הפגנה ראשונה!!!

yossi018

New member
הפגנה ראשונה!!!

מחר הפגנה מול משרדי בית"ר בת"א (קומה 7 אם אני זוכר נכון...) בסימן: "תנו לאתר להתעדכן" מי שבעד שאתר האינרנט של התנועה יתעדכן שינפיף את ידו!!!

yossi018

New member
וואלק!!! כן...

איך שכחתי שאדון הורסיו בביקור בארץ... דרך אגב: תבררי מה עם נטי... נעלמה ליייייייייייי

יעלי78

New member
אז אם בא לך

אתה מוזמן לקפוץ עימי ועם מושון לבקר את הורסיו במוצ"ש

aviadn

New member
לפני שתכינו שלטים..

אני אביעד, ממעו"ז פ"ת. לפני שבועיים בערך, קיבלתי על עצמי לעדכן את האתר. מאז נוספו תמונות מהקורסים, עוד מעט יעלו תמונות ממסע בוגרים האחרון, התעדכן הדף על תל חי, נוסף דף "נלחמים על א"י", נוסף מדור למחלקת ההדרכה ובקרוב יהיו עוד כמה עידכונים. אני מניח שזה בדיוק המקום המתאים לשאול - מה הייתם רוצים שיהיה עוד באתר? כל רעיון, תמונה ומתכון יתקבל בברכה..

יעלי78

New member
אם כבר שאלת

תעדכן את הלינק לאתר של בית"ר ארגנטינה.. לפני כמעט שנה יש להם אתר חדש והם משקיעין בן הרבה... מצרפת את הלינק ומקווה שתוסיף. http://www.betar-argentina.8k.com/

MS6

New member
יוסי אתה יודע מי זה?

קורס ב'. יום קהילה באשדוד. וחם... כ"כ חם!!! כ"כ חם שאני ואתה (שהדרכנו קבוצה של אנשים בקורס ג') החלטנו לעשות משמרות על המזגן, חצי שעה אני בחוץ וחצי שעה אתה. כי משום מה, עם המזל הנדיר שהיה לי בקורס ב', יצא לנו לעבוד בחוץ דווקא ביום הכי חם בשנה. קיצר אביעד פה הוא אחד מאלה שהדרכנו... ונראה לי שהבאנו לו מצטיין יום או משהו כזה לא אביעד?

aviadn

New member
ת'אמת.. אני ממש לא זוכר ../images/Emo3.gif

אבל אני כן זוכר את החום

למעלה