הפורום...גוסס?!

BaBa LiVe

New member
הפורום...גוסס?!

יאלללה! כבר יומיים לא נכתבו כאן הודעות.....(בערך...) הודעות חדשות! אנשים מה קורה?! שכל אחד יסכם את החודש הראשון של החופש! עם אלאניס! תרשו לי לומר! שהחודש הזה היה....מלא הופעות!!! אבל עצוב שאלאניס הזניחה את ידידנו הקרוב "SFIJ" ושרה רק את טאנק יו בכל הופעה... וגם פעם אחת את סימפטטיק ואת באבא! לא יפה! ומנגד היא שרה עוד שני שירים מג'אגד (סה"כ 9..מתוך 18 או 19 שירים..)

bmk

New member
אז ככה . . .

אמנם אני מזמן כבר לא בחופש גדול, מפני שאת הלימודים בתיכון סיימתי כבר די מזמן . . . אבל סוף סוף סיימתי את הבחינות בלימודים. . . אז גם אני בחופש. בכל מקרה בחופש (קצת לפני) התחברתי לאינטרנט המהיר ועכשיו הכל קורה קצת יותר מהר . . . זה באמת זמן מדהים מבחינת המון הופעות חדשות, אני באופן אישי מאוד אהבתי את this grudge !!!!! חוץ מזה הכרתי כמה אנשים ממש נחמדים ב-DC, זה נחמד לשמוע מאנשים ממקומות אחרים בעולם . . . וגם מהארץ. זהו בערך, עכשיו תורכם.

Rוית

New member
הפורום לא גוסס!!.. הוא..במנוחה..../images/Emo4.gif

אצלי.. בסדר.. מתגייסים עוד 20 יום..
בנתיים מנסים להפיק מכל יום את המיטב, לא תמיד יוצא, אבל גם הנסיונות משעשעים לא פחות.. חוץ מזה באמת נעלמו פה אנשים קצת (אמיל בכלל נעלם לו! מישהו יודע ההיכן הוא?!) אבל אני מקווה שעוד יחזרו כולם והפורום יחזור לעצמו (בזה אני בטוחה בעצם!
)

AlanisJunkie

New member
וואו..עוד 20 יום?

זה אוטוטו. איכס.
גם את מתגייסת עכשיו. לא נחמד בכלל...צבא זה בעעע....רק אל תהיי לי מורעלת.

Rוית

New member
../images/Emo6.gif אני האחרונה שתהייה לך מורעלת

אתה יכול לנשום לרווחה

הפורום באמת יבש...

החודש הראשון של חופש עבר לי דווקא בסבבה! הייתי אתמול בהופעה של שילה פרבר (מישהו מכיר?) והיה פשוט מדהים!!!!!! ויום שלישי אני בהופעה של היהודים+אביב גפן+כנסיית השכל בכפר של הקוקה קולה~!~ הקיצר מנסה לנצל כול יום בחופש הזה.... יאללה אנשים תתעוררו

ta0ti

New member
מכירה את שילה פרבר

היא באמת ענקית. משהו משהו. מזכירה לי טיפונת את אלאניס
. מומלצת בחום. תהנה בניצנים, גם אני אהיה שם

Mייקל

New member
היא באמת מעולה

רוק מצויין יש לה. לי כרטיסים לניצנים ב-21 עם עברי.

j u n k

New member
כן גם אני אהיה שם

בהופעה של קורין...(עם עברי לידר וכו'..) האמת היא שאני צריכה שימליצו לי על עוד הופעות כי יש לי מלא פקקים

Rוית

New member
ד"ש מאמיל../images/Emo70.gif

אמיל שלח לי הודעה, שאל מה חדש, סיפרתי לו על המפגש והוא די התבאס אבל מסר ד"ש לכולם ושהוא מתגעגע ושהוא מקווה לחזור בקרוב

avivs

New member
אנחנו כבר יודעים

מי המפיק של האלבום החדש של אלאניס? כי אם לא זה ממש מוזר. הם עובדים ביחד כבר חודשים ועשו כמה שירים. אבל בגלל שהשירים בערך דומים לדיסק הקודם נראה לי שאולי היא שוב מפיקה...

Rוית

New member
זה מוזר

כי מצד אחד היא אמרה שהיא לא תפיק את האלבום החדש שלה ומצד שני היא אמרה שהיא לא חוזרת לגלן (בלארד).. ככה שאין עוד מושג כנראה... (לי אין מושג בכל אופן..)

גם אני חשבתי על זה לא מזמן

מוזר שהיא עוד לא הודיעה מי המפיק, אולי היא החליטה בסוף להפיק לבד... והשירים החדשים באמת דומים לurs וfos???

avivs

New member
כן...

יש דמיון ביניהם. למרות ששמעתי רק פעם פעמיים אבל אם הולכים על השוואות לדיסקים קודמים אז זה רק לאחרון. לטוב ולרע.

ta0ti

New member
אתם לא חושבים שהיא קצת מיצתה

את הכוון של URS? היה נחמד לשמוע אותה עושה משהו חדש לחלוטין (רק לא פופ, אלקטרוני או מזרחית
), אבל, לפי התגובות על השירים החדשים, זה לא יקרה

Rוית

New member
טוב בתור אחת ששמעה את מרבית השירים

אני חייבת להגיב.. שמעתי 4 מתוך 5 שירים (וגם זה כי פשוט עוד לא היה לי זמן לשמוע את החמישי) אבל לדעתי כל שיר הוא שונה מאחר.. יש שיר שהוא נוטה לפופ, יש שיר שקט, יש שיר עם לחן מוזר, יש שיר עם מילים מוזרות, יש כעקרון הכל.. אז לא נראה לי יש טעם "להספיד" את האלבום שאלאניס עובדת עליו לפני שהוא יצא עוד.. כי איך שאני מכירה את אלאניס, היא עוד יכולה להפתיע אותנו ובגדול.. אז איך אומרים, נחייה ונראה..

למעלה