הפגנה לכולם

הממשלה ה"לא חוקית" הזאת מוקפת ב

ביועצים משפטיים. תזכיר לי מה הרקע שלך בתחום,שאתה יכול לקבוע מה חוקי/לא חוקי,ולחרוץ ללא משפט את גורלה של הממשלה: "ואחרי זה אנחנו אומרים שאנחנו לא...בלה בלה בלה..." זה צעד הרתעתי. שהמחבלים יחיו עם הבושה שהם גרמו סבל למשפחתם. וגם שאף משפחה לא תזכה להינות מכספי סיוע מהסעודים,עירקים לובים וכד´...

EverMan

New member
לא שאלתי למען מה תרצה להפגין

שאלתי על מה יהיה קונסנזוס. מה עוד שעל כל מה שאמרת לא יהיה קונסנזוס וגזעני לחלוטין ! 1. "יש גבול" ו"גוש שלום" , לא פחות גרועות מאשר מולדת ומתנחלים ! שניהם מבצעים עבירות פלילות ודעותיהן מבצעות זילות בעם היהודי ובממשלת ישראל. 2.ביילין לא בכנסת ולא בממשלה , זה רק מראה כמה אתה מעודכן. ושמעון פרס הוא אדם דגול וגדול שהעשה הרבה יותר ממך למען ישראל , והוא בטח ובטח לא פושע ! אדם במדינת ישראל הוא זכאי עד אשר הוכח אחרת ! ולא קם בית המשפט שישפוט את שמעון פרס וימצא אותו אשם ! 3.זה פשוט גזעני , לא לתת להם לעבוד ? גם לכבוש אותם ? גם להשאיר אותם תחת עוצר ? לא לאפשר להם לבנות כלכלה משלהם ? וגם לא לתת להם לעבוד בארץ ? זה פשוט , אפרטרהייד ... 4.עובדים זרים זה טוב ?! עבודה ישראלית בלבד ! והיום ! ובשביל להעלות את השכר הממוצע צריך לצאת מהשטחים ולעשות שלום , רק ככה יהיה לנו הכסף לזה ! 5.זה גם גזעני ... שיעיברו חוק שיאפשר להם להתגייס במסגרת שלהם , במשך זמן שירות מלא ! כן ! אבל לא להכליל על כולם שחלקם כן מתגייסים. (לדעתי להחזיר את המכסה ל400 איש) 6.20 שנה אני לא יודע , אבל בטח ובטח להחמיר את העונשים.

Pacha

New member
אני היחידי שראיתי סתירה ?

אתה טוען שצריך לתת לפלסטינאים לעבוד בישראל בטענה של "גם לכבוש אותם וגם לא לתת להם לעבוד" ואתה טוען "עבודה ישראלית בלבד והיום" אהם

EverMan

New member
עבודה עברית

הכוונה היא : לא להביא מאות אלפי אנשים מתאילנד וניגריה. אני נסעתי אתמול באוטובוס בר"ג , רוב האוטובוס היה תאילנדים ! אני עולה באוטובוס מרחוב ההגנה בת"א , כולם שם שחורים ! בחקלאות ובניין וכו´ צריך להיות עובדים יהודיים ! וגם בסיוע ! אין בכך כל פסול. לצריך לתת לפלשתינאים לעבוד פה רק עד שתהיה להם כלכלה מספקת ובסיסית.

Pacha

New member
גם אני חושב

שצריכים להיות עובדים ישראלים שם אבל טענות החקלאים מוצדקות הם אומרים שהתילאנדים פשוט עובדים יותר טוב והעובד הישראלי עצלן וכו´ קראתי על זה במקום כלשהו אבל אם אתה נותן לפלשתינאים להתחיל לעבוד פה הם ישארו לעבוד פה וברגע שאתה נותן להם לעבוד פה החקלאות תיהיה תלויה בהם ואם הם יעזבו (מה שלא נראה לי) לעבוד אצלהם אז החקלאות תקרוס כמו שקרה בתחילת האינתיפדה

EverMan

New member
אז בהתחלה הם לא ידעו

ויהיו עצלנים .. זה לא יעבור להם ..

robert fripp

New member
פחחחחחחחחחחחחח

מצד אחד אתה אומר לא לתת לפלסטינאים לעמובד כאן מצד שני אתה אומר "להעלות את שכר המינימום ולתת לכל אזרחי מדינת ישראל וגם לעובדים הזרים את הזכות לעבוד בכבוד ולקבל משכורת שווה בלי הבדלי גיל, דת, גזע, מין, מוצא, מעמד חברתי וכיו"ב" מצחיקים אותי אנשים כמוך...

כל נושא שבעולם

כל נושא שהוא, כל עוד לא ניתנת הדרך להגיע אליו. לדוגמא- כולם בעד יציאה מהמיתון, לכן כולם כאן יוכלו להגיע להפגנה שתקרא לצאת מהמיתון כל עוד לא תציע דרך להגיע אל המטרה הזו [זה יהיה די מיותר, לא?]

EverMan

New member
לצערי הרב

א.זה לא נראה לי ימשוך הרבה אנשים. ב.לצעוק זה יפה , כל עוד החבר´ה המפגינים לא מביאים פתרון כלשהו , זה צעקה למען הצעקה ...

MoOsHoN16

New member
נגד הסיוע של ארה"ב

אני בטוח שזה מוסכם על כולנו שצריך לצאת נגד הסיוע הזה

CANDY MAN

New member
אני מאד מקווה שאתה ציני כי....

