הפורום חזר?

anfield1

Member
לא השתלבתי מאז שסגרתם בתפוז ועברתם לאיזה סרבר אחר.
חזרתם רשמית לפה?

ראיתי את 3 המשחקים האחרונים של אוקלהומה בליגת הקיץ וממש נהנתי.
קיוויתי שהפורום פה חזר כדי שיהיה עם מי לדבר על זה ותגידו לי מה אתם חושבים.

אז אחרי שנתיים עם מעט מאוד נצחונות ולא מעט הפסדים מכוונים, הציפייה לעונה טובה גדלה מאוד אחרי הדראפט ומצאתי את עצמי מחכה למשחקי סאמר ליג יותר מאשר חיכיתי למשחקי הליגה האחרונים שהיו לנו.

רשמים מהסאמר ליג (יודע שהרמה נמוכה וכו'):
צ'אט נראה לי כמו שחקן מעניין מאוד, הוא התקשה עם השמן של ממפיס במשחק ה2 ויצטרך להתחזק אבל הוא איום אמיתי ל3 ויש פוזשנים רבים שהוא מגן על הצבע בצורה שלא ראינו בקבוצה מאז איבקה.
גידי גדול על הסאמר ליג וזה מעולה להגיד את זה עליו כי אני לא יודע כמה אנשים יודעים אבל הוא בכלל צעיר יותר מצ'אט.
לא נראה שיפור בקליעה כרגע וזה חבל, ראיית המשחק המדהימה נשארה ויש לו גם גוף גדול יחסית לגארד שמאפשר לו להיכנס לצבע ולהביא משם את הנקודות.
אני חושב שה2 האלה יחד עם שיי אלכסנדר יכולים להיות שלישייה אדירה עבור הקבוצה בעתיד.
בנוגע לשחקנים המשלימים שאחרי ה3 יש 2 בולטים מבחינתי:
דורט, שיפור עצום מעונת הרוקי שלו ועד העונה. שיפר את הקליעה בצורה קיצונית ונשאר מגן פנטסטי.
ג'יילין וויליאמס, לקחנו אותו במקום ה12 בדראפט, נראה בסאמר ליג כמו שחקן מאוד מעניין.
ראויים לציון מבחינת פוטנציאל:
טרה מאן שסיים טוב את העונה האחרונה, דיאנג שנבחר בדראפט הזה במקום ה11 אבל נראה שהוא עוד צריך שנה שנתיים של פיתוח, פוקושבסקי שיש משחקים שהוא נראה כמו שחקן משלים לגיטימי ויש משחקים שהוא נראה כאילו הוא מהמר נגד הקבוצה.

מה דעתכם?

Rapgamer

Well-known member
ברוך הבא מותק!

מסכים שיש לאוקלהומה סיבות לאופטימיות, הם הצליחו לפגוע בכמה בחירות דראפט חשובות. עדיין המערב חזק ואני חושב שהם צפויים להיות יחסית בתחתית גם בעונה הבאה. בוא נאמר שאם יכנסו לפליי אין זה די יפתיע אותי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא ראיתי מהם מספיק ובכל מקרה ליגת הקיץ זה גם לא באמת מדד למשהו.
אפשר לזהות של כישרונות וכו' אבל בסופו של דבר כשמגיעים לליגה של הגדולים, הרבה עוד יכול להשתנות.

זאת בהחלט אמורה להיות הקבוצה של העתיד אבל אני מסכים עם יובל שזה כנראה לא יקרה בעונה הקרובה ויש עוד עבודה לעשות.

מה שכן, ג'וש גידי הולך להיות נהדר כבר עכשיו וזה בהחלט השחקן שצריך לשים אליו לב בקבוצה בזאת.

anfield1

Member
אם יהיה לוטרי גם השנה אז אפשר רק לדמיין הוספה של ויקטור לקבוצה הזאת בנוסף...

הלילה צ'אט נגד ג'בארי :)

Krit123

Well-known member
איזה קאמבק! ברוך שובך.

דיאנג פייבוריט שלי מהדראפט האחרון (אכן פרויקט), גם את ג'יילן וויליאמס אני אוהב, אז כנראה תהיו הקבוצה השנייה שלי במערב בעונה הבאה.
צ'ט אחד הפרוספקטים המסקרנים אי פעם, כשהוא יהיה בשיאו (כמו בבכורה), הוא יראה הכי טוב מבין הטופ 3-5. הבעיה היחידה היא היכולת שלו להתחזק, לא יודע כמה ניתן להתחזק פונקציונאלית מבלי לעלות מסת שריר, ולך תדע איך הגוף שלו יחזיק.

