הפועלללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rshamir

New member
הפועלללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

אדום עולה עולה עולה עולה

אירופה אדומה כמו שהיא לא היתה מעולם .. הפועל ירושלים א-ל-ו-פ-ה
מחר חגיגות בכיכר ספרא ואיפה היום
חוץ ממלחה

Snakebite

New member
יא סאלאם אחותי!!!

מחר חוגגים בספרא עם ציון והחברה?
מברוק!!!!

Snakebite

New member
../images/Emo87.gifהפועל עולה הפועל עולה!!!../images/Emo87.gif

מזל טוב לכולנו!!!!! אוהבים אותכם הפועל!!!!! |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה |אירופה אדומה

eliormagick

New member
כל הכבוד לפועל ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד לכם הבאתם כבוד לישראל וכבוד ענקקקיי לירושלים כל הכבודד מזל טוב

WorldCenter

New member
כבוד לישראל ולירושלים

ירושלים היא אלופת אירופה בגביע יול"ב!

danibz

New member
מחר אני רוצה לראות באנר !!!! ../images/Emo47.gif

כם באתר העירייה וגם בפורום של תפוז ירושלים

יוסדוס

New member
הפועל!!!!!!!!!!1

גביע גביע גביע אוי אוי אוי אוי אוי!!! גביע גביע גביע אוי אוי אוי אוי אוי!!! (לפי מנגינת השיר ''משיח משיח''...) היה משחק ענק!!!!!!!!!!

דיתוּש

New member
אכן!

הניצחון היה משהו משהו... כמה טוב לחזור הביתה מיום כזה מושלם (
) ולראות את הפועל מנצחת!!! כל הכבוד, הפועל רולז

Govany rosso

New member
קלי מקארתי=

החלקיק הקטן שהיה חסר כדי להפוך את האמפריה לקטלנית, אתמול נפתח לי התאבון וצריך להביא גם את גביע המדינה לי-ם כדי שזאת תהיה השנה הכי מוצלחת בהיסטוריה של הפועל

Govany rosso

New member
שניהם, למרות שזה

יהיה קשה אבל עשינו דברים אדירים העונה ואם נשחק כמו ששיחקנו היום נגד מכבי אז אפשר לעשות הכל אבל הכי חשוב עכשיו זה חצי הגמר נגד הפועל ת"א. עם הלב והנשמה שהראנו אתמול אפשר להביא טרבל היסטורי, היה שווה לחכות 8 שנים לתואר

הפועלללללללל ניצחו!!

איזה מלכים הם! משחק אדיר של כולם פשוט מושלם יאלה לחגיגיותתתתתתתתתתתתתתת

Man½Amazing½

New member
אימפריה

איזה כיף היה, אלוהים, החוויה הכי כיפית בחיים שלי! כשאני אבין איך אני מעביר תמונות מהמצלמה השיגיטלית למחשב אני אראה לכם איזה איכותי היה

למעלה