הפורום הזה הוא...

הפורום הזה הוא...

הפורום הכי מת בכל רחבי האינטרנט. ת - ת - ע - ו - ר - ר - ו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לפחות אנחנו נותנות לו מעט "חיים"

לא??????????????? לא נורא, לפחות יש לנו אינטרנט פרטי נויה

חכו בסבלנות , יש תקלה אצלנו בשרת

ומידי פעם הכל נעלם. מסתבר שהיום עושים עבודות אחזקה בשרת של האינטרנט אז אם אני נעלמת ולא מגיבה ת ב י נ ו !!!!!!

עציון

New member
היי סיגאל,

ברור שאין לי כל חשק לכתוב וזה לא בראש שלי, אבל אני שמח שאת פה. מובילה. מהנדסת. מספרת. מטרללת. מושכת(באף). בקיצור: סיגל במיטבה. אני נהנה, כמובן כצופה מהצד, מהאיורים של נויה ומתגובות הבנות. כאשר יחזור לי המצב רוח(הוא יחזור...) אולי אולי נכתוב קצת על הקורה מסביב. בקשר לחמותי, מצבה הוא כזה שאין אפילו חשק להתלוצץ על חשבונה. בעיקר עכשו היא בדיכי עמוק נוכח פטירת המחותנת שלה ומצבה הקשה של אחותה. בקיצור, אוכלים את הלוקש מלמעלה ועד למטה.... שנתראה בשמחות.

mariana

New member
עציון שלא תדעו יותר צער

מחכים לך כאן ומתגעגעים אליך

עציון יקירי ../images/Emo24.gif נשמה טובה

מי כמוך יודע איך הדברים מכוונים שם למעלה. תנוחם, תנוחם, תנוחם בידי שמיים שלא תדע עוד לעולם כל צער. ואתה יודע שאני כאן מחכה לך בשביל האקשן, הויכוחים ואפילו ככה מידי פעם למריבות (אחחחח זה חסר לי) תחזור מהר!!!!!!!!!!! שמעת??????????????

עציון

New member
אני עונה תחת הכותרת של נויה

לסיגל אבל גם מתכוון לנויה ולמרין. אני לא רוצה להיכנס לנושא האבדון. השכול. אין בדעתי לשתף לאחר האירוע את בנות הפורום מהסיבה שלא זו הכוונה לדכא ולצער.נסתפק במה שהיה עד וב... אז הבה נעזוב את הנושא הזה. נחזיר עטרה ליושנה. הן על ידי החזרת כל הותיקים והותיקות שאני יודע שהן פה. בטוח שהן פה. אבל נגמרו להן המילים. כל אחת והחבילה שלה. נכון, שבמצב כזה התמיכה הופכת להיות אינטימית יותר. במסרים. באימייל. אבל, יש יתרון לפורום: הנוכחות שלכן, בנות, אלו שנעלמו ונאלמו, רק תעזור לכן יותר הן ביעוץ והן בתמיכה. ואני...מוכן להטות שכם וכתף למי שזקוק לכך, במידת האפשר. אז יאללה, בנות, לצאת מהארון. מהחורים. עורו ישנים....

למעלה