הפורום דיי מת.. אז!!

OMRICH

New member
הפורום דיי מת.. אז!!

הנה שאלה למעריצים שממש מכירים את הסדרה מכף רגל ועד ראש ויודעים כבר מה הפרקים האהובים עליהם. מה הפרק הראשון שראיתם ואיזה פרק כבר ממש התמכרתם? אני: הפרק הראשון שראיתי היה הפיילוט. נדמה לי שממש ידעתי שאני כבר מכור בפרק 1x18 שלוגן וורוניקה התנשקו בפעם הראשונה. זה היה ממש מפתיע וממש מרגש.

ShadowDweller

New member
כן..../images/Emo54.gif

הפיילוט היה הראשון שלי. וידעתי שאני מכורה פחות או יותר כבר מהפרומואים שהיו

uoston

New member
מהפרומו שהיה!!!

אבל רק העונה הראישונה הייתי מאזה מכורה..אחר כך קצת פחת....איך כל יום רביעי הייתי מצפה לזה!! חח...

קרציבל

New member
../images/Emo23.gifאני התחלתי מהעונה השניה

ועוד התחלתי רק בגלל שאני מאוד אוהבת את אלונה טל -.- הבנתי בקטנה כי חפרתי על ורוניקה וקראתי על העונה הראשונה,אבל נוצר מצב שראיתי את העונה הראשונה והשניה במקביל,ואז שוב את השניה~_~ אילולא אלונה טל,לא הייתי רואה את זה היום ס_ס והתמכרתי מהרגע שהאוטובוס התפוצץ

כנראה שאני היחידה שבדיליי רציני .

כשהתחילו לשדר בהוט3 את "קייל XY" אז ישר טסתי לראות. אחרי שהפרק נגמר השעה הייתה 22:00 בדיוק והיה לי משעממממממם. התחלתי לזפזפ והמרחק בין ערוץ 3 לערוץ 5 לא רחוק במיוחד, הגעתי לערוץ 5,ראיתי מישי יפה,מדהימה. <קירסטן> . המשכתי ומאז אהבתי. ככה שאני לצערררררי לא מהמכורים ולא יצא לי לגלות את הסדרה מוקדם יותר.

אני

הפרק הראשון היה הפיילוט כמובן. אני חושב שהתמכרתי לסדרה בסביבות פרק 6, כשורוניקה דיברה עם אבא שלה והיא כאילו הבינה שהיא אחותו של דאנקן.

הפרק הראשון היה

אצלי העברתי ערוצים ולא היה מה לראות. בדקתי ערוץ 5 ראיתי ורוניקה מארס היה מעניין. בדיוק 10 דקות עונה 3 פרק ראשון התחיל. אחרי 6 פרקים הורדתי את כל העונה כי לא יכלתי לחכות בגלל רצח הדיקן. ואז הורדתי עונה 1+2 וראיתי בתוך שבועיים. אחד הסדרות הכי טובות שראיתי בחיים שלי. וראיתי מלא :]

למעלה