הפוך

אני עייפה, אבל לא רוצה ללכת לישון

אני גם לא יודעת אם אני ארדם כן...?! (פעם יכולתי לישון 15 שעות, שינה טובה
איכותית
, וגם לא להרגיש ש"ביזבזתי" את כל היום שלי על שינה איפה הימים האלו? )

לא רוצה, לא צריך..

אני חושב שהשיא שלי זה 19.. למרות שיש מצב ששברתי אותו יום אחד והייתי עייף מכדי לזכור את זה.

gavrik

New member
15?! 19??

כבוד! אם אני אגיע למספרים כאלה אני לא אוכל לזוז אחרי שאני קם. השיא אבל הולך לאחת, המגה פדלאה הכי גדולה שאני מכיר, 26 שעות. ריספקט.

shaiush4

New member
השיא שלי היה לדעתי גם 15

וזה היה אחרי הטיסה לגרמניה, אחרי שלא ישנתי משהו כמו 36 שעות. בשאר הזמן אין לי בעיה לישון 12 שעות, עם המון התעוררויות באמצע, ושינה גרועה ולא מספקת.

דנטל

New member
השיא שלי 18, וישנתי טוב

לקחתי חצי יום חופש מהצבא והלכתי לישון ופשוט לא קמתי עד הבוקר. אולי להשתין וזה, אבל אני לא זוכרת. בעקרון, גם ישנתי פעם שבוע כשהיתה לי דלקת ריאות, אבל אמא שלי כל הזמן העירה אותי בשביל תרופות. את הלהשתין וזה אני לגמרי לא זוכרת, למרות שברור לי שבמהלך השבוע הסבירות גבוהה שזה קרה כמה פעמים, חחח.

אני יכולה

והולכת מיד אחרי המקלחת
יש מצב שכשרעבים ישנים יותר? חחח כי נראה לי שזה נכון. תעשו דיאטה... גם תרזו וגם תישנו.

בעעע דיברתי מוקדם מדי

ויותר מדי.. אחרי שאחותי ייבשה אותי וחיכיתי למקלחת עד 1 עכשיו אני עייפה אבל כבר לא יודעת אם אני ארדם ומחר יש לי יום ארוך בבצפר ואחר כך מרתון לעבודה בעעעעעע אבל אני אעלה למיטה עוד מעט.. אולי בכל זאת אני ארדם

בדיוק ההפך!

איך אפשר לישון כשרעבים?? אני אם אני לא מפוצצת לגמרי אני לא מסוגלת להירדם! אין כמו שינה אחרי מקלחת וארוחה טובה.... החיים הטובים

אני לא באמת מגיבה

כי אינ כבר ישנההההההההההההה {והקטע זה לא להיות רעבים אלא עייפים, ועם פחות אוכל את יותר עייפה}

דנטל

New member
אבל ארוחה כבדה

עושה שינה לא איכותית. העיכול מתיש ומרגישים עייפות, אבל בתכלס השינה לא טובה כמו אחרי ארוחה קלה.

דווקא אחרי ארוחה גדולה

ישנים טוב, הבטן עובדת קשה וזה מעייף אותך... אני הכי אוהבת לאכול ארוחה טובה כזו וללכת לישון אחרי! (זה הכי לא בריא בעולם אבל!)

shaiush4

New member
היה לי דווקא לילה של שינה טובה,

אז ברור לי שהלילה אני לא אשן. וכמובן שב-7 בבוקר כבר יש רעש פה בדירה. נמאס לי לישון לילה כן - לילה לא.

למעלה