הפועל אלופה!

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
הפועל אלופה!../images/Emo87.gif

כל הכבוד להפועל ירושלים על הזכייה בגביע! הפועל שיחקתם אותה!

spake

New member
אני שרוף מכבי!

אבל באמת מגיע כל הכבוד להפועל ירושלים!!!!!!!!!!!!!!!! אלופי היול"ב קאפ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ניצחו את ריאל מדריד והכל בלי שמות יותר מידיי מפוצצים ולחשוב שלמעשה בזכות מכבי הם לקחו ת'גביע הזה...........למי שלא הבין דרון שפר.......

MS6

New member
זה ממש לא בגלל מכבי

דורון שפר הוא עוד תירוץ לזכייה שלהם אבל הסיבה המרכזית לזכייה היא הבאתו של מקארתי באמצע העונה וכמובן המחטף בקיץ.. וויל סולומון

spake

New member
וויל סולומון.............

חחחחחחחח.............זה לא זה שהתלהב לפני המשחק הראשון נגד מכבי ת"א וקלע 5 נקודות בסופו מול 8/8 של יסיקוביצוס?..........סליחה זה לא הזר שרצו להעיף לפני איזה חודשיים.............. וד"א בלי שפר לא בטוח שהייתם השנה בפליאוף של הליגה.......

MS6

New member
אתה מדבר עם אוהד מכבי בכדורסל

לא אמרתי שאני אוהד הפועל.. דורון שפר הוא בורג קטן לעומת וויל סולומון שסחב את הקבוצה נגד ז'לז'ניק ונגד וילנה.

אַמִיר

New member
יאווו איך שמחתי.....

אני ממש לא אוהב של י"ם בכדורסל(גם לא של מכבי) אבל ממש שמחתי לראות את המשחק ועוד יותר שמחתי שהם ניצחו! יאללה עכשיו רק בהצלחה למכבי והפועל בפיינל פור שלהם!

הפועל י-ם לקחה גביע ! ../images/Emo47.gif

כל הכבוד להפועל ירושלים באמת, על זכיה בגביע היולב. בזכיה זו, הוכיחה הפועל כי הכדור סל הישראלי לא מסתיים במכבי ת"א. הפועל ניצחה את ריאל מדריד שתקציבה פי 4 משל הפועל. להזכירם התקציב של הפועל 4 מיליון דולר לעומת 67 מיליון של ריאל ! אכן הפועל כבוד !

MS6

New member
מה?!?! איזה 67 מיליון??!?

התקציב של ריאל מדריד הוא 10 מיליון דולר בשנה ושל הפועל 3 מיליון. 67 מיליון זה תקציב של קבוצת NBA.. התקציב הכי גבוה באירופה נראה לי 17 מיליון...

לכל השואלים, זה מה שאמרו בחדשות !

ציטוט מדויק של השדרן, גם החישוב המעולה ... שכחתי את הגרשים ... פעם הבאה פשוט תהרגו אותי !
ולאמיר ... אני מקווה לעשות 4 יח' מת'. ואם אני יעבור יחידה בגרות בסופרט אני אגיד דיינו !

אַמִיר

New member
חחח חישוב טוב?

כדאי שתחשב טוב... כמו שמשה אמר, אכן התקציב של ריא נע ב-10 ל11 מיליון... ובוא נעשה חישוב ביחד.... אמרת שהתקציב של ריאל גדול פי 4 משל הפועל... 4(תקציב הפועל)כפול 4 שווה אמממ אממ אממ 16(התקציב שאמור להיות לפי החישוב)... אז גם טעית בחישוב... גם טעית בתקציב של ריאל... וגם אחרי החישוב שעשית, עדיין זה לא התקציב של ריאל(16)....

MS6

New member
../images/Emo153.gifצריך לפטר את השדרן

67 מיליון? זה אולי התקציב של ריאל מדריד בכדורגל...

למעלה