הפורום הזה

I Love Beat69

New member
הפורום הזה

מורכב מכמה בנות שהרעיון של להקה מצליחה בגיל שלהם קסם להם! הכל פה סביב פוזות וכמה כסף יש בארנק וכמה נעליים יש בארון! איככככככככככככככככככככככככסססססססססססססססססססססססס

ליעתע

New member
גם אני לא בדיוק הבנתי אותך..

תסבירי? ובלי להאריך אותיות.

?

שמעי , זה שאת טיפשה פחד והתחלת לריב פה עם חצי עולם זה לא אומר שכולנו ככה כפרה :) אז להרגע ומהר . כל הבנות פה חמודות רצח , את פשוט לא כזאת . D; אז מאמי ? לא נאה לך ? לא מתאים לך מה שהולך פה ? מוזמנת ללכת [-; ומה הקשר שהכל פה סביב פוזות וכמה כסף יש בארנק וכמה נעלים יש בארון ?! מה את עושה צחוק ??? מ ה ה ק ש ר ?! שמעי , את אחת הילדות שפשוט חיות בסרט וזה עצוב . \= ובפעם הבאה שאת שולחת הודעה , באימא שלך , עזבי תאותיות בשקט [ : מה הקטע של ללחוץ 100000000000000000000000000000000000 פעם על כל אות ? שחררי כפרה ! הבנו שלא נאה לך פה , אז ז ד י י נ י מפה מותק ( ; ביביביבי ( =

וואי תפסיקיי לחפווווררר

תקשיבי , כל יום 2000 הודעות , כל פעם משו אחר פעם את אוהבת את ביט ופעם לא אז יאללה די לשגע תשכל ואם משו לא נאה לך את מוזמנת ללכת.

shirush1112

New member
חמודה ../images/Emo23.gif../images/Emo214.gif../images/Emo23.gif../images/Emo214.gif

אם יש לך פיצול אישיות זו לא אשמתנו. פעם אוהבת אותם פעם לא. זה לא אשמתי שאת תקיפה לכל כך הרבה בנות פה. קצת נחמדות לא הזיקה אפעם. אבל סתם עצה- ואל תתנפלי עליי.

היי

אני חושב שהריב שלכן היה נורא טיפשי ואין סיבה לריב חבר'ה! חיים טובים... בלי עצבים בחיים אנשים זה עושה חצ'קונים שבוע טוב רענן.

NA BoldAs Love

New member
וואי את ממש נעל תקשיבי

הטמטום שלך מדהים אותי פעם אחר פעם! ועוד אזה נעלל ואנס ענקיתתת כזאתתת

זה סימן בשבילי זה סימן בשביל כולם.....

אז במקום לריב אז אולי נשיר את שיר ערוץ הילדים בגירסת Pאנק רוק וזהו חחחחח......זה סימן שיכול חעצור את העולם.......

למעלה