הפורום בוואלה

classy

New member
הפורום בוואלה

בוקר טוב לכם בפעם הראשונה אני כאן ואני נאלץ לשאול אתכם על הפורום בוואלה נסיתי להגיע אליו ופשוט נעלם למישהו יש מושג מה עלה בגורל קיצורי קיבה בוואלה בכלל הקטגוריה של רופאי המרכז הרפואי ת"א פשוט לא מופיעה ברשימת הפורומים בוואלה !

שרה16

New member
ברוך הבא!../images/Emo140.gif

אם כבר הגעת,אז תשאר. מי מה למה... תספר קצת על עצמך! אנחנו לא נעלמים! (אולי רק חלק מאיתנו..)

classy

New member
אהלן שרה ../images/Emo70.gif

אז ככה בתשובה למה ששאלת אני בן 27 עברתי ניתוח ב14/5 ניתוח הטבעת (שבדית) ודווקא אשמח לשמוע מעוד חברים כאן שיש להם את אותו סוג של טבעת אם הצליחו לרדת ואם חשים הגלה ובכלל איך מרגישים ! שאלתי על הפורום של וואלה למען האמת , כי אני רגיל אליו ומכיר את החברים שם מקווה שהכל יחזור על מקומו בשלום אשמח לענות לך גם בהמשך

שרה16

New member
אהלן../images/Emo142.gif

אני בדיוק בגיל שלך..(מה זה בינינו הפרש של 20 שנה..
) ועברתי לפני יותר מחצי שנה lap band אצל סובחי. ירדתי עד כה 25 קילו ואני מאד מרוצה מהצעד שעשיתי. לגברים יש מן טבע מעצבן (לבריאות שיהיה להם!)לעבור אותנו בסיבוב עם הקילוגרמים שנושרים.ואתה צעיר,אז בכלל חבל"ז! אני מכירה את הפורום בוואלה ואת חבריו הותיקים.בזמנו השתתפתי גם בו. ואני משתתפת גם בפגישות המנוהלות ע"י לילך. שמעתי (מקריאה בפורום)שקצת הסתבכת בניתוח.אפשר לשמוע פרטים ומה מצבך כיום? התאקלמות מהירה !

classy

New member
אהלן שוב שרה

אז כן לצעי אצלי הניתוח לא ממש כמצופה לא הלך לי בלפרוס´ היה לדעת הרופא המבצע קושי טכני ואז הניתוח נעשה בשיטה הפתוחה זה הסיבוך שהיה מבחינתי זאת היתה אכזבה גדולה לא צפיתי לפתיחת בטן מנסה להשלים עם מה שעברתי לא קל לי אחרי שהתאוששתי ולקח לי זמן , ידעו אותי על שקרה , כמעט יצאתי מדעתי ! התעוררתי על כאבי תופת באמת , עזים לא ידעתי איך להגיב , נזפתי ברופא על שפתח לי ת´בטן ! אמרתי לו שהגעת למכנה שלא הולך לך בלפרוס´ היית צריך להפסיק את הניתוח אבל , זהו אני אחרי , וזה המצב הנתון והקיים אני נוטה להאמין כמו שרוייקו טוען שזה חוסר נסיון וחוסר מיומנות של המחלקה ירורגית בבית חולים כרמל לא ממש בקיאים בעבודה עם לפרוס´ אז לסיכום יש לי ניתוח הטבעת בפתיחת בטן הצטערתי על כך אבל עדיין לא הספקתי להצטער שיש לי את הטבעת אשתדל להפיק את התעולת והמיטב ממנה אשתדל לשמור על הדיאטה בשביל להגיע לפחות לאותו משקל שהייתי לפני כשנתיים , אני הרי עליתי עליה דרסטית במשקל בשנתיים אחרונות

classy

New member
אפרופו 20 שנה שרה ../images/Emo3.gif

20 שנה פחות או 20 שנה יותר כי אם את בת 17 אז עשר שנים פחות מה דעתך?!

OBY

New member
הי קלאסי, אני מצליח לראות את וואלה.

אבל הבנתי שדר´ סובחי כבר לא ממש מופיע שם. מה שלומך ? איך הכאבים ? מרגיש יותר טוב ? נחמד לראות אותך כאן, ואני אשמח אם תישאר איתנו ! יום טוב OBY

classy

New member
היי OBY../images/Emo51.gif

תודה על ההתעניינות בשלומי ! הכאבים כנראה הולכים ונעלמים פחות כאבים , מרגיש יותר טוב אני עדיין על כלכלה נוזלית דייסתית אבל מרגיש רעב כמעט כל שעתיים !! מנסה להתמודד עם הרעב הזה בנתיים אני שמח שאני יורד במשקל לא משנה לי כמה ירדתי הבטחתי לעצמי שכל חודש להשקל ! זהו לבנתיים תודה

ברוך הבא.

הפורום בואללה קיים (בינתיים?), אבל אין הפניה אליו מרשימת הפורומים של ואללה. אני מצרפת עבורך את הכתובת הישירה, מקווה שזה יעזור. שיהיה לך בהצלחה - שלומית.

רונה 30

New member
../images/Emo50.gif בדרך החדשה ../images/Emo140.gif

קלאסי (אחלה שם....)
ידידותית : לא צריך להילחץ מכל סיבוך בניתוח ששומעים. יש הרי 1001 כאלו.... וחבל להכנס ללחץ מיותר. אתה כבר אחרי הניתוח... וזה מה שחשוב. ה"סיבוך" שלך (במקום לפרסקופי נעשתה פתיחת בטן... אם הבנתי נכון את השתלשלות העניינים ?)..... היא יחסית מקרה קל לעומת הסיבוכים (שאותם לא אפרט...) שחלק מחברי הפורום עברו על בשרם
. אני מציעה לך לשנס מותניים ולהסתכל אל העתיד (הרזה...) ולא לסובב את הראש ולחפש כשלונות/סיבוכים/בעיות ומרעין בישין אחרים......זה (לא) כדאי !!! עכשיו אתה נמצא בנקודה רגישה שבה הכל ,למעשה , תלוי בך. כדאי לך לקחת את ההזדמנות שניתנה לך מעצם עשיית הניתוח בשתי ה
ולעשות הכל כדי להגיע למטרה (משקל היעד ) אותה הצבת לעצמך . המטרה מקדשת את האמצעים
שיהיה לך
רבה מכל ה-

רוייקו

New member
העלמות אשכול רופאי איכילוב עונים

צפוי לקרות. דיברו ומדברים על זה. וואלה הפסידו אותם בגדול. בכלל.. אנחנו עוד ניצפה בגסיסתו של וואלה, על פי מורמט זה. יש לוואלה שונאים רבים. מי שהקימו את איי או אל בזמנו יתמוגגו לראות וואלה מתבוסס בכשלונו. מגיע להם, לוואלה. הם הביאו לכשלון בחריצות רבה. אני לא יודע לאן יעבור אשכול הרופאים עונים של איכילוב. יתכן והוא יעבור לתפוז. במיקרה ואכן יעבור לתפוז, נאחד את הפורום, כך שדר´ סובחי ינחה את הפורום כמומחה ואני אהיה סגן שלו, המנהל הטכני. זו ההצעה. אני לא חושב שפורום כזה יכול להיות טוב יותר.

למעלה