לא לא ולא...
מאמן: עודד קטש- שישאר מאמן הגליל. לפי העונה החולפת, ראינו שכשאורן עמיאל אימן את הגליל היא לא היתה טובה. רק כשעודד שם הקבוצה טובה והצעירים מתפתחים. ישראלים: לימונד- שישאר רק אם גאידמק יעזוב. אם גאידמק ישאר חבל שהוא ימשיך להתייבש על הספסל שלנו. שיעבור לגליל עליון. אבל אם גאידמק יעזוב, יהיה יותר מקום לישראלים צעירים בקבוצה וגם לרביב. לב- כנ"ל. פניני- יש לו מקום בקבוצה של גאידמק לדעתי. אבל, וזה אבל גדול, אין כל כך צורך בו. יש לנו את נאור ומייסון, לדעתי פניני באותה עמדה שלהם, תקנו אותי אם אני טועה. אני לא רוצה שנאור יתייבש על הספסל ופניני ישחק על חשבונו ואני לא רוצה להפך, כי אלה שני שחקנים ישראלים גדולים. לכן, אם לא משחררים את מתן, אין סיבה להביא את פניני. מרקוביץ'- העניין דומה מאד למצב הנ"ל, אלא בגלל שקוז'י היה חלש יחסית במשך העונה, כן היה שימוש רב במרקו. מרקו הוא שחקן חמישיה לגיטימי בקבוצה ישראלית טובה. אני רוצה שהוא ישאר, אבל גם לא שהוא יתייבש על הספסל. בכל זאת, יש להחתים אותו כיוון שנראה לי שגם בעונה הבאה או לפחות בתחילתה, קוז'י עדיין ידשדש קצת. אליהו- לא. הוא הבטחה ענקית האירופה ואפילו בNBA, אבל רק אם הוא ישפר עוד הרבה דברים. כדי שהוא יהיה מסוגל לשפר את הטכניקה שלו הוא חייב להשאר בגליל. רק שם תנתן לו האפשרות לצמוח ולהיות המוביל בקבוצה, מה שבהפועל הוא לא יקבל כל עוד גאידמק פה. אך גם אם גאידמק יעזוב, אני עדיין בדיעה שישאר ויתפתח בגליל. זרים: לא סולמון. ג'נקינס- רק אם אדלשטיין ישאר כאן בגלל שג'נקינס הוא מסוג השחקנים שדרושה היכרות מעמיקה איתם כדי לאמן אותם בצורה טובה. מקארתי זו אפשרות מצויינת והלוואי שהוא יבוא לכאן שוב. סיסה- לא אם גאדימק נשאר. יהיה אפשר לקנות זרים הרבה יותר טובים ממנו. אוסטין- להשאיר בכל מצב.