הפועל
רומא

AmiTutiT14

New member
הפועל../images/Emo38.gifרומא

השירשור הרשמי. כל ההודעות בנושא, אך ורק לכאן. הודעות שלא יכתבו כתגובה לשירשור זה, ישורשרו על ידי. נקווה שזאת לא תהייה הפעם האחרונה העונה שנקבל חוברות במשחקים...
יאללה הפועל!

ננצח ב5 אבל זה לא יספיק..

ונגמרו הכרטיסים למשחק.. אוףףףףףףףףף כמה רציתי ללכת!! שנה הבאה מנוי!! ואפחד לא יעצור אותי!!

Mc Shalti

New member
אופטימיות זה דבר חשוב..

וכנראה שאין לך הרבה ממנה.. ואם ניהיה ריאלסטים להפועל יש סיכוי גדול מאד לעלות..ואני אסביר.. במשחק הקודם ברומא היינו מאד מאד קרובים לניצחון אבל כמה טעויות קטנות וכמה שריקות די תמוהות גרמו לנו להפסיד.. אבל זה לא מה שמשנה.. מה שכן חשוב הוא שגם שמה שיחקנו יחסית טוב.. אולי לא המשחק הכי טוב שלנו אבל גם הרומאים לא שיחקו ממש טוב.. עוד בבית שלהם ועכשיו במלחה עם הקהל הביתי המדהים הזה שידחוף את הקבוצה אני מאמין ומקווה שנעבור את רומא

הפועל בקושי מנצחת בהפרשים..

אבל מקווים לטוב ביותר ... עוד סיבה שאני לא חושב שננצח היא בגלל שכל פעם שהייתי במשחק של הפועל ניצחנו ועכשיו אני לא שם אז אני מפחד שנפסיד.. יאלה הפועללללללל YNWA

Mc Shalti

New member
אז בסוף

הפועל ירושלים כן יכולה לנצח בהפרשים.. ובדיוק כמו שאמרתי לפני אולי רומא מאומנת ומסודרת יותר אבל אנחנו היינו יותר טובים.. כל הכבוד לקבוצה קודם כל על הניצחון המדהיה הזה ושנית על זה ששיחקה כקבוצה.. לא היה שחקן אחד שבלט בצורה משמעותית בכל המשחק אולי למעט טפירו שבאמת הביא משחק מעולה סידר את המשחק והחליט המון החלטות טובות.. וגם סליי אחרי כל הביקורות עליו עלה מהספסל הביא כמה מהלכים טובים בהגנה וגם בהתקפה.. פשוט כל שחקן עלה ותרם.. מדהים פשוט מדהים.. ואפילו לא הזכרתי את ארז אדלשטיין שהכין את הקבוצה בצורה הכי נכונה למשחק ובמהלך המשחק התאים את הקבוצה באופן מדוייק למה שהיא היתה צריכה בפרקט.. למשל כמו ההרכב של 4 גארדים שהיה מאד יעיל הן מבחינה התקפית והן מבחינה הגנתית.. אז באמת כל הכבוד לכל הקבוצה ולמועדון הזה.. והמון כבוד לקהל שנכח במשחק [אני לצערי לא הייתי] באמת אוהדו לאורך כל המשחק ונתנו גב לשחקנים.. השלב הבא.. דינמו מוסקווה..

אני מאוד לא מעריך את דינמו מוסקבה.

הם קבוצה יבשה, המאמן שלהם כמעט נרדם בפיינל פור בשנה שעברה כשהוא אימן את צסק"א, כל המשחק הוא ישב על הספסל, מאמן חסר אנרגיה שבהחלט משדר את האופי של הקבוצות אותן הוא מאמן. יהיה הרבה יותר קל ואנחנו נהיה בגמר היול"ב קאפ. אין לי ספק בכך.

יש חוברות במשחקים !?

פעם ראשונה שאני הולך למשחק של ירושלים בגביע אירופה ( ופעם שלישית בכלל ) , יש חוברות ? איזה יופי ... אל תיכעסו עליי
אבל הקבוצה היחידה שהלכתי למשחקים שלה באירופה היתה מכבי תל אביב וחשבתי שרק אצלה יש חוברות ... מאחל לכולכם המשך יום מוצלח ( אני בעודף אנדרנלין כזה , גם בגלל המשחק ... ) והכי חשוב - ערב מוצלח !

AmiTutiT14

New member
אצלנו יש תחוברות הכי שוות..

יש לי איזה 20 ומשהו חוברות, את כל אלה של העונה ועוד כמה מעונות שעברו..

EA 4real

New member
עוד שעה וחמישים לג'אמפ בול

ויש לי גריטס לגמר גביע

!!!!!!!! OMG

רבע שלישי מצויין! ואללה הייתי מתוח ברבע השלישי ורגוע ברביעי. טפירו יצא מלך, ג'נקינס היה ענק, מייסון תותח וסליי הפתיע אותי לטובה. הבן אדם יודע לבוא למשחקים החשובים. רק אוסטין איכזב הוא בתקופה לא משהו אבל אם הוא ייצא מזה ביום ראשון בגמר, אנחנו עם היד על העליונה. יש! רשות השידור סאקס! בושה לערוץ 1 שלא משדר כזה משחק, האיכות בערוץ 33 לא טובה והסאונד לא משהו. טוב, עכשיו צ'מפיונה אפשר לראות בשקט וברוגע!!

Fantasy WRC

New member
איכות השידור על הפנים, זה כמו שראית

י שידור של מכבי פעם לפני 10 שנים... לא שונה... על הפנים!!!

אפרופו צ'מפיונס..

תהרגו אותי שאני מקשר את זה לשרשור הזה אבל... יו! מוריניו חייב להסתפר! ובאמת עכשיו.. רציתי להתמקד יותר במשחק בין ורדר ברמן ליובנטוס שהיה היום ביובה מאשר ברונאלדיניו ששום מהלך חדש שלו כבר לא מפתיע. ורדר ברמן ניצחה בגרמניה במשחק הראשון 3-2. היום באיטליה התוצאה הייתה 1-1 (יובה חייבת שער כדי לעלות). בדיוק אז השוער של ברמן שהיה גדול באותו משחק והציל את הקבוצה שלו המון, השמיט כדור כ"כ פשוט ואמרסון בקושי ניצל את זה והבקיע. יובה ברבע. קצת כואב היה לראות את השוער אחרי ההשמטה. מיותר גם לתאר מה עבר על אוהדי ברמן באותו רגע. אבל זה הספורט..

למעלה