הפורום הזה מת!!!

AS2000

New member
הפורום הזה מת!!!

משעמם פה כשהפורום התחיל היה כיף לדבר פה עכשיו אין על מה כבר לדבר כאילו מיצינו את הנושא בכל מה שקשור למייקל ג´קסון והאמת הפורום הזה נהיה משעמם !!!!!!!

Marty McFly

New member
אני יודע!!

וזה לא נכון שמיצינו את כל מה שקשור למייקל ג´קסון, בכלל לא... אני מאשים את זה שכולם בני 18+, ושבוע-שבוע וחצי בצבא, ולהמון יש פה עבודה, ואין להם זמן להכנס... וגם, מצטער להגיד, המנהל לא מנסה לעשות כלום כדי לשפר את המצב...

AS2000

New member
לא יודע מה עם המנהל אבל....

זה לא העניין כשהפורום הזה התחיל כולם דיברו על המוזיקה ועל האלבומים והקליפים והיה ממש מעניין להיכנס לפה עכשיו כלום כולם מדברים על ההופעה שהייתה בניו יורק . ויצא לי לראות חלק ממנה וזה דיי מאכזב לצערי תעזבו אותכם שטויות ותתחילו לדבר על דברים מענינים !!!!!!!

maltstar

New member
אז אולי במקום להתבכיין

אז אולי במקום להתבכיין תתפסו יוזמה ותנסו לשנות? אתם חושבים שאם תשרשרו פה הודעות על כמה שמשעמם פה זה יעזור? אולי תתחילו לדבר על מה שמעניין אתכם במקום לחכות שמשהו אחר יתחיל.. סתם כמה נקודות למחשבה

AS2000

New member
או קי

קח נקודה אחת למחשבה הוא זמר מצוין הוא נותן מופעים גדולים הוא רקדן גדול אבל בכל פעם שהוא שר בהופעה חיה הוא שר לא עם הכל האמיתי שלו אלא עם playback הוא מבצע את השיר billie jean כבר 20 שנה עם playback למרות שאנחנו שמים לב שהקול שלו זה לא אותו קול משנת 83 אז למה הוא עושה לעצמו בושות ומזייף את הקול של עצמו !!!!!

למעלה