הפועל מחפשת זר.

adi das1

New member
הפועל מחפשת זר.

אבל זו ידיעה של walla כך שלא צריך לסמוך על זה...

AmiTutiT14

New member
נאמר גם במקומונים וברדיו ירושלים.

חוץ מזה, בשבוע שעבר קליין התחמק מהתשובה לשאלה האם בהפועל מחפשים זר חמישי או במקום סליי. זה די ברור שנעשים חיפושים אחרי זר נוסף.

bobas

New member
מאוחר ומיותר

מה רע בתמאר סליי?( פספוס גדול של אדלשטיין) שחקן אהוב עלי במיוחד.

Pure M

New member
לא מיותר,

קצת מאוחר. סליי צריך להישאר, אני מאמין שהוא ישתפר באופן משמעותי בעונה הבאה. אם הולכים על הימור - שחקן עם פוטנציאל שישתפר עם הזמן - צריך ללכת עם זה עד הסוף. לא לוותר על סליי, להביא מישהו חמישי נוסף שיחזק את הקבוצה. בעונה הבאה סליי עשוי להגיע לרמה שתהפוך אותו לבורג חשוב בקבוצה. אדלשטיין לא טיפש, לא סתם הוא לקח את סליי, לא סתם הוא לא ויתר עליו עד עכשיו.

Fantasy WRC

New member
כמו וויויץ, גם הוא התחיל רע במכבי ו

אז מכבי השאילה אותו לקבוצה אחרת באירופה, ואז הוא חזר למכבי ובגדול..

Pure M

New member
השאלות,

אחת ההמצאות הגאוניות בעולם הספורט. אולי באמת זה מה שהפועל צריכה לעשות אם הוא לא יפרוץ עד סוף העונה, להחתים את סליי על חוזה ארוך, ולהשאיל אותו לקבוצה בה הוא יהיה גורם חשוב, ואז כשיחזור יראה באמת מה הוא שווה.

אוחנהה

New member
לדעתי בסליי טמון פוטנציאל ענק

רק צריך ללמד אותו לא ליצבור 4 עבירות בחמש דקות כי זאת נקודת התורפה אצלו

AmiTutiT14

New member
בנתיים הוא לא טוב.

הדבר היחיד שנשאר לנו זה האליפות, לכן אם אפשר להביא זר נוסף זה יהיה טוב. זה לא שאנחנו הופכים לבית חרושת לזרים, כי גם ככה סליי לא ממש משפיע על כלום (חוץ ממשחק אחד לפני כמה זמן).

Pure M

New member
אוף, יודעת מה? זה מעצבן.

נותנים לסליי הזדמנות של שניה וחצי כל פעם, ומצפים שהוא יגיע לתפוקה. צריך לתת לו לשחק. עכשיו זה בדיוק הזמן, התקופה שלפני הפלייאוף. נותנים לשחקני הספסל לשחק, אז יאללה, גם סליי צריך לשחק עכשיו, ולשחק הרבה. שיצבור ביטחון ונרוויח שחקן מצוין למאבקי האליפות + הזר הנוסף שמביאים עכשיו.

AmiTutiT14

New member
אני דווקא מאלה שהיתה להם דיעה כמו

שלך עד לפני חודש בערך. נותנים לו לשחק. ארז נתן לו לשחק! על כל 7 משחקים גרועים שלו יש משחק אחד סביר. אבל חוץ מלעשות עבירות לא נחוצות בכלל הוא לא עושה כלום, כי כשהכדור מגיע עליו הוא רוב הפעמים מאבד אותו. הוא קלע טוב, אבל הוא כנראה עדיין לא רגיל לצורת המשחק באירופה, אז למה שאנחנו נהייה שפן הניסיונות שלו?

Pure M

New member
למה?

כי כבר התחלנו את הניסיון. הדבר הכי דבילי יהיה לשחרר אותו עכשיו, אחרי שכבר לקחנו את הניסיון. לפי דברי שחקנים לעיתון ירושלים באימונים הוא עושה פוזות ג'ורדן, ובמשחקים נראה רע. מה זה אומר? לאיש אין ביטחון על המגרש. מה צריך לעשות בשביל לפתח ביטחון? לתת לו לשחק. שישחק, שייתן תצוגות טובות יותר וטובות פחות, ונרוויח אותו לפלייאוף. ולתת לו לשחק זה לא שתי דקות פה ושתי דקות שם, זה לשחק ממש משחקים שלמים. אחרי כמה משחקים הוא יראה את היכולות שלו. אין מה לעשות, חייבים לעשות את זה בשביל שיראה את מה שהוא יודע.

