הפואטיקה שבזנות

הפואטיקה שבזנות ../images/Emo47.gif

היום יותר מתמיד דומה כי הגבר המודרני, עתיד להפנות את מירב מרצו, להשגת טלפון נכון של נערה עגונה, הגונה, עטורה, מבית כמעט טוב (עם פוטנציאל לשיפור בתעודה של ט"ו בשבט)עד טוב מאד. בימים טורפים אלו נראית היציאה מפתח הבית, כיציאתו של יאשק הקטן את חומות הגטו, להביא נתח מהקשה של הלחם למשפחתו. בראש , ניצבים להם לוחמי החופש המשוללים כל אידאל חופשי, העלולים להתעלף דוקא אל מול האושר הפרטיקולרי שלך, בטנגו של אש ודם. בהמשך, מחירים מופקעים לכפית קפה, ושקיק סוכר נייטרלי. ואו שיבאס דל בכוסית עטויה טל. ובמרכז הנשים האבודות מטרויה: הלא הן הנשים המקסימות של עולמנו המר. ליד כל אשה תמצא קיר, טוב לא ממש קיר, יותר קירון, דוק של אדנות המורכבת מחינוך קלוקל של הורים מסרסים, וקורטוב של נשיות עשויה כהלכה. הקיר שביר, ועם תרקח קוקטיל מנוסח, הוא יקרוס בדממה דקה, ומעברו השני תמצא את הגרסה המודרנית לספר המופת "נשים קטנות". כי כשתבקע החומה, הן תהפוכנה חבורבורתיהן, הטפרים ישובו לנדניהם, ואושר גדול יציף את שני הצדדים כמו התפרצות וולקנית בערבות קונגו. שיחה קלה עד בינונית, הכרות, החלפת אוטוביוגרפיות מקוצרות (ללא אוטוגרף), חצי פגישה - פגישה. והופה. אך כאמור ימים טורפים הם אלה, צוק העיתים מאיים לדקור, כמו גם זוג עיניים צולבות, בטרום ניסוח. וכך ניצב אדם בפני דילמה מוסרית עמוקה. יצאת, שתיתי אכלת, לא התפוצצת, פגשת, שתית (גם היא), אכלת, (היא פחות), הקסמת, מתחת, שילמת, הפנמת, חיזרת, ביקשת, תחננת, העלת, שיגלת, גמרת. בהחלט נעים אבל בכל זאת - טורח. בכל זאת השקעה מול תוצאה, בכל זאת רווח מול הפסד, והמדד כבר לא מי יודע מה. ואז כבר כמעט התחרטת, נשבעת, ייחלת... ונרגעת. ושוב ערב ויהי בוקר ויהי ערב יום חמישי. והנה תעלנה 7 מלאכיות לעולם וכל אחת מסמלת מלכות בעולם: מלכות החן, מלכות הדבש, מלכות המגלב, מלכות בית דוד (בת שבע). והנה אתה מעלעל באצבעותייך, בין תמונותיהן של עלמות החמד מחצי האי קרים מזרחה, ובלבך אוחזת התרגשות גדולה. בחרת. התקלחת, התבשמת, התלבשת לא ברישול, הבטת בראי והמצפון נראה טוב מאד, אדיש ומנומנם (ככה אני אוהב אותו). הנה הדלת מביעה רצון להפתח, הנה בת שבע אשת הסגולה, בשמלה סגולה עד ירוקה, ובעיניי איזמרגד פקוחות (נסגור על חומות). ניכנסת , ומפגינה שמחה. הגיע הזמן לוידוי בנות: הרבה יותר מרגש בעינינו לכבוש זונה, מאשר אישה מן הישוב. לכבוש זונה, זה שווה ערך להשכבת נסיכה סקנדינבית, או את אשת חברך הנפעמת. כי היא אשת מקצוע שכמותה , לא מתפעלת בקלות. כלל וכלל לא, אפילו לא ממה שאתן כה מתפעלות מפניו. סוף וידוי. נכנסת ומחייכת, אתה חמוד היא אומרת במבטא סטליניסטי עדין. אנו מחליפים חוויות על המהפכה. לנין , טרוצקי ודוסטוייבסקי, ומקבלים אווירה של אחו. היא מתקלחת, להסיר ספק. היא חוזרת, רק מגבת לגופה, והופ רק גופה לגופה. וזה עושה נעים בקרנית. אני מחקה את הילכותיה בדרך ארץ. ומתקרב. כשני ידידים ותיקים אנחנו פורמים את שתיקת גופנו, ובעליצות הדדית (בנות- תסמנו לכן את המשפט כדי להכנס בי) אנחנו משתגלים ברוך אנד רול אנד רוק. תוך כבוד הדדי ומשמעת קבוצתית מופקרת. לאחר שסיבת התכנסותנו כאן כבר התפזרה לחלל החדר, אנחנו יושבים בנחת ומלהגים דברי השהייה למען יחלפו 6 הדקות המכריעות בין זקיפות הקומה, לקומה השניה. וזה קורה, כשהרוח מנשבת. שום דבר לא ידוע לא שנה לא שבוע יש לנוע לנוע, ולחשוב שהייתי יכול להיות עכשיו בחוץ, מצוייד בחמישים אחוז סיכוי, זה קרה וזה יקרה. אבל לא הערב. מאתיים ש"ח מחליפים ידיים. מבעל המסעדה לבעל הנערה, ולנערה (אני מאד מקווה). זהו הבארטר בשיא תפארתו התנכ"ית. אני פורש לעיסוקיי, היא לעיסוקיה המגוונים משלי. ולילה מתקתק עומד ליפול בכל כובד משקלו על אזרח המאה, הרפוי, והתלוי. לישון ! וזה לא סובל דיחוי. שלכם קופרניקוס.

