הפגנה נגד קאפלטון

hcsneB

New member
לקחו אותו קשה?

שלא יקרא בשירים שלו לשרוף הומואים ואז יזיין את השכל שהוא התכוון לשרוף אותם באופן רוחני מה אנחנו מתנחלים?

Nechi Nech

New member
יא חתיכת דביל

מה אתה מבין בכלל אני מנאייק אם בכלל שמעת את השם הזה לפני שאמרו שהוא בא לארץ

RunNGun

New member
רביד

בחיי שאני אוהב אותך, אבל מה יש פה להבין? "לשרוף את ההומואים" זאת הסתה מזוויעה לרצח. אתה יכול להסביר את זה אחרת?

Nechi Nech

New member
כמובן.

אף אחד לא בא לרצוח הומואים. בשום שיר רגאיי שמדבר על הומואים לא אומר לרצוח הומואים. ואומרים לשרוף הומואים. עכשיו, למה הם אומרים את זה? בלי קשר לאורח החיים הראסטאפרי של חלק גדול מאומני הרגאיי, ג'מייקה כולה מאוד רגישה לנושא ההומאים. העניין התחיל לפני המון המון שנים, כשהייתה שרשרת אירועים מזוויעה של אנשים לבנים (לרוב בעלי אחוזות עשירים וכדומה) שהיו אונסים ילדים ג'מייקנים והחלה "מגפת פדופיליה" מה שנקרא.. עקב האירועים האלה, עם הזמן נושא ההומואים הושרש חזק בתוך חיי הג'מייקנים והם לקחו את הנושא בקיצוניות הכי גדולה שאפשר. אתם יכולים להאשים אתם? אתם יכולים לשפוט אותם על זה? דבר שני, אנשים אשר מאמינים בראסטאפרי, הם אנשים דתיים בעלי השקפת עולם ואידיאולוגיה דתית, בדרכם שלהם כמובן. ואני חושב שכולנו יודעים מה הדת (לאו דווקא שלנו) אומרת על הומוסקסואלים. עכשיו לעניין השימוש במילה "לשרוף" הוא לא במובן הפיזי של המילה, הוא במובן הרוחני. מבחינתם מי "שיישרף" יתנקה מהנטייה המינית. ראיתי לא פעם ראיונות עם אומני רגאיי ששאלו אותם מה דעתם לגבי עניין ההומואים וכולם (ואני זוכר במדיוק ראיון ספציפי עם קפלטון) אמרו שכל בנאדם חופשי לעשות ולחיות איך שהוא יבחר, לא ממקומם לשפוט אף אחד.

1uLtRaSoNiC1

New member
נו אז?

גם בישראל וגם בארה"ב וגם בכל מקום בעולם אונסים ילדים כל יום ובכל מקום יש פדופיליה. אז בכל מקום צריך לשרוף הומואים? וזה שכמה אנשים עשו את זה לילדים לא אומר שצריך לשרוף את כל ההומואים. אז כן אני יכול להאשים אותם ולשפוט אותם, כי הומואים שעושים את זה בהסכמה מלאה עם בני גילם ואפילו מאהבה לפעמים הם שונים במליון מונים מכמה פדופילים שאונסים ילדים קטנים חסרי אונים. גם היו יהודים שעשו כמה דברים נוראיים, אז יאללה בוא נשרוף את כל היהודונים המסריחים האלה. ולא משנה באיזה אופן הוא מתכוון לשרוף אותם...גם לשרוף את הנטייה המינית שלהם וגם לשרוף אותם פיזית כי הם הומואים זה עדיין ביטוי לזה שהוא לא מוכן לקבל אותם כי הם שונים ממנו.

Nechi Nech

New member
אדון ג'ובניקון

(סתם, גם אני ג'ובניק) "גם לשרוף את הנטייה המינית שלהם וגם לשרוף אותם פיזית כי הם הומואים זה עדיין ביטוי לזה שהוא לא מוכן לקבל אותם כי הם שונים ממנו" מה אתה אומר? לך לבנאדם דתי, תשאל אותו: "היי חבובצ'יק, האם אתה מקבל הומואים ואת הדרך חיים שלהם?" אחינו תעשה לי טובה לך תעשה ראיון של שלוש עמודים עם מתיסיהו באיזה עיתון גדול, תשאל אותו את השאלה הזאת, תראה מה הוא יגיד לך. ואחרי שהוא ייתן לך תשובה של בנאדם דתי עם השקפת עולם דתית, בפעם הבאה שהוא יגיע לארץ להופעה נפתח שרשור כזה ונדון על הנושא מחדש.

1uLtRaSoNiC1

New member
נו?

