הפורום התייבש...

מתן ב

New member
הפורום התייבש...

משנגמרה התוכנית הפורום ממש יבש... תלמדו קצת מפורום מכושפות הוא כל הזמן מלא בהודעות חדשות, הם משאירים אותו חי!

mishmesh

New member
כי בפורום מכופשות יש להם מלא מידע

על העונה הרביעית, וחצי מפורום מכושפות כבר ראה את העונה הרביעית. ואתם רוצים שנעשה מדי פעם שירשורי חידות? נגיד, כל יום חמישי מתשע ורבע עד עשר נעשה חידון סמולוויל קטן?

mishmesh

New member
אז מי מתנדב לעשות את זה?

הייתי עושה את זה בשמחה, אבל אני לא מצליח לחשוב על שאלות...

Phoebe again

New member
העונה הרביעית של מכושפות לידיעתכם,

נגמרה מזמן, ואין עונה חמישית עד ספטמבר, כך שבפורום מכושפות, מסתדרים בלי הסדרה.

mishmesh

New member
אז?

למרות שהעונה השלישית של מכושפות בארץ נגמרה מזמן, הרבה אנשים כבר ראו את העונה הרביעית ולכן היה לכם על מה לדבר. לסמולוויל, להזכירכם, הייתה בינתים רק עונה אחת, ואפילו בארה"ב עוד לא התחילו לשדר את העונה השניה(וגם כשידרו, לא בטוח שכולנו נראה את הפרקים), כך שאין לנו הרבה במה לדון. למרות שאנחנו יכולים לדון בלויס וקלארק וכל השאר, אבל בקרוב עומדים לפתוח לזה פורום נפרד(ממה שאמרו פה).

memm

New member
במקום חידון קבוע אפשר לעשות חידון

בהמשכים הרעיון הוא שאין מישהו קבוע שכותב את החידות כל פעם מישהו אחר כותב חידה ומי שעונה נכון מוסיף חידה חדשה!!!

mishmesh

New member
אפשר גם את זה...

אתם יכולים לפתוח שירשורי חידות אם אתם רוצים, אבל לא להגזים...

כן, אבל העונה הרביעית נגמרה מזמן

בארה"ב, כך שאנחנו חסרי סדרה כבר הרבה זמן. ואנחנו מסתדרים. הפורום הזה מאוד שונה מפורום מכושפות, ובאמת חלק מהשרשורים בו הם על כמה השחקנים יפים... לא שאני אומרת שמשהו רע בפורום הזה חס וחלילה... אגב, גם אם בינתיים אין לכם פרקים, אתם יכולים לנתח את הפרקים שהיו, ולעשות עוד מלא דברים.... אה, זו אותה ילדה עלובה מלמעלה, שנמאס לה להחליף אתהניק ניים כל חצי שנייה.

טלוש 15

New member
למה שניקח דוגמא ממכושפות?

אנחנו מיוחדים כי יש לנו סידרה הרבה יותר יפה, שאנחנו דנים עליה בפורום ואנשים גם לא חייבים לדבר 24 שעות על סמולוויל אוקיי עונה נגמרה, כל השאלות נשאלו, כל הדברים נאמרו.... למשל אפשר לשאול למי יש כאן אי-סי-קיו ומה המספר (אם יש )?

uptown babe

New member
זה לא שמיצינו תסידרה ב13 עמודים...

יש עוד מלא דברים לדבר עליהם...אפשר להתעמק בכל הפרקים של העונה הראשונה, כי פה דיברו רק על אלה ששודרו כשהפורום נפתח שזה בערך 4-5 פרקים (אל תתקנו אותי אם אני טועה...) אפשר גם לעשות פיק בהמשכים זה לא שבגלל שהעונה נגמרה אין יותר מה לכתוב...

memm

New member
בכל מצב אנשים את תתיאשו...

עוד מעט יהיו שידורים חוזרים ואז שוב יהיה הרבה על מה לדבר

2שוש

New member
עם כל הכבוד ובלי להעליב אף אחד

אני ממש לא חושבת שלסדרה הזו יש מספיק עומק בשביל להתעסק בה כל כך. הרי רוב השרשורים בפורום הזה מורכבים מהערצת המראה החיצוני של השחקנים, כמה כבר אפשר לדוש בזה עכשיו שהעונה נגמרה?

ד י י ז י

New member
אויש נו באמת...

דיי עם זה!! מותר לדוש במה שבא לנו! לא תמיד צריך לדבר על מהות החיים ועל דברים רציניים.. יש מספיק דברים לדבר עליהם גם אם הם כוללים מראה חיצוני!! נ.ב - טלי האיי סי קיו שלי.. 157631956

memm

New member
אנשים אל תתיאשו מהפורום...

חבל אתם לא רוצים שזה יהפוך לפורום שאף אחד לא נכנס אליו וההודעה הכי חדשה היא מלפני חודש ובסוף עוד חצי שנה נחזור כשתחזור הסידרה נרצה פורום ולא יהיה!!!! יאללה אנשים בואו נחייה תפורום!!!

איזה שטויות...

נכון, הייתה תקופה (קצרצרה) בפורום שהיו כמה טופיקים של "דנות במראה החיצוני", טיפלנו בבעיה, והינא ניגמרה! תראי לי הודעה אחת בעמוד הזה של דיבור על המראה החיצוני! ואם את חושבת שהעלילה לא עמוקה, בעיה שלך. כי היא מאוד מסתורית, אפלה ומעניינת, יש מלא דברים לדון עליהם. אל תדאגו, הפורום הזה לא ייתיבש. בקרוב ישודר וורטקס בארצות הברית, שזה פרק ההמשך של סערה, נביא סיכומים שלו, סכפ"שים שלו, אז תמשיכו להיכנס! כי יש על מה לדבר!

למעלה