סליי משחק בממוצע 13-20 דקות,

(לפעמים קצת יותר, לפעמים קצת פחות.) ניתנו לו לא מעט הזדמנויות להוכיח את עצמו. לפעמים הוא הוכיח את עצמו, אבל ברוב המקרים לא. מדובר בשחקן מאוד לא יציב שבמבט כולל עד עתה הותיר יותר רושם שלילי מאשר חיובי. לדעתי צריך להשאיר אותו עד סוף העונה. כבר כשהוא הגיע אלינו ידענו שהוא הימור מסויים ולא שחקן מוכח, כך שאם הולכים עם ההימור הזה הולכים איתו עד הסוף. שנה הבאה להחליף איתו יהיה שיקול יותר הגיוני מאשר להחליף אותו עכשיו. באשר להבאת זר נוסף - לדעתי בשלב הזה של העונה קשה יהיה להיכנס לתלכיד שאדלשטיין יצר, אבל אני לא פוסל את האפשרות הזאת. אם רוצים להביא זר נוסף - צריך שהוא יהיה עם ניסיון אירופי של 5 שנים לפחות וששיחק ברמות הגבוהות ביותר באירופה ובליגות הטובות ביותר באירופה.

Pure M

New member
בוא אני אסביר לך דבר קטן..

לספורטאים יש דבר קטן שמשפיע מאוד על היכולות שלהם, זהו מרכיב הביטחון שלהם ביכולותיהם. ברגע ששחקן משחק מעט יש לו זמן לחשוב, וכשהוא תוהה למה הוא לא משחק כל כך הרבה המסקנה הנצחית היא "אני לא טוב מספיק". מה שמוריד את הביטחון שלהם ביכולותיהם, ובסופו של דבר כשהם נכנסים לשחק הם כל כך בטוחים שהם גרועים - שהם פשוט משקפים את הדימוי שיצרו לעצמם. מתוסבך, אני יודע, לכן נהוג להביא פסיכולוגים לקבוצות כדורגל\סל. עכשיו - סליי בהתחלה אכן פישל כשקיבל הזדמנויות אמיתיות, אבל הטעות היתה לוותר עליו מהר לפני שהורידו אותו לספסל לצמיתות. עכשיו המצב שלו מבחינת ביטחון היא בין "אני זוועה" ל"אני בחיים לא מכניס כדור לסל". במצב הזה יש לנו שתי אפשרויות: האפשרות הראשונה, הישראלית, להיות קצרי סבלנות ולזרוק אותו קיבינמט (כמו שכבר אתם עושים פה זה זמן לא מועט, ועיתוני סוף השבוע הירושלמיים רק מוסיפים למדורה זו), האפשרות השניה, שנראית לי יותר הגיונית היא לתת לבחור לשחק, לפתח לעצמו את הביטחון, גם אם זה יעלה לנו בכמה הפסדים בליגה הרגילה. בסופו של דבר, במשחקים המכריעים אנו עשויים לגלות שהרווחנו שחקן גדול בדיוק בזמן החשוב. אני חוזר ואומר - שחקן גדול. אדלשטיין לא סתם לקח אותו. חפשו קצת נתונים על הבחור, נראה לכם שמלך השלשות בכל הזמנים בקבוצתו במכללות פתאום פשוט לא קולע? נראה לכם ששחקן ברמות נמוכות היה נבחר לדראפט? לא משנה אם זה מקום 54, עם כל השחקנים הישראליים ה"גדולים" שלנו לא הכנסנו אפילו אחד, אפילו לא למקום 60. לא קטש, לא הנפלד, ולא שפר, כולם שחקנים גדולים מבחינתנו - אף אחד מהם לא נכנס לNBA בסיכומו של דבר. בקיצור - תנו לבחור הזדמנות, זה ישתלם.

יש בזה משהו

אבל הבעיה שכמה שיתנו לסליי יותר לשחק, הוא יוכיח לנו כמה הוא עוד יותר גרוע ממה שחשבנו במקום שיראה שיפור

Pure M

New member
ואיך אתה יודע?

אתה חוזה עתידות? תן לבנאדם להוכיח את עצמו, בהתחלה הוא באמת פישל, אולי לא התאקלם, לא יודע למה, אבל עכשיו צריך לתת לו הזדמנות אמיתית. אתה יודע מה? גם אם הוא יפשל (מה שאני ממש לא מאמין שיקרה אם תינתן לו הזדמנות אמיתית) לפחות נדע שנתנו לו הזדמנות ולא סתם זרקנו אותו. מה גם שהסיכוי להרוויח שחקן גדול בלי לעשות שינויים בסגל הוא כבר סיכוי ששווה להסתכן למענו.

למעלה