הפורום והוועד

הפורום והוועד

בישיבת הוועד שנערכה אתמול, הוחלט, בין השאר, להתחיל לעדכן את הפורום בצורה מסודרת על ידי הוועד. מירב ודינה יונחו להעביר לגרשון, מידע רלבנטי באופן שוטף, לנוחות כולנו. הוועד יפרסם בקישורים את כתובות הדוא"ל של דינה וחברי הוועד שיסכימו לכך, כך שמי שירצה לפנות אליהם ישירות, יוכל לעשות זאת. בגלל חטאי העבר של חלק ממשתתפי הפורום האנונימיים, לא נראה שחברי הוועד יגיבו באופן ישיר בפורום. לדעתי הם צודקים ומבחינתי עדיף שמי שאינו רוצה להזדהות יצונזר מהפורום לתיבת משנה שבה הוא יוכל לשוחח עם אנונימיים אחרים. חיים

TakeOne

New member
לא ברור לי.....

למה את מחכה בדיוק? לכתובות המייל של מזכירת הישוב ומזכירת המשרד? הרי באותה מידה את יכולה להתקשר אליהן....מה ההבדל?

כשקוקה קולה רוצה

היי אלדד שנינו יודעים את ההבדל ובכל זאת אפרט. הדוא"ל הוא כלי מיידי, שפועל 24 שעות ביממה. אפשר לטפל בו מיידית או מתי שמתאים, קל לשרשר אותו לטיפול של גורמים נוספים ובמידה ותכנו רלוונטי לשאר התושבים, ניתן אפילו להעבירו לאתר ולשתף את כולנו במידע. והכל במספר הקשות על המקלדת ! חיים

TakeOne

New member
בחייך, חיים.....

קל מאוד לבקש את הדוא"ל גם בטלפון, או לקרוא אותו בדו"ח המפורט שהוועד חילק לתושבים. זו לא הנקודה, כידוע לך. כל שהתכוונתי לומר היה שמי שמחכה "בקוצר רוח" לטיפול של "כמה דברים דחופים" לא חייב להמתין עד שיפרסמו כאן את כתובת המייל של מזכירת הישוב. לגופו של עניין - חבל שגרשון ויובל עדיין לא התייחסו ולא הרימו את הכפפה שזרקתי להם - ניהול "קשוח" יותר של הפורום, מניעת התלהמויות וכד' מקרב האנונימיים. צריך להחזיר את הפורום הזה לתושבים. יש לו מקום וצורך ואסור שקומץ של פסיכים (את חלקם כולנו מכירים) יפקיעו את הפורום הזה מכולנו. אם זו לא כניעה לאלימות אז אני לא יודע מה זה.

namaa

New member
זו טעות

חברי הוועד מחוייבים להגיב לשאלות רציניות. הסינון צריך להיות לפי תוכן ההודעה ללא קשר לאנונימיות. להודעות משמיצות וחצופות אסור להגיב. להודעות שמעלות שאלות אמיתיות ובקשת מידע חייבים לענות.

eldad at far

New member
וכאשר מישהו שואל שאלה רצינית -

ומישהו מהוועד מגיב ואיזה אנונימי תורן נכנס ומתבהם/ משמיץ/ פוגע/ ומישהו אחר עונה לו ושני אנונימיים אחרים נכנסים ומתפרעים.... מה עושים אז? לפחות על סמך נסיון העבר, כל שירשור כזה דינו להעלם או להשאר כאן, להכתים את כולנו ולדחוק את רגלי חברי הוועד מהפורום לעוד חצי שנה - ובצדק. גם אני חושב שתפקיד חברי הוועד ומזכירת הישוב לספק לנו מידע. אבל לא בכל במה. הבמה הזו שרפה את עצמה וייקח עוד הרבה זמן לשקם את ההריסות. בשלב הראשון אני חושב שמנהלי הפורום חייבים למחוק כל הודעה משמיצה מכל סוג שהוא ובמיוחד אם הכותבים אינם מזדהים. היה צריך לעשות את זה עוד כשזה התחיל, בתקופת הבחירות. רק יד קשה ובלתי מתפשרת של מנהלי הפורום תוכל להחזיר את הפורום הזה לפעילות סבירה. ואז גם יכנסו לכאן חברי הוועד ומזכירת הישוב.

../images/Emo57.gif הפורום לא שרוף

מסכים איתך על הצורך בניהול תקיף של סגנון ההתבטאות בפורום. אך אין קשר בין זה לבין השימוש בפורום ככלי להעברת מידע. הוועד אינו חייב לפרסם בכל מקום אך נכון לעכשיו, זהו המקום היחיד באינטרנט הנגיש לכולנו כציבור החי בלפיד. אני יכול להבין שאיש וועד לא ירצה להתכתב עם כותבים עלומים שמטרתם היחידה היא הכפשתו אך העברת מידע לתושבים אינה קשורה לכך. כאמור, גישתי לגבי השימוש בפורום להעברת מידע נפלה על אזנים קשובות בישיבת הוועד האחרונה ואני מקווה שהיא תיושם במהרה.

למעלה