הפורום הזה מת.

California Girl

New member
הפורום הזה מת.

לקחתי על עצמי אחריות לעורר אותו [תשתפו פעולה, ילדיי] ואנלא ממש מכירה אותכם וזה אחלה הזדמנות כה להכיר אז תענוו על זה: שם: אייסי/מסנג'ר: מיקום: גיל: דמות אהובה בסאות':
וזה בונוס - הדבר הכי מפגר/מצחיק שעשית:

California Girl

New member
ואני כמובן אתחיל.

*מרגישה שאני עושה שיחה עם עצמי*
שם: רומי אייסי/מסנג'ר: אין לי כוח למסנגר.. 203578681 מיקום: הייתי רוצה להגיד קליפורניה, אבל גבעתיים.. גיל: 16 דמות אהובה בסאות': קרטמן.. ובאטרס הדבר הכי מפגר/מצחיק שעשית: יש הרבה אבל כרגע זכור לי שהתיישבתי באמצע הרחוב ועשיתי מדיטציה
[סיפור אמיתי!!]

אני!!!!

שם:זיו אייסי:167305751 מיקום:ישוב קטן בשם אזור גיל:11 וחצי דמות אהובה בסאות':בטרס וקני אין לי בונוס

red mosquito

New member
שלי... ../images/Emo41.gif../images/Emo8.gif

שם: עינבר
אייסי/מסנג'ר:169054127 תבלו מיקום: בת- ים הקטנה גיל: 16 (עוד מעט). דמות אהובה בסאות': טימייייי !!! |נכה| חח. וזה בונוס - הדבר הכי מפגר/מצחיק שעשית: כאילו חסרים דברים דבילים שעשיתי...

...

שם: נו באמת כאילו שזה לא מובן מאליו...
אייסי/מסנג'ר: אייסי: 171767257 מסנג'ר: [email protected] מיקום: ראשל"צ גיל: 16.5 דמות אהובה בסאות': קרטמן הדבר הכי מפגר/מצחיק שעשית: יש הרבה אבל כרגע זכור לי שנתתי אגרופים לקיר עד שירד לי דם...

elcool

New member
כמה פעמים שכבר עשו את זה פה...

כל כמה זמן בא מישהו, אומר שהפורום משעמם ונותן שאלון אידיוטי. דיי! נגמר! נתחיל במהפכת נידוי של כל מי שיציע שאלונים מפגרים! מה איתי? לא ממש אכפת לי. אין לי כח למהפכות.... שם: E.L. Cool מיקום: רישלוציון גיל: עוד חודש 17 דמות אהובה: הגבה הימנית של המתופף של אדוני העולם התחתון הכי מפגר: תשאלו את אייל מה עשיתי בעזריאלי

red mosquito

New member
למה מפגרים?

לפי דעתי סקרים ושאלוני היכרויות זה נחמד ! אני בעד

elcool

New member
קודם כל...

במדבר זה אכין סקר.. ודבר שני: מה? איזה סקר?

red mosquito

New member
וואלה צודק.

ובקשר לסקר, לא יודעת, אפשר סתם סקר, אפשר סקר של ס''פ... תעלו הצעות

wanna get high

New member
בהחלט מפגר למדיי...

שם: יובל מיקום: ירושליים עיר הקויידש גיל: עוד 6 ימים 15 (ואז סוף סוף אפשר להתנדב במד"א!!! יאי!!!!!) דמות אהובה בסאות'פארק: השם שלי לא רומז? הדבר הכי מפגר/מצחיק: לא הכי אבל על זה אני מצליח לחשוב... גרמתי לחברים שלי לשתות קולה בת 4 שנים (שהייתה כבר כתומה, ולא זה לא היה שתן... היה לזה טעם דומה לקולה...) שמצאנו ליד הבור מים שלנו... אולי לא נשמע מצחיק אבל הייתם צריכים לראות את התגובה שלהם...

todd2000

New member
O:

שם: אסףO: אייסי/מסנג'ר: icq:156472869 מסנג'ר: [email protected] מיקום:ראשון גיל:16 O: וכמה חודשים דמות אהובה בסאות':טוויק,קרייג וזה בונוס - הדבר הכי מפגר/מצחיק שעשית:המממ מי סופר כבר...אוף אני לא זוכר היו המוןןןןןןןןןןן

למעלה