הפועל ת``א

z dead

New member
הפועל ת``א

כנראה חוזרת בשנה הבאה ומגדל במתח למרקו,טפירו,נאור,וחג`ג` נגמר החוזה השנה ואין מניעה שיחתמו בהפועל. גם אוחנון,לב,בנדה,ניסים,תמיר ואחרים פנויים ואף אחד מהם לא יגיע למגדל כי הם יודעים טוב מאד מה יקרה לקריירה שלהם,בנוסף נהריה מכפילה בשנה הבאה תקציב,מגדל עשויה להשאר עם פניני וגרין(נגמר החוזה במכבי) כישראלים היחידים,בהנחה ולימונד לא מחוייב לעוד עונה במגדל ואין סיבה שיהיה..גם ככה מגדל קטנה עליו. בקיצור יהיה כיף בעונת המלפופנים,ולא מבחינתכם.

bendelac

New member
מה זאת אומרת חוזרת?

לפי מיטב ידיעתי הפועל ת"א ירדה לליגה השלישית ככה שאני לא מבין למה שחקנים ירצו לרדת שתי ליגות? בנוגע לנהריה, לדעתי היא גם ככה חזקה ולא תקפוץ על כל ישראלי שהחוזה שלו נגמר. מה שכן, ההנהלה חייבת דחוף לשבת עם השחקנים על העונה הבאה (וזה לא רלוונטי אם נזכה באליפות או לא. אם כי, במקרה של זכיה באליפות יש סיכוי שנשחק ביורוליג).

bendelac

New member
נ.ב. אוסטין

הרבה יותר חשוב שיחתימו אותו על חוזה יותר מכל הישראלים אם לא שנה הבאה אנחנו עלולים לראות אותו במכבי ת"א...

מריו אוסטין

לא יהיה במכבי אף פעם.. לא ראית בוואן את הראיון שלו כשחתם לראשונה בהפועל?! יש לו כבוד חוץ מצורך בכסף עוד לפני קשר לכדורסל.. ככה לפחות אני הבנתי..

bendelac

New member
כתבה בכל הזמן מוכיחה אחרת

חוץ מזה שהוא רוצה להתקדם ואם הפועל לא ישחקו ביורוליג (מה שכנראה יקרה) אז מכבי תהיה אופציה בשבילו

bendelac

New member
לא רק...

בעקרון למדינת ישראל יש רק מקום אחד ביורוליג והוא שייך למכבי עוד 6-7 שנים. את המקום השני ישראל יכלה לקבל או ע"י זכיה ביולבקאפ (שלצערינו לא קרה) או לזכות ביורוליג. כל שנה מתפנים 4 מקומות ושניים נתפסים לפי האמור ועכשיו נשארו שתי מקומות. הנהלת יורוליג "מציעות" את המקומות בד"כ לאלופות במדינות שיש להם חברה לזמן ארוך ביורוליג (כמו מכבי ת"א, צסק"א, אולמפיאקוס, פנתניקוס וכו'). ז"א שאם אורל-גייט תזכה באליפות רוסיה ולרוסיה יש מקום אחד שמשוריין לצסק"א אז כנראה שהיורוליג יפנו אליהם. כך שלהפועל יש סיכוי להגיע רק עם היא תזכה באליפות וגם אז צריך לקוות שהיורוליג יפנו להפועל (הפניה לאלופות כפי שכתבתי לעיל אינ מעוגן בשום חוק אלא היא הנהגהה שהיתה בשנתיים האחרונות). יכול להיות שגודל האולם יתרפד את המהלך אבל במקרה כזה כנראה שהמשחקים יהיו ביד-אליהו (יום רביעי??). מה שכן, עליה ליורוליג יאיץ את בניית ה"ארנה".

מר Z DEAD אז ככה

טפירו הוא הקפטן! חג`ג` נבנה רק ע``י הקבוצה שאני אוהד ואתה שונא. מרקו לא מועיל לא מזיק. מתן שיחתום עוד עונה בבית חולים....!

z dead

New member
לא ממש

מרקו הוא ה5 הישראלי היחידי שיש,נאור יחד עם בורשטיין הוא ה2-3 הישראלי הכי טוב,אז מה אם טפירו קפטן עדיין נגמר החוזה,חג`ג` היה שחקן לפני מגדל ויהיה אחרי,ואוסטין אמר ב``חמישיות`` שכדורסל זה עסק וגם מכבי זו אופציה מבחינתו.

תראה

מתן כמעט לא נתן כלום העונה הטובה הזאת, ואני בטוח שגם שמיר לא נותן לנאור בכלל אחוזים בהצלחה הזאת.. והגם שההנהלה לא הכי מתלהבים משחקני אלונקה או ספסל! מרקו עם כל הכבוד משחק רק כשיש שחקן עייף או הרבה עבירות, וגם אז משהו כמו בערך 12 דקות על הפרקט, דרור חג`ג` ``האנרגיה של ירושלים`` ימשיך ללא ספק, טפירו לא יוותר על ה``קפטן`` בשום מחיר בעולם, בפרט שהוא בגיל מופלג.. אתה קצת צודק לגבי מרקו.. (חוץ מהאלה שלא מחלקים בין ישראלי לזר)

bobas

New member
לאן חוזרת?

היא תוקפץ מהליגה השלישית לליגת העל?

z dead

New member
כן

בגלל שקבוצה של כמה מיליונרים עומדת לרכוש אותם ומבחינת המנהלת יש העדפה לקבוצות עם תקציב מובטח בליגת העל(ע``ע מקרי חולון השנה ורמת אפעל לפני שנה.)

bobas

New member
נו הלוואי

ואני מקווה שגם חולון תעלה ויהיה שמייח...

bendelac

New member
מה פתאום?

שום קבוצה לא עלתה שתי ליגות. מקרה חולון ורמת אפעל הם כי קבוצות ותרו על השתתפותם ולכן עברו לקבוצות הממוקמות נמוך יותר (מקום שלישי וכו') ז"א שכדי שהם יעלו לליגה הראשונה אז כל 10 מתוך 11 קבוצות של הליגה השניה צריכות לותר על השתתפות בליגה הבכירה מה שלא נראה לי הגיוני.

עם כל הכבוד

למרקו, טפירו, נאור וחג'ג' אין שום סיבה שלא להמשיך בשנה הבאה בהפועל. ומהרשימה השניה אף אחד לא ממש מרשים. באמת הייתי שמח אם לימונד וקוז'י היו חוזרים אבל אני לא חושב שצריך לייבש יותר מדי שחקנים על הספסל. דיינו אם תהיה המשכיות להרכב מהשנה הזו (כולל אוסטין כשרק גולמאץ יכול להיות מועמד להחלפה)! לגבי הפועל ת"א- ייתכן שהם עוד יחזרו, אחרי הכל, בכדורסלל הישראלי, הקבוצה שמסיימת ראשונה בליגה השניה לא עולה ליגה ואם כך ימשיך ומצד שני הפועל ת"א תעבור לידיים אחרות מאשר אלה של אייזנברג יש עוד סיכוי שנראה אותם קופצים שתי ליגות במהלך הקיץ...

למעלה