הפורום חזר!! אעהעהעהאהעההאה אני לא מאמינה איזה כיף! כלכך התגעגעתי עליו ועל כולם איך העונה עד עכשיו??
ט טווול New member 19/9/11 #1 הפורום חזר!! אעהעהעהאהעההאה אני לא מאמינה איזה כיף! כלכך התגעגעתי עליו ועל כולם איך העונה עד עכשיו??
ח חולה על הישרדות 6 New member 19/9/11 #2 טוב שנזכרת! ../images/Emo3.gif וולקאם באק! העונה לדעתי ממשיכה את הקו של עונה 6- פחות טובה מחמשת הקודמות, אבל בהחלט מהנה. גם חל שיפור בפרקים האחרונים. ותגיבי קצת בפורום, תחרויות דיונים וכו' תעזרי קצת להחיות
טוב שנזכרת! ../images/Emo3.gif וולקאם באק! העונה לדעתי ממשיכה את הקו של עונה 6- פחות טובה מחמשת הקודמות, אבל בהחלט מהנה. גם חל שיפור בפרקים האחרונים. ותגיבי קצת בפורום, תחרויות דיונים וכו' תעזרי קצת להחיות
ח חולה על הישרדות 6 New member 19/9/11 #3 דיברתי על שיפור והנה מגיע הפרק הזה ../images/Emo3.gif בכל אופן, פרקים 11-12 הם מעולים וגם 10 סבבה.
ט טווול New member 22/9/11 #4 כן אני עכשיו בכיתה י"ב יש לי הרבה על הראש אבל אני ישתדל להיכנס כל יום ולהגיב! אני ממש שמחה שפתחו אותו מחדש
כן אני עכשיו בכיתה י"ב יש לי הרבה על הראש אבל אני ישתדל להיכנס כל יום ולהגיב! אני ממש שמחה שפתחו אותו מחדש