הפועל ירושלים 06/07

RAFI THE NIGGER

New member
הפועל ירושלים 06/07

איך הקבוצה צריכה להראות בעונה הבאה? בנו סגל ותיבחרו מאמן..

RAFI THE NIGGER

New member
הקבוצה שהייתי מת לראות בעיר הקודש

מאמן:עודד קטש!!! שחקנים ישראלים:רביב. לימונד.איתי לב.גיא פניני.מרקוביץ.ליאור אליהו. זרים:וויל סולומון/גנקינס.קלי מקארתי.עוסמאן סיסה.מריו אוסטין.

bobas

New member
הנה... למטה..

מאמן - אפי בירנבויים. גאידמק מחוץ להפועל. איזה שחקנים לא אכפת לי. זו הקבוצה שלי. תוכל לסדר משהו???

bobas

New member
תיקון קטן..

חובה להשאיר את תמאר סליי הגדול המופלא והמדהים. ואת רביב לימונד.

z dead

New member
נמשיך אותך :)

בלי: גאיידמק,בלי אוהדי בית"ר במלחה. עם: מאמן - אפי הגבר A.K.A אפי בירנבויים. חמישיה: באוורס,לימונד,נאור/SF זר,טונג'י,ברנדון קורץ. מחליפים: 1-2: טפירו,אפיק ניסים. 2-3: נאור/sf זר.(העדפה לסליי אבל לא נראה לי שהוא יישאר בסכומים האלה) 3-4: אוחנון. 4-5 קוזי,שחר גורדון. אחלה קבוצה בתקציב של 3.5 - 4 מיליון דולר.

z dead

New member
בעצם במחשבה יותר לעומק.

עדיף סיסה על קורץ. אומנם סיסה חרא שחקן התקפה אבל צריך חוסם,וטונג'י קולע כ"כ טוב מחצי מרחק שהוא מפנה את הצבע,טונג'י גם מוסר ענק,מה שיגרום פינוי הצבע שלו למסירות לאלי-הופים לסיסה האתלט. ובתור 3 הייתי מביא את אוניקווה מבני השרון גם כן. יכול לשחק בהתקפה בתור 3-4 ובהגנה לשמור על על 2/3/4 וגם הוא אתלט על. ושניהם זרים שמתאימים לתקציב בלי סוחר הנשק.

z dead

New member
וואו

חשבתי שאני סתם מפריז באיכותו של אוניקווה אבל אילו מספרים. ב34.5 דקות הוא עושה: 0.9 גגות למשחק(כמעט חסימה למשחק עבור SF?!),קולע מהשתיים ב50.3 אחוזים,קולע מהשלוש ב42.3 אחוזים,לוקח 6.4 רב'(!!!),קולע 18.2 נק', מגיע לקו העונשין כמעט 3 פעמים. נתונים אדירים לשחקן בשווי 100-150 אלף. הוא 2.03 והוא בגיל טוב: 27-28.

z dead

New member
בקיצור

חמישיה: לימונד,באוורס,אוניקווה,טונג'י,סיסה. ספסל: אפיק ניסים,נאור/לב,קוז'י,אוחנון,כץ/טפירו,*תמיר,גילי מוסינזון המלך. (*אם עמית תמיר יבין מה המעמד האמיתי שלו,וכוכב הוא לא...אז גם הוא.) בלי גאיידמק. אפי בירנבויים ג'נרל מנג'ר/מאמן על. קטש על הקווים. עמי נאווי עוזר מאמן. שמעון אמסלם(מאמן גבוהים?)ופפי משתלבים בצוות המקצועי. אוהדי בית"ר בטדי ובנוקיה.

bobas

New member
אמשיך אותך..

פפי תורג'מן - עוזר מאמן. בלי אוהדי ביתר במלחה? חלום באספמיה לצערי .אבל אם גאידמק ילך ויקים למחלה הצהובה מירושלים קבוצת כדורסל אולי אולי...

AmiTutiT14

New member
לא לא ולא...