ומי אמר שאני חושב שהמגזר הדתי ראוי לכבוד או לא צריך לזכות לכזה בוז בגלל ההשקה הזו. דעתי על ההשקפה של המגזר החרדי היא לא שונה ממש ממה שאני חושב על התבטאויות כאלה

KarenTheGoddess

New member
כמה הבהרות-

קודם כל אמונה בה' לא בהכרח באה עם כל סט האמונות המקובלות. אמונה שבאה ממקום אמיתי תפקפק בכל הקביעות האדיוטיות וחסרות הבסיס ותקבל מגזרים שונים שאולי לא כולכך מצאו חן בעיני האנשים שכתבו את התנ"ך וכפו את האמונות שלהם בתור מסר מה'. הדבר היותר חשוב בכל דת היא איך שבנאדם מתייחס לזולת, במיוחד ביהדות. כל התירוצים לגבי 'זה לא נועד להיות' לא מבוססות בגרוש. מי אמר? לעומת זאת לכבוד יש בסיס. דבר שני, להעביר את הדעה שלך על ההומואים במוזיקה זו הצהרה הרבה יותר אדירה מאשר בראיון, לדעתי. אז אולי הם אומרים משהו בראיון, אבל המסרים שלהם אומרים אחרת. אף אחד לא ישאל את מתיסיהו מה דעתו על הומואים כי זה לא אישו. הוא לא מעביר למליונים את המסר הזה וסביר שהוא גם יתחמק מהנושא הזה בראיונות (אם הוא לא אדיוט). לחשוב ככה זה עוד מילא, אבל להצהיר על זה? ועוד להשתמש בביטויים כאלו? אמיר, אני מסכימה איתך לאחרונה המון.

kodman

New member
הדת? לאו דווקא שלנו? הדת שלנו ועוד איך

כל הראסטאפרי שקוראים לשרוף הומואים וכדומה מצדיקים זאת באמונתם הדוגלת בתנ"ך. במקרה הזה בנוגע לאיסור משכב זכר בספר ויקרא - בפרקי "איסור עריות" (יח') ו"עונשי עריות" (כ').

רביד

אתה יודע אפשר גם לשלוח אותם לראות את הראיון של שאבא ראנקס בטלוויזיה אנגלית מתוך הסרט הדוקומנטרי על רגאיי שרץ מדי פעם בYES אבל למה להתריס.!?
FIRE BON!!! (למה אין פה אייקון של לפיד כמו בוואלה?)

רביד

השורה הראשונה מאוד לא נכונה! לא חסרים שירים מג'מייקה בהם נאמר "Kill batty man" או דברים בסיגנון... השאר כבר יותר קרוב לאמת. אבל שוב, באמת כמו שאמרתי בפורום שלי, אנחנו לא באים להתסיס אף אחד. אומן בסדר הגודל של קפלטון לא בא כל יום לארץ וזה מאורע גדול! ההופעה לא תכלול מילה אחת נגד הומואים וזה באחריות. כבר שנים שקפלטון, כמו זמרי רגאיי גדולים אחרים שמופיעים מחוץ לג'מייקה לא שרים נגד הומואים, וזה כי הם יודעים מה הם עושים, ומה יש להם להפסיד. ג'מייקה זה כבר סיפור אחר, שם כל מילה שניה תהיה בסיגנון, דרך מעולה להדליק את הקהל בשניות. לא חכמה במיוחד לדעתי. הייתי מעדיף הרבה יותר לשמוע שירים בסיגנון הישן, שבאים להרגיע את הרוחות ולאחד את כולם למטרות טובות, גישה שלא נהוגה מספיק בג'מייקה בשנים האחרונות, כשהאופנה יותר דומה לסיגנון הדאנסהול ההתחלתי של תחילת שנות ה90, מה שאומר שכנראה שהג'מייקנים לא למדו מהטעויות ששאבה עשה באמת, עליהם הוא שילם מחיר כבד ושרף את הקריירה הבינלאומית שיכולה הייתה להיות לו... שבוע טוב חבר'ה, ממליץ לכולם להגיע יום העצמאות, תהיה הופעה מעולה! וגם ביום חמישי הקרוב בקומפורט 13 ראנקינג ג'ו, אומן אגדי נוסף straight from de yaaard...

DJ$upreme

New member
אויש באמת

גם לירות בהם זה באופן רוחני? מספיק שכמה חמומים יבינו את זה אחרת, אבל מסתבר שלא רק חמומים מבינים את זה אחרת אלא כמעט כל מי ששומע את המוזיקה הזו ובמקרה לא "קורא ראיונות" עם אותם גדולי הדור. אם יש דברים קיצוניים שאני מקבל מאנשים כמו אמינם, בגלל שהוא סאטיריקן, בעל חוש הומור יוצא דופן, ובעיקר בעל מודעות עצמית יוצאת דופן - אני לא יכול לקבל דברים כאלה מפאנאטים דתיים חשוכים ופרימיטיביים בשום אופן. ועכשיו שאלה: האם פישי הגדול, ואמני רגאיי מקומיים אחרים - רגע, היי, האם *אתה* - סבלת מסיוטים בילדותך שאיזה בעל מטעים לבן מהמאה ה-18 יבוא ויביא לך קטנה בטוסיק? אם לא, אז מה ההצדקה שיש לטקסטים הומופוביים ברגאיי המקומי? וכולנו גם יודעים מה הדת היהודית אומרת על לנסוע בשבת, אבל נשבע לך, אם מישהו יקרא לשרוף אותי על זה - אפילו רוחנית - הוא יעמוד בפני חקירה פלילית. ככה עושים את זה בדמוקרטיות.

Psycho BuZZ

New member
רביד צודק!

כולם מתנפלים עליו רק כי הוא מצדיק שריפת מחצית מגולשי הפורום.

RESTO

New member
../images/Emo45.gif מסכים לחלוטין!!!

וכן יש ענין להוקיע את הנטיות שלהם!!! אני לא בעד להרוג הומואים ...

למעלה