הפגנה

Reution

New member
הפגנה

ההפגנה נגד סגירת סניף הפוך על הפוך בת"א (דיזינגוף סנטר) תתקיים סופית בתאריך 27.6.05 יום שני בשעה 14:00. ההפגנה תיערך בכיכר רבין, מול בנין העירייה, בשיתוף עם פעילי הפוך על הפוך. נשמח לראותכם שם
לפרטים נוספים- ים בלום 0523762636 רעות שטרנברג 0509779277

wizibusy

New member
אני לא מבין אותך הילה...

את וההצעות המוזרות שלך...נו נו נו...אינטרסנטית.

o0Invisible0o

New member
אממ..אני עדיין לא יודעת מה קורה

עם מתמטיקה אצלי, אם לא יהייה באותו יום/בשעות האלה קורס אני אעשה מאמץ לבוא.

niromy

New member
בעע ../images/Emo4.gif

פעם שעברה זה היה יום לפני בגרות בתנ"ך ועכשיו זה יום לפני בגרות בהיסטוריה.. אני לא אוכל להגיע :\

חמדונה

New member
../images/Emo45.gif תבואו זה חשוב!

אני יכולה להודיע לבד על זה שאני מגיעה.

DaniHallow

New member
יהיה אוכל?

סתם ים פשוש, מין הסתם אני אבוא להפגנות שלך. אפשר לצעוק במגהפון?

Nora Shu

New member
אוף. חבל.

ממש רציתי לבוא ולהיות חלק מזה! אבל מה לעשות, יש לנו הכנה לפולין כל היום עד משהו כמו שש בערב, ועד שאני אגיע לת"א? בכלל, חבל. אני מקווה שיצא טוב הפעם. וממש, תעבדו קשה שם גם בשבילי. זו מטרה מאוד חשובה, ואני מקווה שהמסר של כולנו יגיע חזק וטוב לאוזניו של ראש העיר. אני עדיין אנסה למצוא דרך להגיע... אבל זה נראה חסר סיכוי כרגע. :/

niromy

New member
אז איך הלך בהפגנה?

ספרו, שתפו, עדכנו, דברו על מה היה וההשגים :)

חמדונה

New member
אז הפגנה לא הייתה, אבל ישיבה כן.

דיווחים מהישיבה יתקבלו בברכה.

Reution

New member
הפגנה לא הייתה כיוון שהפוך על הפוך

ביטלו אותה ברגע האחרון, והתנצלו על כך. הסיבה לכך היא שנמצא מקום חלופי להפוך על הפוך ולכן אין טעם להפגנה. היתה במקום ישיבה חשובה, פרוטוקול הישיבה ישלח לאנשים המתאימים בהמשך.

niromy

New member
טוב לפחות בערך הצלחנו במאבק?

אומנם זה לא היה הכי מאבק כי העניינים הסתדרו מעצמם אבל הכי חשוב שיש מקום חלופי להפוך והם יכולים להמשיך לתרום עם העבודה החשובה שלהם :)

Reution

New member
אני אפרסם את ראשי הפרקים שדיברנו

עליהם ונושאים חשובים. לא נראה לי שזה יהיה רלוונטי לפרסם הכל.

חמדונה

New member
חבל

שלא לך, לא לים, לא לסשה ולא לתומר נראה שלתלמידים שהם חלק בארגון מגיע לדעת במה הם לוקחים חלק. אבל בחירה שלכם, הרוב קובע.

Reution

New member
זאת החלטה שלי...

לא של ים, לא של סשה ולא של תומר. כנראה שאני טועה. אני אדבר איתם בקשר לפירסום הפרוטוקול המלא בפורום.

למעלה