הפגנת תמיכה לצה"ל

• פותח הנושא gpy
  • פורסם בתאריך

gpy

New member
הפגנת תמיכה לצה"ל

להירגע...אין משהו רשמי...אני פשוט רוצה ליצור דיון ולשמוע את דעתכם..אולי יצא מזה רק טוב... רובנו כאן בפורום כבר מודעים להפגנת הנגד שממתוכננת בשבת בערב בכיכר רבין... אני יודע שרוב תושבי הארץ תומכים בלחימה בצפון..אבל בואו נהיה כנים, ההפגנה הזו בהחלט יכולה להטות דעתם של אנשים רבים בעיקר אנשים מיואשים או שמאלנים קיצוניים "המצריכים להתעורר" וכן גם הצטרפות תמיכה של גורמים מדיניים משפיעים...כאלה לא חסרים בימים האחרונים... אתם לא חושבים שאנחנו צריכים לארגן הפגנת תמיכה? לא רק כדי להוכיח לצד השני את עמדתנו, אלא גם לחזק אנשים רבים בארץ, שלא יחושו את התמיכה רק בלב....אלא יכירו בה גם דרך עיניהם...

אני בעד הפגנת תמיכה במדינה

בכיכר רבין~! ליצור הפגנה חוקית שהמשטרה תסכים והלוואי יבואו הרבה אנשים ונראה לאויב את העורף החזק ולצבא שלנו את התמיכה שאנחנו נותנים בו

Ootch

New member
ההפגנה הזאת לא תעזור..

אנשים שמסרבים לראות את המציאות, לא יראו אותה בכיכר רבין.

gpy

New member
לא הבנת את המטרה

מטרת ההפגנה שאני הצעתי היא לא על מנת לנסות לשכנע אנשים ואת דעותיהם או להפגין ישירות מסר נגדי...כמו הפגנת הנגד. אני הצעתי "הפגנת תמיכה" שיכירו בתמיכה הגדולה שיש לנו בצבא שלנו ובמדינה...ושוב כמו שאמרתי, אולי הם כבר מכירים בדעת הרוב, אבל המטרה היא שיכירו בה גם בעיניהם שלהם. עוד דבר שחשוב להזכיר... לא יהיה נכון לשבת לחכות ולומר - נקווה שמישהו יתחיל לארגן..אחרת מי יודע מתי זה יתקיים אם בכלל... צריך לפנות למישהו מנוסה שיודע לארגן את הדברים....אם מישהו מכיר שיפנה אליו כמה שיותר מהר...

למעלה