הפורום הזה מת

sapirush1

New member
גוסס אולי...

אבל למה מת?
אז נכון שאנשים נכנסים לפה פעם במיליון שנה אזנכון שכבר אין חדשות מעניינות להביא אז נכון שההודעות החדשות היחידות ששולחים הם הודעות של חדשים שאחרי זה לא כותבים פה כלום אבל בגלל זה להגיד שהפורום מת? (מי שרואה ארץ נהדרת יבין..)

sapirush1

New member
לא משהו אישי נגדך

אבל יש הרבה מקרים של כאלו שרושמים פעם אחת הודעת חדשה ואחרי זה נעלמים וכותבים מקסימום עוד איזו הודעה אחת ואני רואה שלא אמרתי לך עדיין אז וולקאם

sapirush1

New member
דרך אגב..

תמונה יפה מה ששמת רק חבל שבילי נראה כמו מסומם שם ולא חבל עם העיניים היפות שלו שיצאו אדומות

xX fAkE LoVe Xx

New member
אבל למה מת??!

כן אולי אין שום דבר חדש על הלהקה... אבל נכנסים לפה אנשים.... אני כל יום נכנסת.... ואם אני ישמע משהו חדש אני ישר השתף אותכם! מבטיחה
3>

sapirush1

New member
קרן..

אני לא זוכרת באיזה פורום שאלתי אותך אבל לא ענית לי.. תגידי זאת את שהייתה עם רווית במפגשים בסוכות ושאני מדברת איתה במסנג'ר?

xX fAkE LoVe Xx

New member
יאפפי יאי!

כן כןן זאת אני בכבודי ובעצמי חחח....<התלהבתי קצת יותר מידי> וסורי לא עניתי לך מקודם... 3>

sapirush1

New member
יאייי ../images/Emo13.gif

את לא סתם נשמעת חמודה את חמודה! (איזה משפט גאוני
) חחח מזמן לא דיברנו I miss U

xX fAkE LoVe Xx

New member
../images/Emo24.gifאווו איזה חמודה את!!!

תודה לך!! i miss u too
דברי איתי במסנג'ר מתישהו^^ וגם את ממש ממש חמודה!!

לוטמוש

New member
את יכולה להיכנס ל.....ק

לקומונה של סימפל פלאן וגרין דיי ותביאי כמה חברות ויהיה אחלה.... כולם מוזמנים להיכנס! http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=9905&smsMsg= פשוט תעתיקו ...כי הקישור לא עובד לי!

spoiled

New member
אוקיי אנשייייייים

גוסס מת מה זה משנה?! הכל אותו דבר הפואנטה היא שצריך לעשות כאן משו מעניין... אז בתור משו קטנטן להתחלה:מה הייתם אומרים לכל אחד מלהקה אם הייתה לכם את ההזדמנות לדבר איתם?

xX fAkE LoVe Xx

New member
אנשים היא שאלה אותכם שאלה אז תענו!

או לפחות מישהוא שמנסה לעשות משהו^^ אמממ...מה ההיתי אומרת..... אני חושבת שההיתי אומרת להם שהם אחלה של להקה ושאני מאוד מאוד אוהבת אותם ואת השירים שלהם<כי זה נכון> אמממ אני החשוב על זה עוד קצת אולי אני הוסיף אחר כך 3>

sapirush1

New member
בעיקרון אם זה היה קורה

יש שני אפשרויות: או שהייתי מתחילה לצרוח ולצעוק בקולי קולות ולא הייתי מסוגלת לחשוב על שום דבר להגיד להם או שהייתי מתעלפת

spoiled

New member
חחח

אני התכוונתי לכל אחד ואחד מהם אם הייתם רואים אותם נגיד במפגש מעריצים

קרניjack

New member
אתם יודעים מה הבעיה הכי גדולה של

פורום? שאף אחד לא נכנס אליו. כן כן. הבעיה פה שנכנסים ורוב האנשים, עם כל הכבוד, לא עושים את הפינות שלהם (וגם את הפינות שקשורות ל SP) מן הסתם. זה טבעי שלכל פורום תיהיה "תקופת שפל", אבל עם כל אחד יעשה משו *כבוד לדורין*, אז העינינים יזוזו

למעלה