עם כל הכבוד שיש לי למדינה האדירה שלנו בלי הסיוע של ארה"ב היינו עכשיו במצב של ארגנטינה (ואני מפחד להגיד במצב של מדינות אפריקה...) ואף גרוע ממנו... ארה"ב דואגת להשאיר לנו את הראש שלנו מעל המים... אפילו קצת מעבר לצוואר... צריך להגיד תודה ולהשאר נאמנים.

EverMan

New member
רק שתדעו

מאז תקופת רבין בערך , הסיוע שאנחנו מקבלים מארה"ב הוא משהו כמו שליש מהסיוע שמקבלות כל שאר מדינות אירופה/אפריקה/אסיה בממוצע.

CANDY MAN

New member
מה אתה רומז פה...?

כי אני לא רואה כל קשר בין מה שקרה אחרי רצח רבין לסיוע של ארה"ב... גם הרבה לפני רבין היו פה דברים פי עשר יותר קשים וארה"ב המשיכה לעזור. חוץ מזה שמדינות אסיה ואפריקה צריכות את הסיוע הרבה יותר מאיתנו כך שיש פה הגיון... בקשר לאירופה נראה לי שאתה טועה... למה שארה"ב תשלם מאות מיליונים למדינה כמו צרפת או אנגליה? אם אתה מדבר על מזרח אירופה אז יש פה הגיון... הן צריכות את הכסף יותר מאיתנו והן גם גדולות מאיתנו פי כמה כמה...

EverMan

New member
אממממ

אין קשר בין רצח רבין ז"ל לבין הסיוע .. יש קשר בין הכלכלה בתקופתו לסיוע מארה"ב ... בתקופת הרבין הכלכלה כל כך השתפרה , שאנחנו ירדנו לשליש מרוב המדינות מבחינת ההלוואות.

MoOsHoN16

New member
כמה שאתה טועה!!!

אם יש לך אי מייל אני יכול לשלוח לך מאמר שעוסק בנושא ומראה כמה שהסיוע הזה מסרס את המדינה שלנו. *אני לא יכול לפרסם אותו בפורום כי הקובץ גדול מידי (24 עמודים)

EverMan

New member
מסרס - אולי.

אך אין אלטרנטיבה. בטח שלא עם המצב משק של היום.

CANDY MAN

New member
הבנתי את הראש שלך....

אתה מתכוון שבין השאר אנחנו כל הזמן מחוייבים בעקיפין לארה"ב ויש לנו כל הזמן את הבעיות של לעשות כך או לעשות אחרת... אז דבר ראשון באמת אין לנו שום אלטרנטיבות ודבר שני כל עוד ארה"ב צמודה אלינו לתחת היא גם אחראית עלינו כמו אבא גדול וה מעולה בשבילנו...

EverMan

New member
... אמממ

הקטע הוא שהתל"ג שלנו לא מספיק גבוה בשביל לעבור את ההוצאות .. לכן ... אנחנו חייבים את ההשקעות , שסכומם קרוב ל2-20 מיליארד דולר (תלוי בשנה). עד שהמשק שלנו לא יהיה חזק מאוד , אין סיכוי שההלוואות האלה יפסיקו.. אז נכון , עכשיו היא יכולה להגיד לנו מה היא חושבת לנכון ,אבל היא יכולה לעשות זאת בין כה וכה בתור המעצמה היחידה בעולם.

.המוסד

New member
התל"ג מספיק גבוהה

ההוצאות מחצית מהתל"ג, השקעות וסיוע זה משהו אחר, השקעות לא דורשות מחויבות למדינה המשקיעה(השקעה פרטית) הסיוע בסך 3 מילארד(מעט פחות) 70 אחוז ממנו חייבים להיות הוצאות נשק בארה"ב אמריקה ללא הסיוע איננה יכולה לאמור לנו מה לעשות, גם ב1967 אמרה לנו לא לתקוף, ישראל תקפה, כשהיא בודדה כנגד גרורותיה של ברית המועצות הנוראה, כאמור, המצב היה קשה אז יותר והפלא ופלא, ישראל דווקא הצליחה(בניגוד למלחמת יום הכיפורים, בה ישראל נשמעה לארה"ב, על הכניעה ישראל שילמה באובדן של אלפי ישראלים, ללא צורך, ובאובדן היכולת להשמיד את הצבא המצרי לחלוטין)

EverMan

New member
התל"ג לא מספיק גבוה

תראה , רק משרד הביטחון צריך לקצץ עכשיו 3 מיליארד שקל כי יש מחסור בתקציב ! וזה משרד הביטחון בלבד , בלי כל הקיצוצים. זה רק מראה שהתל"ג לא מספיק גבוה בשביל לכסות הוצאות ... ב67 הכריזו עלינו מלחמה בכל מובן אפשרי , ע"י חסימת המים שהוא דבר שנחשב להכרזת מלחמה בכל קנה מידה בינלאומי , וע"י תקיפה מהצפון והזזת כוחות בדרום. אמרו לנו לא לתקוף ? אולי .. אבל אז זה היה קיומי ולא היו לנו הרבה ברירות. ביום כיפור ישראל לא נשמעה לארה"ב ולא תקפה ... היא גם לא עמדה לתקוף ... ששת הימים הערבים לא חשבו שנתקוף כי אנחנו צעירים וצריכים להשמע לפקודות ולנכונות הבינלאומית. אנחנו הפתענו אותם ... נכון .. אבל הם הכריזו מלחמה באופן לא רשמי קודם. לכן , המדינות קיבלו את זה. אין קשר לארה"ב אמרה או לא. ארה"ב לא נתנה לנו סיוע לפני אמצע יום הכיפורים (או ששת הימים הזכרון שלי מסתובב קתץ בי , וגם אז זה היה באמצע המלחמה).

למעלה