הפורום הזה עשוי מפימו!!! פייייייייימו!!!
B B R A Y E R New member מנהל 1/8/04 #3 ההודעה הזו עשויה מפימווווו פימווווווווווווווווווווווווווו בום בום צ'אק*מנגן כמו תופים*
U Unicorn Fairy New member 1/8/04 #6 "השיר שלנו" עשוי מפימו!!!! פיייימו!!! פימו! ונינט טייב עשויה מהרבה פימו!!!
U Unicorn Fairy New member 1/8/04 #8 או../images/Emo70.gif בדיוק ככה../images/Emo70.gif עכשיו תעשה... את זה יותר ברגש
T the saiyan prince New member 1/8/04 #10 אני שחקן נפלא נפלא רק תני לי צאנס ואני אוכיח לך את זה ,פייייייימו
D DaNk55 New member 1/8/04 #12 "בשביל מה אני צריך את ה-פימו?!" ".. בוא ניקח את הלהקה, נמכור את הזכויות לפימו שאין לנו, ונחזור לנתניה!"
"בשביל מה אני צריך את ה-פימו?!" ".. בוא ניקח את הלהקה, נמכור את הזכויות לפימו שאין לנו, ונחזור לנתניה!"
U Unicorn Fairy New member 1/8/04 #13 LOL../images/Emo70.gif זה ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif
LOL../images/Emo70.gif זה ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif
K KiShKooSh New member 4/8/04 #21 בשביל מה אני צריך את ה-פימו המחודש "בואו נפרק את הסנדוויץ' מ-פייייימו ונחזור לעבודה"
B B R A Y E R New member מנהל 1/8/04 #14 צ'ינפימו!!!! פליפימו זזי בפימו זה פימו מהאגודה לרשות הפימווו הפימו מספר אחד בארץ של הפימו מספר אחד בארץ שאם הוא לא בארץ אז הוא הפימו מספר אחד בחו''ל בבא סבבה פימו בסבבה
צ'ינפימו!!!! פליפימו זזי בפימו זה פימו מהאגודה לרשות הפימווו הפימו מספר אחד בארץ של הפימו מספר אחד בארץ שאם הוא לא בארץ אז הוא הפימו מספר אחד בחו''ל בבא סבבה פימו בסבבה
U Unicorn Fairy New member 1/8/04 #15 פימו מס 1 בארץ... שאם הוא לא בארץ אז הוא הפימו מס' 1 בחו"ל ANAK
ב ברבור פרא אחד New member 2/8/04 #17 ברכת הפימו יעוצב וימוצב ויתוקצב ויחוצב הפימו לעולמיא טננה נה נה נה נה נה נה אואואוא.. (תרגום) אני רוצה להודות לפימו שלי, לפימו שלי, וכמובן לפימו שלי ולכל להקת הפימו.
ברכת הפימו יעוצב וימוצב ויתוקצב ויחוצב הפימו לעולמיא טננה נה נה נה נה נה נה אואואוא.. (תרגום) אני רוצה להודות לפימו שלי, לפימו שלי, וכמובן לפימו שלי ולכל להקת הפימו.
ה היחיד במינו New member 2/8/04 #18 זה הפימו זה הפימו מספר אחת בארץ ואם המקרה הוא קפץ לאבו גוש לנגב קצת חומוס אז הוא מספר אחת באבו גוש