הפורום הזה מת!

הפורום הזה מת!

אללה להחיות אותווו%^#$#@ אממ אני חדשה פה אז בואו נעשה שרשור היכרות! שכל אחד יגיד את הפרי האהוב עליו וככה נוכל להכיר ממש טוב אחד ת'שני
בננה!@

hen182

New member
האהלוה הדרס :) קבלו אותה יפה../images/Emo24.gif

מגיע לה, היא הייתה ילדה טובה :) ו....פלפל אדום!

THE PRISIONER

New member
מה זה פה ? פורום פירות וירקות ?

צריך לעשות משהו שקשור ללהקה לדוגמא איך התחלתם לשמוע בלינק איזה שיר קליפ נגן בלהקה אתם אוהבים אבל לא שטויות של מפגרים סליחה על הביטוי, אח"כ אתם אומרים הפורום מת גוסס איך אתם רוצים שהוא יהיה פעיל בצורה שוטפת?

hen182

New member
באמת טי, את לא מתביישת?!

חחחחח מלא קטלת מישהו אבל להגיד סליחה אווח לאן העולם התדרדר :)

B182

New member
אני יכולה להסביר

בהתחלה היא עיצבנה אותי כל ההודעות גם למטה שם על העיניין של הגיל ובלינק שהיא לא הבינה בגרוש על מה אנחנו מדברים ופירשה את זה לא נכון אבל אז החלטתי שיעני היא לא מעצבנת היא סתם פשוט לא מבינה. כשמישהו לא מבין זה מעצבן לא היא המעצבנת אלא הסיטואציה. שיט זיינתי בשכל. למה הפורים האמיתי מת? למה?

michalas

New member
ואי אני כבר לא יודעת איפה להגיב לך

דפוקה בראש את חחחחחחחחח
את רואה שיש לך נטיה להפחיד אנשים?! חחח תראי, אפילו את דימה הפחדת..! תכלס אבל..זה היה רעע

ואת חתיכת צבועה.

ההיא מהאיסיקיו, סוד הא? להכיר אותי טוב דרך מוזיקה? "להבין"? אחר כך אתם עוד מתפלאים למה הפורום המסריח שלכם מת. כל יום מקללים ומעליבים פה אנשים מזה? אני עושה את זה בגדר ההומור איך היית מרגישה אם מישו היה אומר לך את זה? אני עוד שמה זין, את יודעת מה? ממש לא מזיז לי הקטע המגעיל שאמרת וזה די פגע בי להגיד לך ת'אמת אני מבינה למה כולם בורחים מכאן תמשיכו להנות כאן..ואל תשאלו אותי איך עם פורום של צבועים ואנשים שמקללים, מעליבים, ולא מקבלים את האחר. היה מאוד "נחמד" לי פה בזמן הקצר שבאתי..ביי.

B182

New member
.

1. איפה קיללתי? 2. אם העלבתי עוד אמרתי סליחה לפניי ששלחתי ת'הודעה הזאת... 3. מה סוד? לא הבנתי על מה את מדברת...אני לא בקטע של סודות, זה היה בכיתה ב'... ומי בורח מכאן? נראה לי לפי מצבו של הפורום האחר שלנו אנחנו נשארים כאן...
ז"א זה בכלל לא הפורום שלנו... אה ולקבל את האחר, שיט זה כ"כ לא נכון להגיד שאני לא מקבלת אחרים...כאן העלבת אותי חבובה!

אויש תעשי לי טובה

ואל תשחקי אותי פוסטמה. במקרה של הקללות דווקא עליך לא דיברתי. אמרת או לא אמרת? סוד? אויש נו תעשי לי טובה. כששאלתי אותך מאיפה הוספת אותי אמרת לי סוד. להסביר עוד? את לא שווה ת'מאמץ חבובה. לא הייתי רוצה אפילו להתקרב לפורום שלכם. אם זה היחס שמקבלים..תודהD: אין לי יותר מה להגיד לך, לא דעת בכלל למה הגבתי לך.

R E D E V I L

New member
לקלל ולהעליב

זה מהות הפאנק לא? *בריטני רולזזזז**** *אבל סימפל פלאן פי מליאנ'תלפים יותר שולטים ייאיי!*

בונה יאללה/

אם אתם תסתמו תפה שלכם אוליי לא הייה פורום מת!! אם אתם תרדו קצת ותלכו לדפים לפני כל מה שאת אומרים זה כמה הפורום מת! ןראסמי מה זה פורום ירקות ? LOL

למעלה