הפוליטיקאי המתחלף

the mnm factor

New member
הפוליטיקאי המתחלף

אם אתם לא יודעים, זוהי הפינה החדשה של הפורום שבה עבדכם הנאמן מציג פוליטיקאי (מכל סוג: שמאל, ימין וכו') ואתם מביעים עליו את דעתכם: מה דעתכם עליו באופן כללי?, מה הוא עשה חיובי? שלילי?, תכונות טובות ורעות וכו'... כמובן שבפינה שלי אין אפליות וכל האנשים מכל המינים מוזמנים להשתתף (כל עוד הם עושים זאת בצורה נאותה. בשבוע שעבר הפורום די סלד משמעון פרס- בואו נראה מה תגידו על בנימין נתניהו

לזכותו יאמר שיש לו אידיאולוגיה

ושהוא באמת מראה אכפתיות מהכלכלה הישראלית, ורצון לשפר אותה בדרך שהוא מאמין בה. העניין הוא שדעותי הכלכליות שונות לחלוטין מאלו של נתניהו, ואני מאמין שהוא מחסל את רעיון מדינת הרווחה בלי לחשוב פעמיים.

שר אוצר לא רע בכלל.

הגיע באמת הזמן שנשים קץ לתרבות "התן לי" במדינה, ונממש את התחרותיות הגלומה בכל יהודי.

tapr

New member
../images/Emo45.gif

קפיטליזם רולז

shay or eli

New member
"הגלומה בכל יהודי" ../images/Emo35.gif

רגע, אז גם בי היא גלומה? והמבצע הזה כולל גם אף ארוך? ובקשר לנושא הכללי - לא, אין לי סימפטיה לנתניהו. גם האידאולוגיה שלו לא עומדת לזכותו לדעתי, עדיף מבחינתי פוליטיקאי סוג ז' שיזגזג מאשר אידאולוג שהורס את כל מה שאני מאמין בו.

../images/Emo4.gif חבל שאתה מעוות את מה שאני

אומר. אתה מכחיש שהפרנסה היהודית בגולה התבססה בעיקר על מסחר ומלאכה?

the mnm factor

New member
../images/Emo45.gif- איפה ערב רב עכשיו?

כי זו גזענות לשמה... להגיד שהתחרותיות גלומה בכל יהודי.

Wedwil

New member
נכון מאוד!

השאלה האמיתית האם הציונות הביאה את היהודים לישראל בשביל להמשיך להיות גלותיים או ליצור יהודי חדש בחברה חדשה.

השאלה היא לא מה עדיף

אלא את מי אני יותר מעריך. ואני בהחלט יותר מעריך את נתניהו מאשר כיסאולוג מדופלם זה או אחר.

למעלה