הפגנה מטורפת

הפגנה מטורפת

זאת הייתה ההפגנה הכי מושקעת ומטורפת שיצא לי להיות בה נוכך ואף את הכבוד להופיע קיבלתי בה. בהחלט הפגנה מלאה בגימיקים חזקים (המרוץ, החתונה, אבו-מליין).. והופעות מצויינות המון קהל והמון אנרגיה בקהל ניתן להגדיר את ההפגנה כקוקטייל של זעם כאב וטירוף חושים. סיסמאות חזקות (תודה לגרעין דובה |אייקון של דובה| ) וצרחות מפה ועד להודעה חדשה כל הכבוד למארגנים ולצוות הפוליטי שעשה את העבודה שלו כמו שצריך כן ירבו הפגנות כאלו חזק ואמץ יואל שמאי - חל"ת בקן הרב תחומי בקרית גת.

Kobi Guerrero

New member
אבו-מיליארד המלך!!!

אם הוא אבו-מיליארד, אז לבן שלו קוראים מיליארד, נכון? ועכשיו ברצינות: כל הכבוד לכל מי שהגיע. הייתי כל כך גאה אתמול בתנועה שלנו, שעשתה מעל ומעבר. עשינו הכי הרבה רעש, והמעגל שלנו סחף את כולם. עוד דבר שהביא לי המון גאווה היה שהיינו היחידים שנשארו לנקות אחרי זה, וזה גם סוג של לקיחת אחריות. כל הכבוד לכל מי שלקח חלק. ובקשר אליך, יואל - כל הכבוד על השיר. יופי של קטע כתבת! היה אחלה. החסרון היחיד - התאכזבתי מאוד מקן רמת אביב. באנו רק 4 חניכים. בושה, פשוט בושה!

בהחלט! היה מטורף!

המון רעש! וסיפרו לי שדיברו על זה כמה מילים בחדשות וראו המון חולצות כחולות בטלויזיה. מפה! רק למעלה! קדימה! זאת רק ההתחלה! ד"א שמעתם שפרס לבש חולצה כחולה עם שרוך אדום?

danisl

New member
אפשר לקבל תמונות?

השתתפתי בהפגנה (עצמאית, אני לא חבר בתנועה) ואני כותב לעיתון ביה"ס עליה. עורכת העיתון (aka המורה לתקשורת) ביקשה ממני לצרף תמונות. האם מישהו יוכל לשלוח לי בבקשה או להעלות אותן לפה? אם צריך אני יכול לתת את המייל שלי. תודה!

marxus

New member
ידוע לך שבתור חייל בצהל

אסור לך להשתתף בהפגנות מסוג זה.. נכון?

אכן כן.. ידוע!

ידוע לי מאוד העיניין הזה וגם ידוע שלמי שיש בעיה עם זה הוא יכול לכתוב אותה יפה יפה על גיליון נייר איי4 לגלגל ולדחוף לת... יש דברים שצריך לעשות וכלא לא מרתיע אותי חזק ואמץ

marxus

New member
זה לא מפריע לי, להפך!

רק רציתי לבדוק שהנקודה ברור לך ואתה מכיר בסיכון.. להפך, אני רק יעודד פיעלות כגון זאת.. בתור אחד שמנסה להפיץ את האני מאמין המרקסיטסטי-מהפכני שלו בקרב חבריו לפלוגה, שלצערי עדיין תקועים(וכנראה ישארו תקועים, שמאל-לאומני-מגעיל, עם ברל'ה כצנלסון וא.ד. גורדון)

למעלה