הפוך על הפוך -חשוב!

Darla5

New member
הפוך על הפוך -חשוב!

הפוך על הפוך הינו מרכז מידע וייעוץ לנוער, הסניף בת"א נמצא בדיזינגוף סנטר והוא משמש כאוזן קשבת לנוער מכל רחבי הארץ ובעיקר מת"א במקום פועלים מתנדבים שהם האנשים הכי מדהימים שיש שתמיד מוכנים להקשיב ולעזור כל אחד יכול לבוא לשם לשתות קפה ולדבר ולהתייעץ, לקבל עזרה ותמיכה. המקום מתקיים על תרומות, הוא שייך לאגודת עלם (עמותה לנוער במצבי סיכון ומצוקה) והרעיון שלו הוא לתמוך בנוער לפני שהוא מגיע למצב שאין ממנו חזור, למנוע את ההידרדות ולהראות שכן יש מישהו שם שמוכן להקשיב ולעזור. בסוף החודש הזה המקום הולך [בתקווה שלא] להסיגר. לעלם, מסתבר, אין מספיק כסף כדי להחזיק את המקום... ישנם סניפים של הפוך בערים שונות בארץ, הסניף התל אביבי, שהיינו הגדול והמשמעותי ביותר (מהבחינה שת"א היא מקום מרכזי, ומגיעים לפה מכל הארץ) ולמה דווקא הפוך ת"א? כי עיריית ת"א לא מוכנה לתת תקציב למקום, עיריית ת"א היא היחידה בארץ שלא עוזרת במימון הסניף המקומי של הפוך על הפוך. אני מבקשת שתעזרו לנו להשאיר את המקום פתוח ותחתמו על העצומה המצורפת, תודה.

חמדונה

New member
חתמתי,

אני חושבת שצריך לעשות מבצע התרמה. יש מקום שאפשר לתרום אליו?

wizibusy

New member
במקרה והאנשים כאן יראו נכונות,

אפשר לארגון הפגנה ומכתבים שישלחו לועדת החינוך התרבות והספורט בכנסת בנוסף לעיריית ת"א. הפגנה יכולה להתקיים במהלך שבועות, במקרה ותהיה היענות וארגון.

המ

לועדת החינוך בכנסת אין שום קשר להפוך על הפוך, מפני שהמקום ממומן לדעתי ע"י עמותת עלם. בינינו, לועדת החינוך יש המון דברים לדון עליהם בימים טרופים אלה
, אבל אפשר לפנות לכמה חכ"ים שישמחו לעזור [ואני מכירה כמה כאלו]...אבל לפנות אליהם דרך הארגון עלם.

wizibusy

New member
גם אני יכול לדבר עם כמה

ח"כים. וזה יהיה מעולה שתפני לכמה ח"כים במקרה ונארגן הפגנה שכזו, את אומרת שכדיי לארגן זאת?

ים,

אני חושבת שהפגנה מול עיריית תל אביב היא רעיון מעולה, בעיקר בנושא כל כך חשוב. שבועות זה קרוב מידיי, צריך הרי להשיג אישור מהמשטרה וכל זה...

wizibusy

New member
עד כמה שידוע לי,

מתחת למספר מסוים של אנשים לא דרוש אישור משטרתי, מה שגם אפשר להשיג אותו מהר. הילה, אם את חושבת שתוכלי לארגן מספר אנשים שיגיעו מת"א, חוץ מהאנשים השייכים כבר לארגון... אני אשמח אם נארגן הפגנה בשבועות...וזה אפשרי
רק צריך להחליט זאת עכשיו. מה כולכם אומרים על זה?(כל שאר הפורום
)

אני אתחיל לעבוד על זה ממש עכשיו

ואם מישהו רוצה להגיע וצריך מקום לישון בו, אני מאמינה שאני אוכל להלין אחד או שניים^^

שלחתי מסר על הרעיון עם קרן,

הזאת שהשאירה את ההודעה הראשונה, אני מקווה שהיא תחזור אלי מהר.

meitush123

New member
אם הייתי גרה בת"א

הייתי בטוח באה, אבל זו הפגנה קטנה, ולא על נושא שמספיק בוער בעצמותיי כך שזה לא מצדיק נסיעה של שעה וחצי לשם ושעה וחצי חזרה.

meitush123

New member
אני בעד לארגן הפגנה ../images/Emo32.gif

נגד הפיטורים של המורים. הם לא בוטלו לגמרי והם יפגעו בכולנו בני הנוער! האם לא הגיע הזמן שגם אנו התלמידים נשמיע את קולנו בעניין במקום להשמיע את קולנו רק כשרוצים לקצר חופשות???? אני יודעת שזה
לשרשור הזה קצת אבל בכל זאת.

ממש לא

זו הפגנה מיותרת
לא מפטרים מורים סתם כי בא למישהו אי שם לפטר מורים. המורים שפוטרו, פוטרו בהסכמת הנהלת בית הספר...אף אחד לא מפטר סתם. ומצטערת, אבל אם המורים הנכבדים, שקוראים לשרת החנוך להתפטר, ולא יודעים לנסח את זה נכון אפילו, אז זו בושה לנו שיש לנו כאלו מורים-וזה רק מצדיק את הפיטורים. זה שכותבים לימור לבנת תתפטרי ולא התפטרי-זה צורם, זה עצוב, וזה רק מוכיח איזה מורים יש לנו. ונכון, זה לא כולם, אני בטוחה שיש בדיוק 3 מורים צדיקים שהפיטורם שלהם לא מוצדקים

meitush123

New member
בלי להכיר את כל המורים שפוטרו

אני יכולה לספור אישית לפחות חמישה מורים שאני יודעת שיפוטרו וממש לא בצדק. סלחי לי, אבל שרת החינוך שלנו הרבה יותר מטומטמת מרוב המורים.

meitush123

New member
לא אבל מספיק לשמוע את התבטאויותיה

ולהבין מספיק את הצעדים שהיא עושה... האם שרת החינוך מכירה את כל המורים שפוטרו כדי להכפיש אותם ככה?? היא גם תמיד שלוחת את המנכלית למקומות הקשים והולכת למקומות עם יחסי הציבור. בשבילה מערכת החינוך זה עוד בורג שהיא צריכה בדרך מעלה, ולא איזה משהו משמעותי.

למעלה