נתן.ל

New member
בן אדם ../images/Emo45.gif

קראתי בשקיקה
ואף בקורטוב של מתח נבנה

ובסופו של דבר.

התכניס את הנסיכה הסקנדינבית להכיר את הוריך?? נהנית?- זה הכי חשוב. כי המהלך הבא יהיה לשוב ולהשקיע בעגונה, הגונה, עטורה, מבית טוב. תישן טוב- תאגור כוחות. לילה טוב, או לילות טובים. נטליה.

kiticat

New member
נהנתי מכל מילה

שנינות, ושפה גבוהה. העלילה לא משהו, כי כולנו יודעים שאומנם אותה נסיכה, היא השקעה של לילה אחד. מניה שקפצה למאה, וירדה למחרת לשתיים, ואילו המניות שכל יום עולות באחוז אחד או שתיים, הם אלו שתשקיע בהם. לא?

suzana2

New member
ואולי תנתב את המרץ גם קצת לכתיבה

מקצועית??? יש לך סיגנון כתיבה משגע... ובכלל נראה שיש לך כישרון אדיר, אם הצלחת להשאיר אותי עם פה פעור כשהבנתי לבסוף למה התכוון המשורר... וחוצ´מזה,מי אמר שאפשר להאמין לכל אנחה של זונה,אה? אחרי הכל...היו לה כמה לפניך...באותו היום לא שכשכובשים אישה מן היישוב אתה יכול בוודאות לדעת ש ב א מ ת כבשת... אבל ...לראשונה אתה משלם,ואל תשכח כי בעל המאה הוא בעל הדיעה.

סוזאנה תודה, בקשר לכיבוש...

העניין אם הכיבוש הוא פשוט. להצליח לרגש זונה , זו משימה מורכבת ביותר, כי היא מגיעה מראש עם סגירות רגשית. כי היא לא יכולה לתת עצמה לכל אחד. ולכן אם גברת על המחסומים והצלחת להגיע ולו לשעה קלה. זה מנפח את המערכות. ואפשר לדעת, תתפלאי. תודה על המחמאות אם תשלחי לי מייל אכתוב לך סיפור פרטי [email protected]

טל קר

New member
איך מרגשים זונה.

