הפוסט הרגעי ../images/Emo13.gif
תאמינו לי,להיות רווק זה לא להיות הרווק של הלפני 15-20 שנה... פעם לא היה אינטרנט,לא היה גלובליזציה,כל אחד היה "תקוע" בעיר שלו,היו לנו את העיתונים של "כולנו" "מעריב לנוער" "ראש1" ואז כולנו היינו הולכים לעמוד האחרון למדור מתכתבים ששם היינו מדברים עם אחרים על החיים וכדומה. זוכרים את זה? התמימות,היו תקופות... והיינה אני , אחרי קשר עם פולניה,שוב רווק,אמרתי לעצמי למה לא לנסות את אתרי ההכרויות האלו,אז נרשמתי לאחד מאותם אתרים ולשם שינוי החלטתי להיות רציני וגם אשכרה שילמתי כסף למנוי,ל3 חודשים,אבל אתם חושבים שאני פרייאר? ישר כשדבירתי עם המוקדנית הפעלתי את היכולת הורבלית שלי והשגתי חודש נוסף מתנה(פעם נציג שימור,תמיד שימור
) . בכל מקרה בפעם הראשונה אתה מרגיש כמו סטייק בחנות, צריך לשווק את עצמך ולרשום על עצמך כל מיני דברים,תאמת לא ידעתי מה לכתוב... שירבטתי כמה דברים ושמתי תמונות שראיתי לנכון לשים ופניתי לבחורות פה ושם,והאמת אחרי יום כבר קיבלתי פניות,אבל כל הממשק הזה מסורבל וגם תמיד אתה מקבל תחושה של ראיון עבודה,לא אהבתי זאת. אחת פסלתי ישר כי גרה רחוק,שנייה פסלתי כי בשיחת טלפון דיברה כמו פרחה,אחרת חמודה,שנייה נחמדה,שלישית סקסית,בקיצור מלא מלא אפשרויות. עדין אין בשר,דהיינו פגישה,אולי במהלך השבוע. עכשיו הייתה אחת שהעדפתי לא לנסות למרות שהיא חמודה נורא,פשוט,תסלחו לי בנות ישראל,היא בתולה ללא ניסיון מיני בכלל,וסליחה על הנימה השובינסטית חזירית והמגעילה,ממש אין לי כוח וחשק ללמד מישהי,עברתי תתקופה הזאת,מעדיף מישהי מנוסה ובטוחה בעצמה,סליחה. בקיצור,בסכיומו של דבר,להיות רווק זה מכה,כי מצד אחד אתה רוצה תמישהי הזאת,ומצד שני אתה כל הזמן רק פוסל וממין. ואז הגורל בחיוך ממזרי,מפגיש לך מישהי חמודה שאתה רוצה ובסוף אותה אחת עושה לך את התרגיל שאתה עושה לאחרות ונעלמת. מסקנה? תאמת שאין אבל חשבתי שהשעה והאווירה,אולי אכתוב קצת,רק חבל שאצלי את תאווירה הזאת,בחור שלא מעשן ולא שותה כוס יין ליד... ככה זה כשאתה אשכנזי ילד טוב שלא מעשן סיגריות ולא שותה אלכוהל(רק בירות בפאב כשאני לא נוהג),פשוט חלומה הרטוב של כל אם פולניה
יאללה אנשים,המשך יום טוב ונחמד להצטרף ולהכיר אותכם
תאמינו לי,להיות רווק זה לא להיות הרווק של הלפני 15-20 שנה... פעם לא היה אינטרנט,לא היה גלובליזציה,כל אחד היה "תקוע" בעיר שלו,היו לנו את העיתונים של "כולנו" "מעריב לנוער" "ראש1" ואז כולנו היינו הולכים לעמוד האחרון למדור מתכתבים ששם היינו מדברים עם אחרים על החיים וכדומה. זוכרים את זה? התמימות,היו תקופות... והיינה אני , אחרי קשר עם פולניה,שוב רווק,אמרתי לעצמי למה לא לנסות את אתרי ההכרויות האלו,אז נרשמתי לאחד מאותם אתרים ולשם שינוי החלטתי להיות רציני וגם אשכרה שילמתי כסף למנוי,ל3 חודשים,אבל אתם חושבים שאני פרייאר? ישר כשדבירתי עם המוקדנית הפעלתי את היכולת הורבלית שלי והשגתי חודש נוסף מתנה(פעם נציג שימור,תמיד שימור