את גידי משום מה אני לא סובל, ללא סיבה טובה האמת. משהו בגמלוניות שלו מציקה לי, הוא מוסר בחסד וגאון ביחס לגיל אבל יש לי תחושה שהוא getting away with shit. בכל אופן הוא יהיה שחקן, יהיה מעניין לגלות דרך מי תריצו את ההתקפה בעתיד.

בגדול המצב שלכם מדהים, GM וציידי כשרונות ברמה הכי גבוהה, אין סוף בחירות, מאמן לא רע. יש גם את אארון וויגינס שאני אוהב ומצאתם בסיבוב השני.

anfield1

Member
כן הקטע הזה שהוא יהיה פציע מפחיד אותי.
בבכורה הוא היה כל כך טוב,אני יודע שזה סאמר ליג והכל אבל אי אפשר היה להישאר מאופק...במשחק ה2 ירדנו קצת לקרקע, היה שם איזה שחקן עם מבנה גוף כמו של זאק רנדולף כזה שעשה לו המון צרות.
מקווה שיסתדר.
העיקר שהעונה לא יהיה סבל מוחלט לראות משחקים שלנו בליג פס, צ'אט-גידי-שיי זה בסיס מדהים בעיני.

לגבי גידי, אני חושב שאם הוא ישפר את הקליעה שלו (שייקח שיעור מדורט, בעונת הרוקי שלו היה מחריד ועכשיו הוא אחלה כלי התקפי) הוא יהיה גארד מטורף לגמרי.

anfield1

Member
אגב מה אתה יודע על דיאנג?
כרגע וויליאמס הרבה יותר הרשים אותי. ג'יילין ולא הווליאמס השני שלקחנו.

Krit123

Well-known member
אגב מה אתה יודע על דיאנג?
כרגע וויליאמס הרבה יותר הרשים אותי. ג'יילין ולא הווליאמס השני שלקחנו.
עקבתי אחרי הדראפט אז יש לי היכרות קצרה עם רוב השמות. דיאנג שיחק באוסטרליה (אצל דן שמיר of all people), נתן חצי עונה חרבנה ונראה אבוד על המגרש, בחצי השני מאוד השתפר והתחיל למשוך עניין.
בגדול 10'6 עם יכולת כדרור ומסירה זה עדיין לא משהו שרואים כל יום. אולי עם הזמן זה יהפוך לנפוץ ברמה כזאת שפרוספקטים כמוהו לא יהנו מחמת הספק מפאת השכיחות. הוא שומר יפה, פוטנציאל הקליעה קיים, ויש משהו מאוד מעניין בטמפו שלו עם הכדור ביד.
כפי שניתן לראות הוא חלש בטבעת, אבל לפחות הצליח להגיע לשם. מאמין שעם הזמן הוא יתחזק וישפר את הטאץ', אבל אולי לא... באופן כללי סיומת חלשה בצבע היא אינדיקטור די שלילי

ג'יילן וויליאמס תותח, ומבוגר מדיאנג בשנתיים, אחלה בחירה. שומר הרבה יותר טוב ממה שציפיתי בתור התחלה (יש לו נתונים פיזיים מטורפים). הוא פעם הפיל את צ'ט על התחת עם קרוסאובר.

לא הייתי מזלזל בשמן שעשה צרות להולמגרן (ולכן לא הייתי נבהל). הם שיחקו יחד באליפות עולם U19 והשמן הוביל אותם למדליית זהב מול ויקטור עמבה. מבחינת סקיל הוא שייך לליגה ללא שאלה בכלל, הקטע הוא כמובן המשקל שלו שהעלה בקבוצות חשש (די מוצדק) והוא מתפקד כמו 4 מסורתי, לכן קשה למצוא לו מקום. הוא יקרע את הג'י ליג העונה.
צ'ט לא יפגוש 4 כאלו בליגה, ואם ישחק 5 יש מעט מאוד סנטרים שבאמת יתעללו בו נכון לעכשיו (יכל להשתנות לכאן ולכאן).

OrEl74

Well-known member
מנהל
Oklahoma City Thunder No. 34 pick Jaylin Williams has agreed to a four-year, $8.2 million rookie deal.