מאמן: עודד קטש- שישאר מאמן הגליל. לפי העונה החולפת, ראינו שכשאורן עמיאל אימן את הגליל היא לא היתה טובה. רק כשעודד שם הקבוצה טובה והצעירים מתפתחים. ישראלים: לימונד- שישאר רק אם גאידמק יעזוב. אם גאידמק ישאר חבל שהוא ימשיך להתייבש על הספסל שלנו. שיעבור לגליל עליון. אבל אם גאידמק יעזוב, יהיה יותר מקום לישראלים צעירים בקבוצה וגם לרביב. לב- כנ"ל. פניני- יש לו מקום בקבוצה של גאידמק לדעתי. אבל, וזה אבל גדול, אין כל כך צורך בו. יש לנו את נאור ומייסון, לדעתי פניני באותה עמדה שלהם, תקנו אותי אם אני טועה. אני לא רוצה שנאור יתייבש על הספסל ופניני ישחק על חשבונו ואני לא רוצה להפך, כי אלה שני שחקנים ישראלים גדולים. לכן, אם לא משחררים את מתן, אין סיבה להביא את פניני. מרקוביץ'- העניין דומה מאד למצב הנ"ל, אלא בגלל שקוז'י היה חלש יחסית במשך העונה, כן היה שימוש רב במרקו. מרקו הוא שחקן חמישיה לגיטימי בקבוצה ישראלית טובה. אני רוצה שהוא ישאר, אבל גם לא שהוא יתייבש על הספסל. בכל זאת, יש להחתים אותו כיוון שנראה לי שגם בעונה הבאה או לפחות בתחילתה, קוז'י עדיין ידשדש קצת. אליהו- לא. הוא הבטחה ענקית האירופה ואפילו בNBA, אבל רק אם הוא ישפר עוד הרבה דברים. כדי שהוא יהיה מסוגל לשפר את הטכניקה שלו הוא חייב להשאר בגליל. רק שם תנתן לו האפשרות לצמוח ולהיות המוביל בקבוצה, מה שבהפועל הוא לא יקבל כל עוד גאידמק פה. אך גם אם גאידמק יעזוב, אני עדיין בדיעה שישאר ויתפתח בגליל. זרים: לא סולמון. ג'נקינס- רק אם אדלשטיין ישאר כאן בגלל שג'נקינס הוא מסוג השחקנים שדרושה היכרות מעמיקה איתם כדי לאמן אותם בצורה טובה. מקארתי זו אפשרות מצויינת והלוואי שהוא יבוא לכאן שוב. סיסה- לא אם גאדימק נשאר. יהיה אפשר לקנות זרים הרבה יותר טובים ממנו. אוסטין- להשאיר בכל מצב.

הרכב החלומות

עם גאיידמק במידה והוא יגדיל את התקציב משמעותית: מריו אוסטין מילוייביץ' סקולה בורשטיין הלפרין ספסל: סליי (בהנחה שימשיך לגלות שיפור), טפירו, נאור, קוז'יקארו, עמית תמיר, ארז כץ. מאמן: איבאנוביץ' בלי גאיידמק: אליהו באוורס מייסון נאור רובן דאגלס ספסל: לימונד (לא מאמין שישאר בכל מקרה), טפירו, קוזי'קארו, מרקוביץ', האטן, כץ. מאמן: אריאל בית הלחמי

ואגב

במידה ותהיה קריסה כלכלית לגמרי: ג'ו דאוסן (הוא בנס ציונה..) שחר גורדון בריאן ברייסי ראיין לורתרידג' פפי תורג'מן ספסל: כל מיני צעירים למיניהם.. מאמן: ארז ביטמן

bobas

New member
הייתי מוסיף את אמיר בינו ויוברט

רוברטס. ואני חי עם ההרכב הזה נפלא.:)))

RAFI THE NIGGER

New member
יו נייץ!

אתה רוצה RKO? ‎ בירושלים לעולם לא תיהיה קריסה .אני מאמינ שארקדי ישתבח שמו יקנה את הקבוצה.

z dead

New member
?@?

מה? איך חמישיה של מילויביץ,סקולה,ואוסטין לעזאזל? שלושתם 4-5. בורשטיין בתור 2? והלפרין בתור 1? עדיף לשחק עם הנוער... ובלי גאיידמק? אין סנטר בחמישיה הזו,ומה יש לך מליאור אליהו? כולה שחקן ביורוקאפ. מייסון לא יישאר בלי הכסף של גאיידמק,דאגלס בוודאי שלא יבוא,האטן לא יגיע כדי לשבת על הספסל. בית הלחמי מאמן? יש את ג'ינו,ואפי,ושיבק,ואפילו אדלשטיין שבהרבה הרבה יותר טובים. והלפרין בחמישיה בקבוצה עם תקציב של גאיידמק בעוד שלימונד רק על הספסל בקבוצה בלי? אתה מוזר :)

חשבתי שסקולה 3

אז הנה קח חמישייה סבירה: אוניל (שאק) אוניל (ג'רמיין) וינס קארטר קובי בריינט דווין וויד ספסל: טים דאנקן, לברון ג'יימס, ג'ייסון קיד, סטיב נאש, בן וואלאס ורביב לימונד. יש מצב לאליפות?

למעלה