הפוינט המתסכל...

הפוינט המתסכל...

שלומיק, אני בת 16 ואני רוקדת בערך 8 וחצי שנים, כרגע נמצאת במגמת מחול ובסטודיו, רוקדת קלאסי, מודרני, קומפוזיציה, ג'אז, ואפילו גם היפהופ פעם אחת בשבוע. עוד משהו שאני עושה זה גם שיעורי פוינט... תראו, אין לי גוף של רקדנית בכלל, חלק הגוף התחתון שלי (שהוא בדר"כ הכי חשוב אצל רקדניות) הוא לא ארוך רזה וגמיש מלידה, אין לי פוינט מושלם ואיך שהרגליים שלי מתפקדות עכשיו זה אך בגלל עבודה קשה ומאומצת.. אין לי טרן אוווט כל כך אך אני מאוד חזקה ברגליים ועם הזמן נהייתי גמישה. אך יש לי בעיה, בשיעורי פוינט אני פשוט מתוסכלת אני רואה לידי בנות עם פוינט ורגלים ארוכות שגם בלי להתאמץ הן עושות את כל התרגילים ואת השיעור בלי בעיה. לי קשה, קשה מאוד, ואני יותר חזקה מהבנות האלה ברגליים, יש לי פוינט סביר ואני מרגישה שהוא הדבר היחיד שגורם לי לא להצליח.. זה ממש מתסכל אותי העניין של הגוף והפוינט ובאמת שיש לי כוח רצון ואני רוצה להצליח.. זה ממש מוריד לי את הביטחון ומראה לי שבלי נתונים אולי בכלל אין טעם להמשיך... ואל תגידו לי תעשי מה שאת יכולה, כי אני עושה וזה מה שמתסכל.. אני מתסכלת במראה ואני פשוט לא מרוצה מהתוצאות ואני לא מצליחה הרבה דברים בשיעור.... אוף תעזרו לי יש פה אנשים שהם לא עם טרן אווט גמישים ועם פוינט שהם מזדהים איתי? אתם גם מתוסכלים מזה או שרק אני ?

toto41

New member
../images/Emo24.gif לא רק את

כמו שכתבת אני יכולה רק להגיד שתעשי מה שאת יכולה בשיעורי פוינט. עם כל הרשימה של השיעורים האחרים שאת עושה, אני בטוחה שיש שיעורים שאת מרגישה בהם יותר טוב עם עצמך, עם הפוינט וכו'. לא כולן חייבות להיות רקדניות קלאסיות שעומדות על הפוינט....

danagv

New member
את כזאת חמודה !

היי לי אין גוף של רקדנית .. זאת אומרת אני רזה אבל נמוכה.... אין לי טרן אאוט מלידה לא במפרק הירך ולא בכף הרגל .. ואפילו יש לי פלטפוס .. אז נכון שהפויינט תורם קצת ליופי ולעבוד עם נעלי פוינט זה חשוב ..אבל להיות רקדנית זה הרבה מעבר לטרן אאוט וקשת מדהימה.. לפי מה שניראה לי שאת מספרת את לא הולכת להיות בלרינה אז תפסיקי להסתכל על בנות אחרות ותתרכזי בעצמך תסתכלי על הדברים שאת טובה בהם ואל תתני לדברים כאלה לדכדך לך את מצב הרוח בשיעור ..להיפך נסי להשתפר .... גם אני הייתי נכנסת לדיכאונות רק מהלסתכל על הבנות שטובות ממני וזה לא הוביל לשום דבר טוב ... בהצלחה :) :)

למעלה