הפוך על הפוך..

blue love

New member
הפוך על הפוך..

זה מדהים כמה עצבות יש בעולם..כמה אנשים תועים..כמה בדידות אני זוכר את היום הראשון שניכנסתי לפורום..זה לא היה מזמן. מלא חיים..מחפש אוזן קשבת...רוצה להיות קרוב... רוצה לספר ולשמוע כמה טוב יש לנו בחיים...כמה שמחה...כמה אושר.. אתם לא יודעים כמה לא הייתי מוכן למה שראיתי כאן... אתם לא יודעים איזה הלם תפש אותי שראיתי את מרבית התגובות כאן.. העולם הקסום שבו אני חי נראה פתאום כאילו לקוח מגלקסיה אחרת... ראיתי את עוצמת הרגש של הכותבים פה..ראיתי את הכאב שמועבר לנו בשירים המקסימים..ראיתי אנשים שרצו ליטול את חייהם כי הם לא יכולים להיות פרטנרים של עצמם בעולם .ל...מ...ה????????? יש אור תבינו...יש חיים אחרים...יש תקווה לטוב...יש כאן מסה של אהבה שמושפרצת לכל עבר...קחו לכן קצת ...חייכו למי שמחייך אליכם.. תנו לאנשים להתקרב אליכם...תנסו לשלוט בחייכם ולא שהחיים ישלטו בכם! דיייייי!!!!!!!!!...קומו , תיפתחו חלון ותצרחו..אני חי!! אני קיים! החיים יכולים לתת לנו גם רגעים של אושר...הרבה אושר... הלוואי שיום אחד ..את או אתה...לפני שתעצמו עיניים... תברכו על היום המאושר שעברתם... תן לי את שלות הנפש בא אקבל דברים שאין לשנותם ואת אומץ הלב בו אשנה דברים שיש לשנותם ואת החכמה בה אבדיל בין השניים חייכו לחיים והם יחייכו אליכם חזרה blue

אוסי

New member
ידידי....

יש כל כך הרבה פעמים שאני אומרת לעצמי את אותם דברים , בימים שהחיים מחייכים אלי אני לא ממש מבינה את כאבם של האחרים , אך אל תשכח שהשמש זורחת כל פעם מחדש...על ארץ אחרת , לעולם היא לא תחמם שני מקומות יחדיו, לכן לעלינו להבין את כאבם של האחרים , שמחה שאתה מאושר...האמת שגם אני היום זורחת , אך בקצה השני יש מישהו בוכה , ולפעמים אין בידינו הרבה לעשות ... להבין ולשתוק. אבל אני שמחה שיש פה עוד כמה אופטימיים צריך פה חיזוקים ... תמשיך ככה ,שהשמש תמיד תזרח עליך.... אוסי...שפורחת היום!!!

blue love

New member
אוסי הפורחת...

את לא יודעת כמה אני מודע לכל הכאב שיש מסביב.. רק הידיעה משגעת אותי... הוא ודאי מאוד תמים את אומרת לעצמך..חושב שהעולם כולו יפה...אבל זה לא כך... באמת שלא! אבל חייבים לפתוח עיניים ולראות עד כמה יש גם טוב בעולם...עד כמה החיים יכולים להיות יפים. אני יודע שכולנו רוצים את זה אבל לא לכולם יש את הדרך שתוביל אותם אל האור..לך היה היום יום מאושר..סיפרת לנו את זה והארת את יומנו... אני רוצה לראות עוד אנשים מאושרים כמוך..והרבה! בואו נספר גם דברים טובים שקורים לנו ואולי כך נראה לכל אלה שקשה להם לשמוח..שאפשר!!! blue

ספירו^ש

New member
חמודה..

אני שמחה בשבילך שאת מרגישה כך.. מצבך הוא טוב אבל תביני, יש אנשים שלא כל חייהם היו מוקפים באהבה.. יש אנשים שקרו להם טראומות נוראיות.. (ואם תקראי את ההודעה שלי בעמוד הזה טיפה למטה, תביני) הלוואי שנוכל לחיות ככה.. רק עם אושר תמידי.. הלוואי אוהבת, ספירו`ש (שעדיין כאן)

blue love

New member
ספירוש...היי

ערב טוב ילדונת...קודם כל אני ``הוא`` ולא ``היא`` (-: דבר שני קראתי פעמיים את מה שכתבת ותדעי לך שזה מה שגרם לי לכתוב את מה שקראת למעלה... פשוט לא מצאתי מילים להגיב ..אבל הייתי חייב להגיד משהו..וזה מה שיצא מה שאני יכול להגיד לך זה רק ..תהיי חזקה ותבקשי עזרה ותמיכה ממי שמוסמך לעזור במקרים כגון אלה...והלוואי שיום אחד אני אפתח את הפורום ואקרא הודעה שלך שאומרת..``אני מאושרת`` blue

ספירו^ש

New member
blue love

איזה חמוד.. תודה לך.. ואני חייבת להגיד שהיום התעוררתי לבוקר הרבה יותר יפה.. :) (בנתיים..) אז תודה לך, ולכולם אוהבת, ספירו`ש (שעדיין פה)

only i

New member
וואו כמה שאתה צודק ושתדע ש...

המשפט האחרון שלך מלווה אותי תמיד, אמנם בגירסה קצת שונה אבל אותו התוכן בדיוק, שיהיה לך המשך ערב מקסים, חיים יפים, ובכלל לדעתי הכל עניין של מבט וראייה, כל ירידה היא עלייה תלוי בזוית הראייה. ואם תרצה כתבתי שיר שנראה לי תאהב, כתבתי אותו בפורום סיפורים מהחיים ומאינטרנט בהודעת תגובה, נראה לי שקראתי לה נמאס לי ש... אם תרצה חפש אותה נראה לי שתאהב בביי.

blue love

New member
only i

גרמת לי לחייך..ועל כך תודה לך..(-: ואני רץ לחפש... חכי לתגובה..! blue

tairon

New member
בלו ידידי מי ייתן וכל דבריך

יחדרו עמוק פנימה..לכולם כמה שאתה צודק!

למעלה