הפדיחה..

מרוב שיש לי מלא פדיחות

אני בכלל לא זוכרת כלום!! אבל ה-פדיחה שלי.. היתה בערך ביסודי באיזה טקס,שהיה לי תפקיד כשהוא בערך 3 שורות,ושיננתי וחזרתי על זה כל הזמן ובסוף שכחתי ה-כ-ל!!!! וגימגמתי בטקס.. עד שהמורה הרימה איזה כרזה שהיה רשום שם את ה3 משפטים שלי ואז קראתי אבל זה היה מפדחחחחח וכולם צחקו..חח ובאותו שבוע לא רציתי לצאת מהבית..אבל אחרי כמה ימים כולם שכחו,לא נוראא! שרה'לה ספרי פדיחה שלך גם!!

../images/Emo6.gif באמת מפחד.

האמ,האמת שאני צריכה להיזכר קצת באיזו פדיחה שערוריתית ואז אני אגיב. שלחתי לך מייל,אגב. מחכה לתגובה

daphnadk

New member
יש מלא

אבל אחת גדולה (עד שאני יזכר באחרות) זה שהייתי בגן והלכתי לגן עם שמלה ....הבעיה היא שלא לבשתי תחתונים

לא זוכר...

אבל יש קטע אחד... כשהייתי בערך בן 9 הייתי צריך ללכת לרופאה כדי שתוציא לי קרציהה ממקום אינטימי(אהמ אהמ), אחרי שישנתי במלונה של הכלב... קמתי בבוקר, מאוחר מידי, ורצתי את כל הדרך למרפאה יחף ובפיג'מה. עם חורים

חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואווווווו הרגת אותי!!! לא בגלל שרצת יחף ובפיג'מה! אלא כי ישנת במלונה של הכלב ונדבקה אליך קרציה!!! חחחחח זה קרה לי פעם, זה היה כזה הזוי... נכנסתי להתקלח ואני לא מבינה איזה פצע יש לי ברגל, אז אני מקלפת ואני קולטת ביד שלי קרציה מזיזה רגליים... צרחתי והיו לי כאלה צמרמורות (אני שונאת דברים כאלה!) שאחרי זה הסתבנתי כל כך חזק אז שכולי נהייתי שריטות.

eynav16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ציקהלה

New member
שלי היה הכי מצחיק

פעם אחת (כשהייתי בן 10 או 11) הלכתי לשחק טניס בבן גוריון ואז הלכתי לבריכה. וכשיצאתי הלכתי להתקלח. ניכנסתי למלתחה הנכונה ואז הורדתי את המיכנסים והתחלתי לסור לכיוון המיקלחות כאשר ניזכרתי ששכחתי את הרקטה היקרה שלי (מאוד באותה תקופה) על הספסל בחוץ.אז יצאתי עשיתי U TURN וחזרתי על העיקבותי ויצאתי מהמלתחה, אחרי 10 מטר הבנתי שאני ערום לגמרי וחזרתי בריצה למלטחה, פתחתי את הדלת, וניכנסתי וראיתי חזיה, הרמתי את הראש והבנתי שאני במקום הלא נכון. בקיצור התלננו עליי ולקחו לי את המינוי ואז אבא שלי צעק עליהם. פדיחה? לא היה איכפת לי שראו לי את השמוק היו לי הרבה דברים, אבל אני לא מתביש בהם.

eynav16

New member
חחחחחחחח

אני לא זוכרת פאדיחות כאילו גם מתפאדחת לכתוב חיחיחחח

למעלה