הפועל ירושלים נגד הפועל באר שבע שידור חי ישיר לצפייה ישירה - 19.1.2025

• פותח הנושא Natyuh
  • פורסם בתאריך
N

Natyuh

Guest

לצפייה בשידור משחק ליגת העל לחצו כאן!

הפועל ירושלים נגד הפועל באר שבע לצפייה ישירה, הפועל ירושלים נגד הפועל באר שבע שידור חי, הפועל באר שבע נגד הפועל ירושלים שידור ישיר, הפועל ירושלים נגד הפועל באר שבע שידור חי ישיר לצפייה ישירה, הפועל ירושלים נגד הפועל באר שבע שידור ישיר חי לצפייה ישירה תקציר המשחק: אני לא מכיר את הכאב שלך, לא את צורתו המלאה. אבל אני יודע שזה בטח הרגיש כמו סערה בתוכך, כמו צעקת גוש שנתפסה בחזה שלך, כמו דממה כל כך חזקה שהטביעה את כל השאר. אבל אתה נשארת. בחרת לנשום כשכואב, להחזיק מעמד כשהידיים שלך רועדות. בחרת להמשיך ולהפוך את דפי הסיפור שלך, גם כשהמילים הרגישו הרוסות מכדי לתקן אותן. ואולי אתה לא מרגיש גאה בזה. אני מבין. אולי אתה חושב שלשרדות זה לא מספיק, שעצם להיות כאן לא נחשב כוח. אבל כן. זה בהחלט כן. הדבר הקשה ביותר שאי פעם תעשה הוא להישאר כשכל חלק בך ספורט 4 רוצה לעזוב. אני לא אגיד לך שזה קל מכאן. החיים לא מתרככים בצורה קסומה רק בגלל שבחרת להישאר. עדיין יהיו רגעים שיתנו יוטיוב לך להרגיש לוותר, ימים שבהם התחושה הזו תחזור. אבל הוכחת לעצמך משהו - אתה יכול לשרוד את הגרוע מכל. בחרת להישאר, והבחירה הזו חשובה. זה חשוב לאנשים שאוהבים אותך, לזרים שאולי יזדקקו יום אחד לסיפור שלך, לגרסה שלך שחשבו שהם לא יכולים להגיע עד כאן. העולם הזה צריך אותך. המילים זקוקות לסיפור שלך שאתה עדיין כותב. תודה שנשארת. תודה שנתת לעולם הזה הזדמנות נוספת להראות לך כמו הטיפול שנדרש כדי לטפח סחלב. סחלבים הם שבירים, פריחתם עדינה ואיטית להתפתח, אך הם נושאים חוסן יוצא דופן. כשהייתי בתיכון, חשבתי שעלי הכותרת שלי קמלו לתמיד. הייתי משוכנע בשורשים שלי את יופיו. תודה שהיית כאן.

................'​

למעלה