הפורום הזה מצוין

תומר 13

New member
הפורום הזה מצוין

שלום!!! קוראים לי תומר ואני בן 13 ואני נוסע על סקטבורד בערך שנה חיפשתי כבר הרבה זמן פורום לסקייטרים וביחס לכל השאר זה ממש מצויין!!!!!!!! יש לי כמה בעיות: איך נוחתים בקיקפליפ (אני יודע לעשות את הסיבוב אבל אני לא מצליח לנחות) איך עושים אולי 180?

braker

New member
אתה נוסע שנה ולא מצליח קיקפליפ?

טוב פשוט תתאמן, אם יש לך מישהו לנסוע איתו אז תלמד ממנו. welcome to the forum

rodney

New member
ברוך הבא

תקשיב כדי להצליח אתה חייב להתאמן אין נוסחת פלא שתלמד אותך תרגילים פשוט להתאמן חזק

FreekStyler

New member
אוף!!

ואני תמיד חשבתי שיש כישוף מסוים.. או כמו במטריקס.. נכנס ישר לראש שלי... או אקסטאזי שילמד אותי...... תודה שאמרתה לנו שצריך להתאמן כדי ללמוד לרכוב...

חחחחחחחח

כתבת "תודה שאמרתה לנו שצריך להתאמן כדי ללמוד לרכוב... " חחחח מצטער....זה מצחיק אותי....אמממ....איך רוכבים על סקייטבורד? בסקס אפשר לרכוב....על סוסים...מילא...אבל סקייטבורד.... מזכיר לי שהייתי בבורדרליין עם המוכרת וזה אנחנו מדברים ופתאום איזה ילד מתקשר ועניתי והוא מתחיל להגיד כזה..."שלום, קניתי אצלכם סקייטבורד, וניסיתי לרכוב עליו במשך כמה שעות, רכבתי רכבתי רכבתי ופתאום משו קרה ללאגרים הם התעקמו לי" טוב זה הצחיק איתי...

תומר 13

New member
אני מתאמן כל יום בערך שלוש שעות

והיום כבר הצלחתי כמה פעמים קיקפליפ ותיקון טעות בטעות כתבתי שאני נוסע שנה אני נוסע רק חצי שנה... תודה בכל מקרה.. תומר 13

uv sk8er

New member
בקשר לקיקפליפ

אני יודע על מה אתה מדבר זה מה שקרה גם לי בהתחלה שאתה נוחת כזה עם רגל אחת. את צריך פשוט לקפוץ ולהחזיר את הרגל השניה.

ran78

New member
קיקפליפ

כדי לעשות קיקפליפ אתה צריך לעשות אולי רגיל רק למשוך את הרגל אחורה בכוח!!!!!!! בשביל לנחות אתה צריך להטות את הגוף לכיוון של הרגל המושכת ואת הרגל השנייה תזיז לכיוון הסקייט!!!!! אני מקווה שעזרתי בייייי

ran78

New member
וגם עוד משהוא אתה אפססססס!!!

איך אתה נוסע שנה ולא מצליח לעשות קיקפליפ, אתה אפס!!!! חבר שלי נוסע שנה והוא כבר כמעת מקצוען. חחחחחח בושה שיש סקייטרים כמוך!!! בושההההה

TIS

New member
שתוק יא מתלהב!!! מה אתה יורד עליו?

אני בטוח שאתה לא התחלת לנסוע וישר היית פרו. לכל אחד יש את הקב התקדמות שלו. אני מניח שהוא נוסע לבד ובגלל זה לא מצליח. גם אני נוסע לבד ולוקח לי יותר זמן ללמוד תרגילים. אם אין לך משהו טוב להגיד, עדיף שתשתוק. כי אם תרד עליו זה בטח לא יעודד אותו להמשיך להתאמן.

ran78

New member
טוב אני לא ירד עליו יותר

סליחה תומר אני מקווה שתצליח על הסקייט, סליחה שירדתי עליך

יבן זונה סתום תפה שלך

ומה קשור לחבר שלך??? דבר על עצמך עם כבר זה שיש לי חברים שספונסרים עם וולקום, אילניום, ובירד האוס... ומקבלים 4 קרשים בשבוע לא הופך אותי למיקצוען וגורם לי לרדת על אנשים אז שתוק איתי לא למחוק!!!!

ran78

New member
בסדר אני לא ירד יותר על אחרים......

סליחה אני לא ירד על תומר יותר, אני מקווה שהוא יצליח בסקייטבורד מהר וילמד קיקפליפ, סליחה.......

למעלה