בשבילך אנפילד

anfield1

Member
זהו שזה לא הג'יילין וויליאמס אליו התכוונתי.
אני מדבר על JALEN שלקחנו במקום ה12, זה JAYLIN שלקחנו במקום ה34.
לא רק זה, הם גם שניהם עם אפרו.
היה פעם דבר הזוי כזה בדראפט? נראה כמו הטרלה של פרסטי.
ג'יילין שבמקום ה34 לא נראה כמו איזה פרוספקט משמעותי כרגע, ג'יילן לעומת זאת היה מצוין גם לפנות בוקר, נראה כמו שחקן שיקבל הרבה דקות העונה, הוא מעולה.

צ'אט שוב הרשים, היה נחמד גם לראות נגדו את ג'בארי מתקשה מאוד, זורק מהמון מצבים ומחטיא את רוב הזריקות, לפחות כרגע הוא משחק עם מעט מאוד חוכמת משחק וזה לא נראה שפספסנו פה משהו יוצא דופן.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מאיפה הוא בא בכלל???

anfield1

Member
חח הבלוקים שלו הזויים, לפעמים מגיעים מזוויות לא הגיוניות.
לפנות בוקר עוד משחק טוב מאוד שלו הגנתית.
התקפית יש עוד הרבה עבודה, הball handling כרגע בינוני, מוביל לאיבודים, מזכיר לי את דוראנט בתחילת הדרך.
גם צריך להיות יותר אגרסיבי בריבאונד, לפעמים מפסיד ריבאונדים שיכולים להיות שלו.
הגנתית הוא משמעותי מאוד גם כשהוא לא עושה את המהלך שיגיע לסטטיסטיקה, עצם זה שהוא שם זה גורם לשחקנים להוציא את הכדור החוצה.

לפנות בוקר גם דיאנג היה מצוין וטרה מאן חזר לעצמו.

נשאר עוד משחק נגד גולדן סטייט ואז אין אוקלהומה ל3 חודשים :(

Krit123

Well-known member
חח הבלוקים שלו הזויים, לפעמים מגיעים מזוויות לא הגיוניות.
לפנות בוקר עוד משחק טוב מאוד שלו הגנתית.
התקפית יש עוד הרבה עבודה, הball handling כרגע בינוני, מוביל לאיבודים, מזכיר לי את דוראנט בתחילת הדרך.
גם צריך להיות יותר אגרסיבי בריבאונד, לפעמים מפסיד ריבאונדים שיכולים להיות שלו.
הגנתית הוא משמעותי מאוד גם כשהוא לא עושה את המהלך שיגיע לסטטיסטיקה, עצם זה שהוא שם זה גורם לשחקנים להוציא את הכדור החוצה.

לפנות בוקר גם דיאנג היה מצוין וטרה מאן חזר לעצמו.

נשאר עוד משחק נגד גולדן סטייט ואז אין אוקלהומה ל3 חודשים :(
וואי היה לו בלוק שהשופטים לקחו לו רק כי הוא היה נראה לא הגיוני, קל מדי. בעצם היחס שיקבל מהשופטים (בהקשר של עבירות) יעצב במידה רבה את עונת הרוקי שלו.

ככה דיאנג צריך לשחק עם הכניסות בהילוך משתנה לסל והגנה טובה. יש לכם המון מובילי כדור אז הוא המועמד המוביל ליפול בין הכיסאות, לפחות בהתחלה.

קיגן מורי היה הכי טוב ועקבי בליגת הקיץ עד כה, אבל צריך להוסיף שהוא מבוגר מג'ברי בכמעט 3 שנים, אז קיים אלמנט של להיות בשלב מתקדם של התפתחות. טוב שהרשים כי אם היה מאכזב אז היה מדובר בסימן לא משהו. הוא מאוד מתאים לקינגס, הביקורת כלפיהם עסקה בכך שלא הצליחו להשיג עליו בחירה נוספת בטרייד דאון, מכיוון שג'יידן אייבי מדטרויט אמור היה להיבחר שם (על פי הקונצנזוס). לדעתי הביקורת הזאת לגיטימית.

anfield1

Member
אגב, בנושא לא אוקלהומי, בסקרמנטו ראיתי את קיגן מורי, נראה כמו שחקן עם אפסייד מטורף, כבר עכשיו הוא נראה טוב.
הרשים אותי הרבה יותר מאשר ג'בארי סמית'.

למעלה