הפורום הזה כן גוסס

הפורום הזה כן גוסס

טוב נוו אבל חפיף !! בגלל שאני חדשה פה ולא מכירה אף אחד חשבתי לעשות שאלון כזה נחמד: שם: גיל: עיר: סגנון מוזיקה : להקות אהובות: זמרים אהובים: זמרות אהובות: שחקן אהוב: שחקנית אהוב: תוכנית טלויזיה מועדפת: סרט מועדף: מוטו: ואם אתם רוצים אז גם תמונה לא חובה ...

אוקיי אני מתחילה

שם: דניאל גיל: 15 וחצי בנובמבר אני 16 עיר: הוד השרון סגנון מוזיקה : מטאל\ גראנג'\ וכל מה שקשור לרוק להקות אהובות: איירון מיידן, נירוונה, מטאליקה, פארל ג'אם,פנתרה, רד הוט צ'ילי פפרס,בוב מארלי, לד זפלין ... יש עוד מלא זה לא יגמר זמרים אהובים: אממ לא ממש אוהבת אבל אם כבר רובי וויליאמס זמרות אהובות: אלניס מוריסט שחקן אהוב: אין לי ממש שחקנית אהוב:ג'וליה רוברט וג'ניפר אניסטון תוכנית טלויזיה מועדפת: חברים, מופע שנות השבעים סרט מועדף: לא ראיתי הרבה סרטים בזמן האחרון ! מוטו: אממ אין לי

The Prisoner

New member
מי אני

קוראים לי רפי בן 29 גר בנתיבות (ליד ב"ש)אני שומע רוק מטאל ,פאנק משנת 92 התחלתי לשמוע נירוונה אח"כ גם מטאליקה ועוד הרבה להקות,אני גם אוהד מכבי חיפה סרט אהוב שליחות קטלנית 2 שחקנים אהובים שוורצנגר ואן דאם ,תוכנית טלווזיה יש הרבה וזהו

נימרודל

New member
בלאט.טוב נו...

שם: עידית/עידוש/אדי גיל: 14 ומחצה. עיר: תל-אביב. סגנון מוסיקה: מטאל, פרוגרסיב רוק, פולק-רוק... להקות אהובות- פינק-פלויד, איירון מיידן, מטאליקה, מגדת', ג'נסיס, יס, טייפ או נגטיב, ג'נטל ג'אינט, ג'ת'רו טאל, פרל ג'אם,רש... זמרים אהובים: ברוס דעקנסון, ג'יימס האטפילד, פיטר סטיל, איאן אנדרסון. זמרות אהובות: אהההה.... ג'ניס ג'ופלין? נראה לי... שחקן אהוב: לא יודעת. שחקנים הם אנשים שנויים במחלוקות. ג'וני דפ? שחקנית אהובה: כן בטח! יש המון! לא... סרט מועדף: אין. באמת שלא! תכנית טלויזיה מועדפת: משחק מכור??? מוטו: הקטע בכאב... זה שהוא עובר בסוף.

Fragget

New member
אממ

שם: תומר גיל: 15+ עיר: חיפה סגנון מוזיקה : מטאל, רוק (כל הסוגים...) להקות אהובות:pink Floyd, Iron Maiden, Jehtro Tull, Nirvana,The doors,Led Zepplin, U2, Megadeth,Scorpions, Greatful dead ועוד דיי הרבה...אה..גם genesis, camel ו YES .. זמרים אהובים:Siomon & Garfunkel? זמרות אהובות:לא ולא.. שחקן אהוב: שון קונרי שחקנית אהוב: תוכנית טלויזיה מועדפת: חברים,משחק מכור..וכל תוכניות הבידור הדפוק של 22.. סרט מועדף: לא חושב על משהו כרגע.. מוטו: סקס סמים ורוקנרול?

FireoaK

New member
את!!!

תתקשרי אליי דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

matt hensley

New member
בויקאשה!

שם:דני גיל:17 עיר:הרצליה סגנון מוסיקה:כמעט הכל. להקות אהובות:arch enemy,in flames,iron maiden,slayer,carcass,meshuggah,dark tranquillty,at the gates,311,primus,korn,system of a down,blur,gorillaz,kreator,sublime,בתריי זוזיי,איפה הילד,ג'ירפות,פורטיסחרוף,הקליק זמרים/ות אהובים/ות:רמי פורטיס,steve vai,eric clapton,bob marley,chuck berry שחקן אהוב:סמואל אל ג'קסון שחקנית אהובה:אומה תורמן תוכנית טלויזיה מועדפת:סאות'פארק,concrete wave מוטו:אל תדבר, תעשה. ואולי תהיה תמונה תיכב נראה

נימרודל

New member
אהמ... זה לא מבטל אחד את השני...

יכול להיות שהיית שיכור עייף סחוט ב4 לפנות בוקר... חה. צוחקת. אני מאמינה לך

wasted years

New member
אני...

שם:עומר גיל:19 עיר:אריאל סגנון מוזיקה :מטאל להקות אהובות:iron maiden' manowar, skid row, iced earth, edguy זמרים אהובים:סבסטיאן בך(סקיד רואו), ברוס דיקינסון
זמרות אהובות:לא אוהב זמרות... שחקן אהוב:ארנולד שוורצנגר שחקנית אהובה: אממ, הילדה הקטנה מראיון עם ערפד..ברח לי השם:\ תוכנית טלויזיה מועדפת:סקובי דו סרט מועדף:הצלצול מוטו:אתם צוחקים עלי בגלל שאני שונה, אני צוחק עליכם בגלל שכולכם נראים אותו הדבר.

IroN MaideN1

New member
אני..

שם:תומר גיל:עוד מעט 15 עיר:לא עיר,אבל יקנעם סגנון מוסיקה:מטאל,רוק,בלוז. להקות אהובות:iron maiden,megadeth,metallica,manowar,judas priest,black sabbath,היהודים,pink floyd,led zeppelin,acdc....זה לפחות מה שעולה לי בראש עכשיו... זמרים אהובים:אוזי אוסבורן,אריק קלפטון,ג'מי הנדריקס,ברי סחרוף. זמרות אהובות:אין כאלה. תוכנית טלוויזיה מועדפת:אממ סאות'פארק,מופע שנות ה-70.

DarkLuPuS

New member
אוקיי, אני...

שם: נבו גיל: 17 ב-17 לינואר :) להקות אהובות: Death, Iron Maiden, Pantera, Destruction, Testament סגנון מוזיקה: מטאל, רוק, קלאסי. זמרים\זמרות: אייל גולן (רציני!) שחקן אהוב ג'ים קארי (אגב, ידעתם שגם הוא נולד ב-17 לינואר ?) שחקנית אהובה: קירסטן דאנסט, ניקול קידמן, אנג'לינה ג'ולי תוכניות טלוויזיה: דרגון בול זי (לא החרא שמשדרים בערוץ 6), סימפסונס, סיינפלד. מוטו: לא להסתכל אחורה, תמיד להמשיך קדימה ולראות את חצי הכוס המלאה. והנה תמונה שלי בפוטו-רצח אופייני לי.

למעלה