הפועל כדורגל

הפועל כדורגל

שמעתי שיש יוזמה חדשה, שהאוהדים ישקיעו כסף ויקנו את הבעלות על הקבוצה. אני אמנם אוהד בית"ר כמעט 30 שנה אבל אני, לא ממש מרוצה ממה שקורה בשנתיים החארונות. ההתמכרות לשכרון הכוח ולכסף של גיידאמאק מנוגדים לצניעות ולאהבת הכדורגל שהיו המאפיינים של בית"ר במשך שנים רבות. אמנם איני איש חרות, ומעולם לא תמכתי בליכוד בפוליטיקיה הישראלית, אבל בשנים בהם התוודעתי לכדורגל בית"ר באמת סימלה את האנשים הפשוטים, אלה שנדחקו כל השנים לשוליים הרחוקים. הפועל בכדורגל היתה די מנוכרת לכל מה שהתרחש בארץ באותן שנים בהן עמדתי על דעתי (אמצע שנות השבעים) ואף על פי שהיתה אז קבוצה בעלת שם בליגה הלאומית העדפתי את בית"ר החצופה והאנטי ממסדית על פניה. כיום אני מרגיש שבבית"ר אני לא מוצא את עצמי. ה'קומץ' האלים שהשתלט על אוהדי הקבוצה, הגזענות העיוורת ובסופו של דבר, המכביזם שגיידאמאק מנסה להשליט על הקבוצה (לנצח בכל מחיר...). אני חושב, שאם באמת יש יוזמה, שקבוצה של אוהדי כדורגל, שאוהבים את הספורט ומחוייבים לקיומה של קבוצה המייצגת את הקהילה ואת האנשים החיים בה, אני בהחלט רוצה להיות שותף. גם אני הייתי שמח להשקיע סכום של כסף בתמורה להשתייכות למיזם הזה! חג שמח

bobas

New member
אז אתה מוזמן...

להיכנס לאתר של אוהדי הפועל כדורגל "האריות האדומים" ,תקבל שם את כל הפרטים ואת כתובת המייל על היוזמה האדירה הזאת. : )))

bendelac

New member
כמובן שקישור היה יכול להיות טוב

כמו כן, יש כתבה (שניה כבר) בנושא בעיתון כל הזמן (מצורף למעריב כל יום שישי).

זה כמובן

היה צריך להיות משורשר לשרשור שבנושא... סליחה (בהצלחה לנו ביום שלישי...)

למעלה