא
האם כפות רגליים עושות לך את זה? בטח :) מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים? הרבה
לא מאמין לך... אל תאמין
האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו? קצת
האם אתה אוהב רופאים? לא
האם אתה אוהב מחטים? ממש לא
האם אתה סטרילי? כן :) האם אתה אוהב ניקיון? אוהבת :) מה המקום המוזר ביותר שישנת בו? היו הרבה
מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו? כנ"ל
מה אתה רואה כשאה פותח את התריס? שמיים ועצים :) האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות? לא
בזלזול? לא
ביראת כבוד?
בפחד?
האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים? בטח :) אתה עייף? לא ממש לך לישון! לא רוצה
אחלה בחלה של שאלון
איי לייק איטט :) [ואם אתם שואלים למה אני כלכך שמחה זה כי הצטלמתי על סלב היוםםםםם
]

SexiT 4 EveR

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif

מה יעשה טיק טוק כשיפלו לו הרגליים?מה זה? כמה אצבעות יש לך?20.. כמה היית רוצה שיהיו לך?יש לי מספיק.. יש לך אח תאום?לא למה?כי יש לי אח קטן ומעצבן.. כמה חורים יש לך בגוף?3 באוזן מה דעתך על אוטובוסים?כיףף
כמה זמן נשאר עד היומולדת שלך?משהו כמו 5 חודשים האם אתה מכור לפורומים?כן
אילו?הראל סקעת
,פיק אפ האם אתה משועמם?לפעמים.. האם אתה מבלה שעות מול המחשב?כה
מתי בפעם האחרונה יצאת מהבית?אתמול לאן הלכת?לסופרלנד מי האדם האחרון שאמר לך שלום?ידידים שלי מי האדם האחרון שטפח לך על השכם?אממ.. מי האדם האחרון שהחטיף לך סטירה?ילדה מהכתה שהלכתי איתה מכות
מי האדם האחרון שנישק אותך?ידיד טוב שלי מי האדם האחרון שהתנצלת בפניו?עוד ידיד מי האדם האחרון שיצאת איתו לסרט?חברות שלי ו-2 ידידים מי האדם האחרון שהתארחת בביתו?החברה הכי טובה שליי האם השם "תומס דייטס" אומר לך משהו?מה זה? האם פגשת את שלמה ארצי?לא.. היית רוצה לפגוש?לא את מי הכי היית רוצה לפגוש? (שלא פגשת מעולם)אממ..מקס אולארצ'יק
איזה בנאדם קרוב אתה הכי רוצה לפגוש כרגע?אחותי
שבארה"ב
מתי בפעם האחרונה אכלת דלעת?לא אכלתי.. ישנת על יד מישהו?אממ..לפני יומיים נסעת על אופניים?בכתה ה' ראית מופע?ההופעה של הראל ביהוד ענית על שאלון?עכשיו.. קראת ספר לימוד להנאתך?להנאתי?לא קרה בחיים.. שמעת את ההצבעה באו"ם?לא שמעתי התגייסת למלחמה בעד עיקרון?הא
ניגנת בפסנתר?לא ניגנתי.. שברת כד?לא שברתי כד..אבל שברתי יד פיהקת?אתמול.. נפל לך משהו על הראש?אממ..לא יודעת.. הלכת לבית הספר?יום ראשון שעבר הכנסת את ראשך לאקווריום?לא קרה ולא יקרה.. רכבת על סוס?לא זוכרת.. רכבת על בן-אדם?הא? אולי ישבתי על אח שלי.. ליטפת חתול?אתמול,את פוץ לפני שהוא ברח
דיברת עם תוכי?לא קרה.. נשכו אותך?שהייתי בת 6..ילדה שהייתה איתי בגן
הסתפרת?לפני שנה בערך.. כתבת מכתב?לפני שנה לאחותי דיברת עם מישהו מחו"ל?לפני יומיים ראית גמל?לא ראיתי גמל..רק בתמונות ראית פרת משה רבינו?לא יודעת.. ראית צבי הנינג'ה?שהייתי בת 6
חבשת כובע?בטיול לפני שבוע דרכת על נמלה?אתמול האם אתה חבר בחברה להגנת נטבע?לא האם אתה רוצה להיות?לא האם אתה משתתף בתנועת נוער?לא האם היא תנועה פוליטית? ימין, שמאל או מרכז? מה תעשה על מנת להפגין על הדעות שלך?אממ.. האם אתה אוהב את החברים שלך?מאוד
האם אתה יודע מי הם?ברור האם אתה מכיר את עצמך?כן.. האם אתה יודע הכל?נראה לי שכן.. אתה חושב שאתה חכם?אפשר להגיד.. איפה אתה חי?בבית.. מה הדבר ההזוי ביותר שעשית במסגרת משחק "אמת או חובה"?אויי..אממ לא זוכרת עכשיו.. מה המרחק הגדול ביותר שהלכת באופן רצוף?בסן פרנסיסקו-מהמלון עד גשר הזהב מי הbest friend שלך?ליטל,בר,אודליההה האם הוא באמת מכיר אותך?כן הוא הוא יודע עליך הכל?כן מה אתה מסתיר שם מאחורי הגב?כלום האם אתה שקרן?לא
האם שיקרת לחבר טוב?לא קרה ולא יקרה
אתה משוגע?לפעמים.. האם חבריך חושבים שאתה משוגע?כן
האם אתה מדמיין אנשים סגולים?לא.. האם יש להם קרניים?לא האם היית רוצה זנב?לא כנפיים?כןןן גמאני רוצה לעוף עם פיטר פן
קרניים?לא צוואר ארוך?לא האם לדעתך חוש הריח שימושי או מיותר?שימושי האם אתה אדם של מגע?אפשר להגיד אתה אוהב לטייל ברגל?לא לה לה לה לה לה לה לה לה לה?אה אה אה אה אה אה אה אה אה אה השלם: עדיף ציפור אחת ביד.....מאשר 2 על העץ מה הפתגם האהוב עליך?אמממ.. האם אתה אוהב חריקות?לא האם כפות רגליים עושות לך את זה?לא מה עושה לך את זה יותר מכפות רגליים?עיניים לא מאמין לך...לא צריך האם השם "ציפורה רייד" מזכיר לך משהו?מה זה? האם אתה אוהב רופאים?לא האם אתה אוהב מחטים?לא האם אתה סטרילי?אממ.. האם אתה אוהב ניקיון?כה מה המקום המוזר ביותר שישנת בו?שינו על קרשים בל"ג בעומר מה המקום המוזר ביותר שהתעוררת בו?על הקרשים בל"ג בעומר מה אתה רואה כשאה פותח את התריס?אין לנו תריסים.. האם אנשים נוהגים להביט בך בחשדנות?לפעמים.. בזלזול?לא יודעת ביראת כבוד?לא יודעת בפחד?לא..אני לא מפלצת
האם אתה מברך לשלום עוברים ושבים?לא.. אתה עייף?לא..עכשיו התעוררתי.. לך לישון!לא רוצה

למעלה