בניגוד למה שאתה רואה בפלייבוי, זונה זה לא סקסמניאקית שנמצאת ב"מקצוע" כי היא פשוט אוהבת להזדיין וכמה שיותר יותר טוב. על פי מחקרים בין 63-90% מהזונות עברו התעללות מינית בילדותן, זונות סובלות מפוסט טראומה ברמה שאין דומה לה (יותר ממי שהיו בגהנום של ויאטנם למשל) ובסביבות 90 אחוז מהן מתות לעזוב את ה"מקצוע" ואין להן ברירה. אז במילים אחרות, אתה היית אחד מתוך 15 לקוחות בממוצע שהיא מקבלת ביום. כל יום. בקיצור, לא רגשת אף זונה. תמורת עוד חמישים שקלים היא היתה יכולה לומר לך גם שאתה חכם לפחות כמו אינשטין, שיש לך את ההכי גדול שהיא נתקלה בו , או שרגשת אותה כמו הסרט קזבלנקה. אבל האמת העצובה היא אחרת לגמרי. אני במקומך הייתי מוציאה הרבה אויר מהמערכת שהתנפחה לך לאור הסיטואציה שבה אתה צריך לשלם כדי להשיג מין מאישה שנמצאת שם מתוך תחושה שאין לה ברירה. עוד סיבה להוציא אויר זה שאתה כל כך אטום לסבל של האחר ושהעולם שלך כלפי נשים כל כך מעוות עד שאתה מאמין כשזונה אומרת לך שהצלחת לרגש אותה, והנסיבות לא חודרות לך פנימה.

אמאל´ה...

אני לא חושב שקופרניקוס פרסם כאן את המדריך השלם של איך לעשות את זה. זה היה רק סיפור... לא תובנה. צא החוצה, ילד... יום יפה בחוץ, תפשיר קצת.

ליאן.

New member
טל קר היא לא ילד...

היא מנהלת את פורום פמינזם ונשים וקריירה ויודעת על מה היא מדברת.. גם אם צוחקים, אי אפשר להתעלם מהמציאות והעובדות..

לב שלם

New member
מאמר מרתק. תודה.../images/Emo13.gif

ואני מאד מסכים עם דעתו של המרצה אלי זמיר. רק רציתי לציין שאין קשר בין דברי קופרניקוס לבין היחס שלו לנשים. אל לך לשנות את פני הדברים ולהשליך על נושא אחר. ואכן כרגע הדברים חמורים. אבל לא מדובר כאן ביחס לנשים בכלל, אלא ביחס לסבלו של האחר. זה שזונות הן,מן הסתם, נשים, זה אמנם ברור, אבל אין לעובדה זו כל קשר ליחסו של קופרניקוס לזנות. לפחות זה מה שהבנתי...

ליאן.

New member
יפה כתבת

ובכל זאת אני לא חושבת שלכבוש זונה זוהי פיסגת השאיפות וההתעלות האולטימטיבית ואם כן, הדבר יהיה מאוד עצוב. לכבוש אישה או זונה גופנית זה לא דבר מאתגר כל כך, שכן הוא תמיד יתאפשר בשלב זה או אחר. (תירגול מביא לשלימות) החוכמה האמיתית היא לדעת אישה והכוונה היא רוחנית ונפשית ולא רק גופנית. הדבר לא מתאפשר ביתר קלות אם בכלל..

חברים , לא קלטתם את זה נכון!!!!

ההודעה לא מבקשת להביא לדיון על הזנות וגרורותיה. זוהי זעקה מרה לבנות. אתן הופכות לנו את החיים לקשים עד שאנו כבר פונים לאפיקים לא רצויים. כי הקונספט של התחלה , מיצה את עצמו ובגדול. תודה על תשומת הלב. קופרניקוס

למעלה