הפועל י-ם - הפועל ת"א

הפועל י-ם - הפועל ת"א

מלחמת הפועל שלב ראשון. רבע גמר גביע המדינה מחר. כעקרון אני מקווה לניצחון בהפרש גדול לאחר שת"א תבוא רק עם זר אחד למשחק. כרגע לא ידוע בינתיים על שידור

אריאל5

New member
מוזר בערוץ המקומי של ירושלים משדרים

את מכבי- ראשל"צ. אחרי מה שקרה זה מה שיש לירושלמים לשדר. אם משדרים שידרו את י-ם-הפועל ת"א.

תוצאת סיום : 89-79 לירושלים

חבל, כבר הובלנו ב-20 הפרש. 10 הפרש זה הפרש נחמד, אבל עדיין לא כזה שמסיים את הסיפור רשמית. בשורה התחתונה : לא נראה לי שהתל-אביבים יוכלו לנצח אותנו ב-11 הפרש, אבל בכל זאת צריך להיזהר.

AmiTutiT14

New member
אחד המשחקים הכי מוזרים שיצא לי

להיות בהם, לא מבחינת צורת המשחק. היה לי כל כך משעמם, אבל הרבע האחרון הרג אותי מצחוק. חוץ מהמכות שהלכו שם וחוץ מהצרחות של טפירו על סליי ואחר כך גם על ג'נקינס ומייסון, היו מאחורי כמה זקנים שפשוט כל המשחק חיקו את אדלשטיין (עם מבטא עברי כבד: you go to the basket cause i'm the meamen וכאלה) ואחד מהם פשוט צרח בלי הפסקה מתחילת הרבע השלישי עד אחרי המכות ברבע האחרון "ארז אתה הרסת אותנו!" "ארז הכל באשמתך!" "ארז אתה גרמת לזה!" ועוד, וארז הבליג כל הזמן אבל אחר כך הוא תקע בו כזה מבט איימים, ואני התחלתי למות מצחוק. זה באמת היה משחק הזוי לחלוטין.

לא יודע מה איתכם

אבל אני מאוד חושש מהגומלין. חבל, היינו יכולים לנצח 20 הפרש +

שiש

New member
אני איתך

היה קטע שת"א שמו ריצה של 18-6 למה לעזאזל??? (עמית, דיווח בבקשה) משחק הבא שפר ישחק. מעניין.

AmiTutiT14

New member
דיווח של מה?

את האמת, לא הייתי קוראת לזה "ריצה של 18-6", יותר "זריקות עונשין של 18-6". הפועל ת"א הלכו לקו מעל 40 פעם:/ בכלל, השופטים אתמול היו ממש ממש לא טובים, בלשון המעטה. הם שרקו כל שתי שניות בממוצע, וכשהם לא שרקו אז השחקנים הלכו מכות. לא היה בכלל כדורסל. אבל הקטע הוא שהיה מצחיק להסתכל על לוח העבירות בסוף המשחק. אפילו ללימונד היו 5 עבירות (סתם..).

שiש

New member
מה מכות? מי מכות?

רועי ניצן עלה על הפרקט?

AmiTutiT14

New member
מממ..

ברבע השלישי אני לא ראיתי בדיוק למה, אבל סליי ומוסינזון התחילו מכות אבל עצרו אותם. אחר כך ברבע האחרון סליי דחף את מוסינזון אני חושבת ואז הוא בעט בו והתחיל למשמש לו את הרגל (עם הידP:) ואז שוב הפרידו בינהם וטפירו התחיל לצעוק על סליי ואחר כך גם מייסון וג'נקינס התערבו וכנראה היו בצד של סליי כי טפירו ממש התעצבן וצעק על שלושתם (אני כמעט בטוחה שזה היה ככה, כי היה רעש אדיר בהיכל ורק מראיה אני חושבת שזה היה ככה). רועי ניצן לא התערב וגם לא שיחק, רק בדקה האחרונה הוא עלה וכל הקהל צעק לו בוז. בכלל, היו הרבה בלאגנים אתמול. אפי כמו תמיד השתגע וכמעט חטף טכנית (לדעתי הוא היה צריך לחטוף כי הזהירו אותו לפחות 7 פעמים שירגיע) וארז כץ כמעט קיבל ממנו אגרוף, וגם ארז היה נורא כעוס, הוא צרח פעם אחת "FUCK" שכל יציע 1 שמע וצעק לקליין שג'נקינס עושה לו דברים בכוונה.

למעלה