הפגנות וכאלה

תהלוכת מחאה נגד פגיעה בבעלי-חיים

ביום שני הקרוב, ה14/4, בשעה 16:00, ייערך מסע לוויה לקורבנות תעשיית המזון מן החי בישראל. התהלוכה תצא בשעה 16:00 מכיכר רבין עם ארונות קבורה וחלקי גופות ותסתיים בנחלת בנימין שם ייערך מיצג ותהיה הפגנה מול ברגר קינג. כולם מוזמנים להגיע ולהשמיע את מחאתם בשם בעלי-החיים. המשתתפים מתבקשים להגיע לבושים בשחור. הפעילות מאורגנת ע"י עמותת אנונימוס.

TheFinalCow

New member
הפגנה נגד קרקסים../images/Emo70.gif

עמותת "אנונימוס" מארגנת הפגנה ביום ראשון, ה-20 לאפריל. בפארק הירקון, בשעה 12:00... נוכחות גבוהה חשובה מאוד בשביל לא לתת לתעשיית הקרקסים להתבסס בישראל... מצורפת מודעה.

TheFinalCow

New member
אופס...

עכשיו מצורפת מודעה....

נורא קשה למצוא...

אני מסכים איתך שזה חולני. אבל לא קשה למצוא חלקי גופות של בע"ח, אתה יכול למצוא כאלו על הצלחת שלך בכל יום... אני משער שמדובר על הדמיה של חלקי גופות של בע"ח, כי אנחנו בדיוק כמוך סבורים שזה חולני לקנות חלקי גופות של בע"ח - העניין היחידי הוא שמשום מה אתה עדיין קונה חלקי גופות של בע"ח.

MooN aka asdfgh

New member
למרות שאני זוכר הפגנה מול מקדונלד'ס

לפני כמה שנים, שבה הביאו גוש בשר ענק וחתכו אותו... זה היה ממש מזמן, אז אני לא זוכר ממש...

dylan

New member
אמממממ.. זה עניין די נפוץ

(אני מכיר שניים
) שאמנים צמחונים משתמשים בבשר בעבודות שלהם.. אני לא יודע אם הם קונים אותו או משתמשים בשאריות של איטליזים וכד'.. בכל מקרה זה משהו שאני לא חושב שהייתי מסוגל לעשות (למרות שפעם צילמתי בשר שהיה בבית אבל השארתי אותו קפוא ולא זרקתי אותו אח"כ)..

אפרתי 17

New member
אני מבינה שזה נועד בשביל

להביע אמירה מסוימת, אבל זה עדיין, לפי דעתי, מקברי להשתמש בבשר!

Neta558

New member
מה?

מאיפה אני אמצא עכשיו בגדים שחורים?
אגב, אמור לחזור להיות גשום בתחילת שבוע הבא. הייתי בודקת את התחזית לפני שסוגרים אירוע כזה, שדיי יהרס בגשם (כמו מצב הרוח שלי).

למעלה