הפורום גוסס

just orka

New member
הפורום גוסס../images/Emo54.gif

אין הודעות חדשות חוץ מהעידכונים של פייר גודס וה"ריבים" עם כל המפרסמים למיניהם... מה קרה לימים שאם לא הייתי נכנסת לפורום בסה"כ יום אחד הכל היה מפוצץ בהודעות חדשות?? בואו נעיר את הפורום!!! יש לי רעיון.. שאני יודעת שעובד בפורומים אחרים לדעתי נתחיל לעשות פינות שעוסקות בג"ש.. החוליה החדשה, עיוותים, המצעד השבועי, מילים לשיר וכל אחד אומר לאיזה שורה הוא מתחבר, השיר השבועי שהיה פעם.. ואפשר לעשות עוד ועוד.. כדיי שנתחיל להעיר את הפורום כי אחרת.. פשוט לא יהיה פורום! אני רוצה לעשות את החוליה החדשה (וגם סיבובי חסינות אם תרצו אח"כ..) בימי רביעי.. אז שכל מי שרוצה לעשות פינה שישרשר לכאן את רעיון הפינה והיום שהוא רוצה לעשות אותה.. אז אנשים..
wake up!!!!!!

noa131

New member
ממ... אני יכולה לעשות את השרשור

שיש את המילים של השיר ואז כל אחד אומר לאיזה שורה הוא מתחבר?

tnx

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

אני גם אוכל להוסיף לאתר את הפינות השבועיות האלו.

just orka

New member
יש לי רעיון בשבילך../images/Emo54.gif

תפרסם את הסקרים שלך פה.. ואז נענה פה ותעביר את זה לאתר.. שזאת תהיה הפינה השבועית שלך.. כי .. אם להגיד את האמת.. לי אף פעם אין כוח להנכס לאתר ולסקרים וזה.. אם תפרסם את זה פה לדעתי יותר אנשים יענו לך.. זאת בסה"כ הצעה

tnx

New member
זה בדיוק ככה עכשיו

הסקרים של האתר נמצאים פה.. הסקר השלישי של האתר הוא הסקר שנמצא עכשיו וכתבתי כבר את הסקרים הבאים שהולכים להיות. כל הדברים האלו בתיאום עם אורלי. אז חשבתי שגם את הפינות שהצעתם פה אפשר לשלב ולעשות את כל הסקרים והפינות האלו בימי חמישי

just orka

New member
אני התכוונתי משהו אחר..../images/Emo54.gif

סקרים לא קשורים לכפתור "סקר" שלמעלה.. אבל בסדר.. בקשר ששהפינות יהיו ביום חמישי...כל הקטע שהפורום יהיה פעיל והפינות יתפזרו על כל השבוע... אחרת הפורום יהיה מפוצץ בחמישי-שישי-שבת ואז כל שאר השבוע דיי ימות... אם זה פרוש על כל השבוע תמיד הפורום פעיל...

just orka

New member
אחלה../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

(אחלה?
אני ממש מתחילה לדבר כמו מדריכה.. אהההההה)

Unaffected

New member
חחח ~_~

זה השנה של הקורס הזה,לא? >.< ונמ.נראה אותך מחר ב3 בבוקר...

just orka

New member
חי חיחי../images/Emo54.gif

יפה.. איך את יודעת?
אבל אצלנו אנחנו כבר מדריכים כי.. ככה.. אין לי כוח להסביר.. כן!! מחר בשלוש בבוקר אצלך!! and then.. some people will die... מואהאהאהאהאהאהאאהאהאהאהא!!!!!!!

EleVaTioN

New member
צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif

אני אהבתי ביותר את החוליה החלשה
אני מוכנה לקחת על עצמי את האחריות אלא אם כן סהר תרצה אותה (אחרי הכל היא העבירה את המשחק
) או מישי אחרת ממש תרצה
מה גם אני רואה בפורומים אחרים שהולך המשחק ענק-גמד הזה לדעתי זה יכול נורא לגבש את הפורום מבחינה חברתית ועם זאת נורא להציף אבל חפיף נעשה את זה מסודר
מה אתם אומרים?

just orka

New member
אני רוצה החוליה החלשה../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

הו וגמד ענק יכול להיות מצוין!! לדעתי רעיון מעולה

EleVaTioN

New member
כל אחת מקבלת גמד..../images/Emo129.gif

והיא מכינה לו כל מיני דברים נחמדים ברכות בוקר טוב/ ערב טוב סתם תמונותץ נחמדות לינק משעשע כל מיני כאלה

למעלה