הפה והטלפיים

inbartzi

New member
הפה והטלפיים

אהלן וסהלן. שמי איתי ואני מעריץ גדול בעיקר של הפה והטלפיים נושאי המגבעת פסיכופט צעיר וכו'... אפילו הייתי בבית של רם פעם אחת. אם הוא קורא את זה אז אתה עדיין חייב לי כיפה שנתתי לך. בכל מקרה,הייתי שמח לדעת מעט פיסות ידע על מועד השחרור של הפה והטלפיים החדש ...!!! זהו ללא ספק יהיה הדיסק המעניין ביותר בעברית של תשס"ח.....(-; שנה טובה וצום רמאדן קל ...

mulon1984

New member
הדיסק המעניין של שש השנים האחרונות

חחח לא כולל את "כן" כמובן... אני רק יודע שהדיסק כבר הוקלט (ביום שבת קיצי אצל רם). עכשיו נותר רק לבשל (אולי כבר סיימו) ולהריץ אותו. מעבר לכך, אין לי שום מידע בנושא, חוץ מהאתר הזה: http://www.mouthonline.net/

dsol

New member
הוא כבר מוכן והכל..._../images/Emo189.gif

רק מחפשים איך להפיץ אותו... ככה רם אמר

inbartzi

New member
אתם לא חושבים שאתם לא קצת מגזימים עם כל

הגרופיות הזו לר. אוריון ? הוא לא איזה בריטני ספרירס או משהו שראויה לכל ההערצה הזו והשטויות האלה. הוא בסהכ זמר ונגן טוב.... איש באמנותו יחיה.

dsol

New member
אנחנו לא גרופים ../images/Emo2.gif_../images/Emo189.gif

ואני לא מבין איך הגעת מההודעה שלי לזה שאנחנו גרופים...
פשוט כי זכור לי שבאחד הראיונות האחרונים שלו הוא נשאל בנושא ואמר שהם רק מחפשים דרך הפצה וכו'... ? ולמה שבריטני שבסך הכל שרה ומענטזת את השומנים שלה ראויה להערצה ואילו רם, אמן יוצר (שמידי פעם אפילו גם הוא מענטז !) לא ראוי להערכה ? ובכלל
ציטוט של ההודעה שלך "שמי איתי ואני מעריץ גדול בעיקר של הפה והטלפיים נושאי המגבעת פסיכופט צעיר וכו'... אפילו הייתי בבית של רם פעם אחת. אם הוא קורא את זה אז אתה עדיין חייב לי כיפה שנתתי לך." ואנחנו הגרופים

mulon1984

New member
אני אינני גרופי כלל וכלל

אני חסיד שסוגד לר. אוריון כי רם אוריון הוא אלוהים. רק בחורף שעבר הייתי צריך לחצות כביש שהיה מוצף במים, ואז הכתי במים עם המטה שלי והמים נחצו לשתיים ואני עברתי בחורבה.

mulon1984

New member
שכחתי לציין...

שתוך כדי נס חציית המים שרתי לעצמי את so watcha want של ה-beastie boys, אבל בלב חשבתי על רם.

L i l o s h

New member
"גרופיות"?....

אנחנו אמנם מגיעים להופעות (ולמולי יש נטייה לזרוק חזייה לעבר הבמה ולצרוח "רם תעשה לי ילד" ), אבל לא הגענו אליו לבית...
(ולא, גם לא נגיע) ובטח לא כדי להביא לו כיפה (ולבקש אותה חזרה אח"כ!,לא מנומס בנאדם) ו"בסה"כ זמר ונגן טוב"?.. תזכיר לי כמה יש כאלה היום בארץ?...אז בהחלט מגיע לו פורום שאם לא היה קיים,אגב, את מי היית שואל לגבי האלבום החדש של הפה?.... בכל מקרה, ברוך הבא וחג שמח! אה,ולשאלתך, אוהד פישוף טוען שהאלבום עתיד לצאת בסוף השנה. אוטוטו...

mulon1984

New member
חחח לילוש את מפחידה אותו

הוא עוד יחשוב שאת כועסת עליו. אגב, את לא רוצה לדעת מאיפה החזיות שאני משליך...

L i l o s h

New member
האמת היא שאני מתחילה לפחד...../images/Emo12.gif

לפי הכרטיס , טעינו בג'נדר וככל הנראה מדובר בבחורה חובשת כיפה (!)... מגניב שהצטרפה רפורמית לפורום..חח
סתם בנאדם , ברוך הבא , אנחנו מאוד נחמדים פה בפורום ומשתדלים לא להפחיד ...שתהיה לך שנה מוצלחת ונתראה בהופעות.(מבטיחה להביא לך כיפה). ומולי, אתה לא צריך לספר לי מאיפה החזיות , זאת אני שחוזרת מההופעות בלעדיהן...באמת הגיע הזמן שתחזיר לי אותן בנאדם!

inbartzi

New member
האמת היא

שהיוזר הוא של אחותי.. בינתיים, כמה המלצות: עמיר בניון - אלוף בשחור. אילקה רווה ‎Igor Stravinsky - The Rite of Spring venetian snares - 2370894 xenakis, iannis - electronic music שנה טובה וצום קל.

inbartzi

New member
לא מפחידה אותי

התגובה שלכם הייתה ברורה. ניחא. ולא הגעתי לביתו מתוך הערצה,אלא די במקרה אפשר לומר. והוא ביקש את הכיפה אם אני זוכר נכון. טוב,זה לא באמת משנה. שמחתי לשמוע שהדיסק יצא בסוף השנה. האם תתלוה לזה גם הופעה ? זה יהיה סוף . אפרופו דיסקי מהאסכולה הזו יש גם את פסיכופט צעיר,שזה רוגל אלפר ואסף גברון נידמה לי וזה גם נותן בראש לכל מי שמעוניין. אני לא יודע אם עדיין מוכרים את זה איפשהוא. לפניהם בירושלים היה את 3ח,להקת ישראל מעצ וכו' וכו' אבל זה לא ממש קשור.זו הייתה הסצינה שקדמה להם.היה שם יותר אייטיז וכו'. הרבה אור.

mulon1984

New member
הו... פסיכופת צעיר....

דיסק מעולה. בעיקרון זה רוגל אלפר עם אורחים (אסף, רם, וכ'ו). תנסה להשיג, אולי תצליח. דיסק משובח.

למעלה